توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل درwhm
mehran2
October 9th, 2014, 15:55
سلام دوستان عزیز .من خواستم واردwhmبشم پسوردمو اشتباهی اشتباه وارد کردم هرچی دیگه میزنم می گه اشتباست مودمم خاموش روشن کردم بعد چند بار امتحان کردم وارد شدم ولی لوگ اوفش کردم باز می خوام وارد بشم میگه اشتباست.مودمم خاموش روشن کردم فایده نداشت کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟
tafakor
October 9th, 2014, 15:58
کوکی هاتون رو حذف کنید تست کنید اگر وارد نشد به سرویس دهندتون اطلاع بدین تا از فایروال آی پی تون رو باز کنه یا پسورد جدید براتون بده
sht-design
October 9th, 2014, 15:59
به مسپول سرورتون اطلاع بدید تا رمز جدید براتون صادر کنه
mehran2
October 9th, 2014, 16:21
دوستان همه این کارارو کردم ولی وارد میشه میلی .یه بار دیگه که خواستی وارد بشی ارور میده
kool
October 9th, 2014, 16:28
از سرویس دهنده تان سوال کردید آی پی تون بلاک نشده؟ تغییر رمز دادن ؟ رمز رو تایپ میکنید یا کپی.پست؟ با مرورگر دیگری تست کنید اگه درست شد کش مرورگر قبلی رو کامل پاک کنید.
mehran2
October 9th, 2014, 16:37
دوست عزیز پسوردو تایپ می کنم از مرورگرها نیست روی سیستم دیگه هم تست شده ارور میده
sht-design
October 9th, 2014, 17:02
روی ویندوز یا سیستم دیگه هم تست کردید ؟
Yas-Host
October 9th, 2014, 18:10
باید به سرور اصلی با کنسول متصل شوید و دستور زیر را اجرا کنید :
/usr/local/cpanel/etc/init/stopcphulkd
در بعضی مواقع cphulk قاطی میکنه و نمیزاره هیچکس حتی با پسورد صحیح وارد سرور شما شود!
بهتر است درجه حساسیت آن را بهتر کنید تا این موارد پیش نیاد
اگر حدود 1 ساعت فکر میکنم اصلا کسی وارد cpanel/whm نشود مشکل شما حل می شود در غیر این صورت باید دستور فوق اجرا شود ( از کنسول یا ssh که باز باشد - از قبل)
ماهانه حدود 2 بار به این مشکل برمیخوریم!!
پیروز باشید.
niazeemrooz
October 14th, 2014, 01:59
سیستم whmcs به گونه ای برنامه نویسی شده که پس از وارد کردن چند کلمه عبور نا درست آی پی ورودی شخص جهت امنیت وبسایت بسته میشه و این باید فقط از طریق دو روش حل بشه و اون اینه.
یکی اینکه با وی پی این *** وارد شید و این بار ایمیل رو بازیابی کنید و بعد وارد شید.
و دوم اینکه سیستم رو ری استارت کنی و با یک مرورگر دیگه وارد شید و دوباره ایمیل رو بازیابی کنید و وارد بشید.
sht-design
October 14th, 2014, 10:45
سیستم whmcs به گونه ای برنامه نویسی شده که پس از وارد کردن چند کلمه عبور نا درست آی پی ورودی شخص جهت امنیت وبسایت بسته میشه و این باید فقط از طریق دو روش حل بشه و اون اینه.
یکی اینکه با وی پی این *** وارد شید و این بار ایمیل رو بازیابی کنید و بعد وارد شید.
و دوم اینکه سیستم رو ری استارت کنی و با یک مرورگر دیگه وارد شید و دوباره ایمیل رو بازیابی کنید و وارد بشید.
دوست من شما اصلا خوندید این بنده خدا چه مشکلی داشته ؟ :-|
ایشون نمیتونه بره توی هاستش اونوقت شما درباره یه چیز دیگه توضیح میدید؟
خواهش میکنم اول دقیق بخونید تاپیک رو بعدش جواب بدید