ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : می خوام سرور تورنت دانلود کنم ولی مشکلی دارم

Raymvnd
October 9th, 2014, 22:02
سلام دوستان من...

با دانلود مشکلی ندارد ولی seed مجاز نیست.
یعنی چه؟

HighHost
October 9th, 2014, 22:31
نیگا سید یعنی اینکه شما وقتی یه فایلو دانلود کردید اجازه بدید بقیه از کامپیوتر شما یا سرورتون دانلود بکنن که درواقع شما اپلودش میکنن که بهش میگن سید
امیدوارم تونسته باشم خوب بیان کرده باشم

Raymvnd
October 9th, 2014, 22:40
نیگا سید یعنی اینکه شما وقتی یه فایلو دانلود کردید اجازه بدید بقیه از کامپیوتر شما یا سرورتون دانلود بکنن که درواقع شما اپلودش میکنن که بهش میگن سید
امیدوارم تونسته باشم خوب بیان کرده باشم
یعنی من فایل دانلود کنم و دوباره توی تورنت آپلود کنم و بقیه اجازه دانلود از فایل خودم بدهم درست؟

HighHost
October 9th, 2014, 22:48
یعنی من فایل دانلود کنم و دوباره توی تورنت آپلود کنم و بقیه اجازه دانلود از فایل خودم بدهم درست؟
شما توی تورنت اپلود نمیکنید توی پی سی یا سروز شخص دانلود کننده اپلود میکنید و‌اوشون از شما دانلود

Raymvnd
October 9th, 2014, 23:50
شما توی تورنت اپلود نمیکنید توی پی سی یا سروز شخص دانلود کننده اپلود میکنید و‌اوشون از شما دانلود
خب من دانلود کردم توی درایور ریختم و بعد لینک دانلود توی سایتم گذاشتم و اونا دانلود کنن و این seed میگن؟

- - - Updated - - -

از نیک سرور برای دانلود تورنت به من گفت:

ما در 3 سال کار با هتزنر فقط 1 باز اخزار تورنت داشتیم و در بیقه موارد که کاربران استفاده کردند گزارشی نداشتیم! شما نیز استفاده کنید مشکلی بود اطلاع میدیم اما سعی کنید با فاصله زمانی انجام بدید
منظور از فاصله زمانی چیست؟

parax
October 9th, 2014, 23:54
سلام
بله الان شما دارید سید میکنید
ولی تا وقتی ابیوس نیاد موردی نداره اگر هم امد فایل مورد نظر رو حذف کنید مشکلی پیش نمیاد

Raymvnd
October 10th, 2014, 18:48
سلام
بله الان شما دارید سید میکنید
ولی تا وقتی ابیوس نیاد موردی نداره اگر هم امد فایل مورد نظر رو حذف کنید مشکلی پیش نمیاد
فایل رو دانلود کنم به داریو منتقل کنم و بعد فایلی که قبلا دانلود کردم توی نرم افزار هستت پاک کنم ؟

- - - Updated - - -

ممنون دوستان من...بالاخره فهمیدم...

Raymvnd
October 10th, 2014, 20:50
سلام دوستان من...
من یه مشکلی دارم...
من فصل دوم قسمت 1 سریال توی تورنت دانلود کردم و بعد می خوام قسمت 2 سریال دانلود کنم ولی دانلود نمی کنه...
مشکل کجاست؟

- - - Updated - - -

کسی نیست بگه...

HighHost
October 10th, 2014, 21:25
احتمالا کسی فایلو سید نمیکنه که بتونید دانلود بکنید
ببینید تعداد seeders هاش چند تاس

Raymvnd
October 10th, 2014, 22:20
احتمالا کسی فایلو سید نمیکنه که بتونید دانلود بکنید
ببینید تعداد seeders هاش چند تاس
از کدوم قسمت برنامه seeders ها ببینم؟

HighHost
October 10th, 2014, 22:35
تو خود سایت که فایل تورنتو دانلود میکنید میزنه
از کجا فایل تورنتو دانلود کردید

Raymvnd
October 10th, 2014, 22:59
تو خود سایت که فایل تورنتو دانلود میکنید میزنه
از کجا فایل تورنتو دانلود کردید
از این سایت یه فایل سرچ می زنم و دانلود می کنم...
Turbogalaxy.org - The Turbo Search (http://turbogalaxy.org/)

mobinhost.in
October 10th, 2014, 23:10
در سیستم های اشتراک فایل مثل تورن شما می توانید فایلی رو که دانلود می کنید خودتون به عنوان منتشر کنده اون فایل باشید و برای دانلود سایرین این کار رو انجام بدید که مفهوم سوالتون هست

HighHost
October 10th, 2014, 23:16
از این سایت یه فایل سرچ می زنم و دانلود می کنم...
Turbogalaxy.org - The Turbo Search (http://turbogalaxy.org/)
شما سعی بکنید اون دسته از تورنت هایی که سید بالایی دارند ( بیشتر 5 تا ) دانلود بکنید
تعداد سیدر ها در خود قسمت دانلود تورنت هست /

Raymvnd
October 10th, 2014, 23:30
شما سعی بکنید اون دسته از تورنت هایی که سید بالایی دارند ( بیشتر 5 تا ) دانلود بکنید
تعداد سیدر ها در خود قسمت دانلود تورنت هست /
الان یه فایل دانلود با سید5تایی هستت سرعت دانلود 20 کیلوبایت نشون میده...
این که خوب نیست...

- - - Updated - - -

در سیستم های اشتراک فایل مثل تورن شما می توانید فایلی رو که دانلود می کنید خودتون به عنوان منتشر کنده اون فایل باشید و برای دانلود سایرین این کار رو انجام بدید که مفهوم سوالتون هست
من تمایلی ندارم منتشر کننده فایل توی تورنت باشم و فقط می خوام فایل دانلود کنم...

HighHost
October 10th, 2014, 23:57
الان یه فایل دانلود با سید5تایی هستت سرعت دانلود 20 کیلوبایت نشون میده...
این که خوب نیست...

- - - Updated - - -

من تمایلی ندارم منتشر کننده فایل توی تورنت باشم و فقط می خوام فایل دانلود کنم...
دو حالت داره وقتی سرعتتون پایین :
1-یا سرعت دانلود شما واقعا پایینه
2- یا سرعت سید کننده ها پایینه
یا هر جفتش
راجب عدم انتشار هم بعد از دانلود شدن کامل و شروع سید روی فایل کلیک کرده و اون بالا روی مربع بزنید تا سید نشه

Raymvnd
October 11th, 2014, 00:25
دو حالت داره وقتی سرعتتون پایین :
1-یا سرعت دانلود شما واقعا پایینه
2- یا سرعت سید کننده ها پایینه
یا هر جفتش
راجب عدم انتشار هم بعد از دانلود شدن کامل و شروع سید روی فایل کلیک کرده و اون بالا روی مربع بزنید تا سید نشه
سرعت دانلود پایین نیست تا 10 مگابایت میره ...
شاید سید ها پایین باشه ولی خیلی بد میشه...