ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : من تو پارتیشن بندی گیر کردم.میشه کمک کنید

zeperto
October 9th, 2014, 14:51
ببخشید اگه سوالم رو جای درست مطرح نمی کنم.تو قسمت سرور اختصاصی تاپیک زدم اصلا جواب نداشت
یه سرور گرفتم که 3 تا هارد داره.2 تا 3 ترابایتی ساتا و 1 هارد 120 گیگ ssd.
تا حالا پارتیشن بندی روی چند تا هارد نکردم.لینوکس چند باری نصب کردم و چند سالی هم باهاش کار کردم ولی همیشه روی یه هارد نصب شده و این مورد واسم جدیده.
یه سرچی در مورد raid کردم و از دیروز تا حالا دارم در موردش می خونم.raid 5 که نمی تونم بکنم چون 3 تا دیسک اندازه هاشون یکی نیست.raid 1 می خوام یکنم.الان گیج شدم که LVM بدردم می خوره یا نباید بزنم.تا جاییکه فهمیدم LVM چند تا دیسک رو یکی می کنه و مثل یه هارد بزرگ نشون میده.پس ربطی به raid احتمالا نداره چون اونطوری باید تو 2 تا دیسک اطلاعات نوشته بشه.(گیج گیج شدم)
فضای بک آپ نمی دونم چیکاره س و چطوری و کجا قراره باشه.
الان واسه من raid کردن نیاز هست یا نه؟یا سه تا هارد رو با LVM یکی کنم و روی ssd سیستم عامل رو نصب کنم و بقیه رو بذارم برای شاخه home.
باز سوال واسم هست که ext3 , ext4 برای پارتیشن بندی ظاهرا محدودیت حجمی دارن.یعنی نمیشه یه پارتیشن ext3 با 4 ترابایت فضا داشت.خداییش گیج گیجم الان.
یکی راهنمایی کنه که داستان چیه؟

خیلی ممنون

sssoheil
October 9th, 2014, 19:29
سلام

سیستم عامل را روی اس اس دی نصب کنید و بقیه فضای هارد ها را به Home اختصاص دهید.فکر میکنم این تنها راه شما باشد.اگر 2 هارد 3 ترابایتی دارید رید1 تنها گزینه برای بک اپ گیری اطلاعات یا به اصطلاح Mirroring است.

trakin
November 10th, 2014, 17:15
فکر کنم باید mitor رو فعال کنید تا بتونید پارتشین بندی کنید