ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل از سرور هست یا چیزه دیگه ؟

qr212
October 7th, 2014, 23:37
سلام به همه
یک Vps که روش لینوکس 6.5 نصب بود دادیم به یکی از دوستان برای کانفیگ

پس از کانفیگ ایشان و در اولین چک کردن ما دیدم اصلا آی پی پینگ نمی ده و با ریستارت کردن vps به این تصویر برخوردیم :

http://up2www.com/uploads/e2ba2014-10-05-000759.jpg

که پس از مدتی به این شکل در میاد و استاپ می شه :

http://up2www.com/uploads/b88c2014-10-06-222857.jpg

مدیر سرور می گه هیچ مشکلی از طرف ما نیست و لینوکس های دیگر سرور بدون مشکل در حال کار کردن هست !

و کانفیگ کننده می گویند که مشکل از کانفیگ ما نیست و از سرور است !

نظر دوستان در این مورد چیه ؟

Yas-Host
October 8th, 2014, 00:04
می توانید دسترسی کنسول ارسال کنید ؟

RoobinaServer
October 8th, 2014, 00:39
سلام به همه
یک Vps که روش لینوکس 6.5 نصب بود دادیم به یکی از دوستان برای کانفیگ

پس از کانفیگ ایشان و در اولین چک کردن ما دیدم اصلا آی پی پینگ نمی ده و با ریستارت کردن vps به این تصویر برخوردیم :

http://up2www.com/uploads/e2ba2014-10-05-000759.jpg

که پس از مدتی به این شکل در میاد و استاپ می شه :

http://up2www.com/uploads/b88c2014-10-06-222857.jpg

مدیر سرور می گه هیچ مشکلی از طرف ما نیست و لینوکس های دیگر سرور بدون مشکل در حال کار کردن هست !

و کانفیگ کننده می گویند که مشکل از کانفیگ ما نیست و از سرور است !

نظر دوستان در این مورد چیه ؟

با سلام

سرورتون از کدام مرکز داده هست ؟

شک نکنید که سرورتون هک شده و اگر سرور همینطوری روشن باشه بعدا مشکل خواهید خورد.

سیستم عامل را عوض کنید و مجدد به صورت درست کانفیگ کنید.

با تشکر

Yas-Host
October 8th, 2014, 01:57
با سلام

با تشکر

جناب شریفی/سجادیه! از کجا مطمئن هستید که سرور فوق هک شده است ؟!

دوست دارم دلیل این حرفتون رو بدونم.

meysam021
October 8th, 2014, 02:05
شبکه سنتوس رد شده .
شبکشو وصل کنید
سرویس ssh رو هم ریست بزنید.

qr212
October 8th, 2014, 03:27
با سلام

با تشکر

روی هتزنر هست

بله احتمالش هست چون مک سینگل آی پی پریده بود و دوباره مک زدیم که بتونیم بالا بیاریمش!

یک فایل کد شده هم در این شاخه هست که cpu زیاد استفاده می کنه :

/etc/sfewfesfs

اینجا آپ کردم:
sfewfesfs (http://s5.picofile.com/file/8144707684/sfewfesfs.html)

لازم به ذکز هست بعد از کانفیگ اصلا ما لوگین نکردیم ! یعنی ممکنه کانفیگ کننده شلی چیزی گذاشته باشه؟! :|

شما فقط بلدی توی انجمن بیای به این و اون گیر بدی
سعی کن این عادت فوقالعاده زشتت رو ترک کنی
شاهکار های کانفیگ شما رو هم دوستان زیاد تعریف می کنند پس زیادی مغرور نباشید!

- - - Updated - - -

بله به نظر سرور هک شده :
http://stackoverflow.com/questions/23292718/am-i-hacked-unknow-processes-dsfref-gfhddsfew-dsfref-etc-are-starting-automa

اونم در 12 ساعت آنلاین بودن بدون هیچ استفاده ای!

یعنی این کانفیگ کننده های ایرانی.... :|

Yas-Host
October 8th, 2014, 03:33
شما فقط بلدی توی انجمن بیای به این و اون گیر بدی
سعی کن این عادت فوقالعاده زشتت رو ترک کنی
شاهکار های کانفیگ شما رو هم دوستان زیاد تعریف می کنند پس زیادی مغرور نباشید!

یک پست رو از بنده نشان میدهید که به کاربری از این فروم توهین کرده باشم ؟! فقط از جناب سجادیه سوال کردم!!! نه گیری بوده نه چیزی دوست عزیزم.
بنده خواستم از معلومات جناب شریفی/سجادیه استفاده کنم و ببینم تجربه حل چنین مشکلاتی رو داشته اند و از کجا بوده است :)
منظور شما از شاهکارها رو متوجه نشدم و نمیشم! چون فکر میکنم زیادی این مشکل روی اعصاب شما اثر منفی گذاشته است و دارید رو به اخلاق بسیار بدی باز می کنید.
هر وقت بنده هیچ یک از سوال های این فروم و دوستان را با مغروریت پاسخ دادم بفرمایید غرور دارم :)
متاسفانه چندی از دوستان جهت خراب کردن اشخاص این فروم و چوب لای چرخ انداختن کار های زیادی انجام می دهند .... از دی اکتیو کردن آی دی یاهو تا اتک زدن به سرور و سایت ها!

امیدوارم مشکلاتان هرچه سریعتر برطرف گردد.

شب خوبی داشته باشید.

qr212
October 8th, 2014, 22:59
من نمی خواستم اسم بیارم!

اما کار این کانفیگ رو آقای محمد زاده انجام داده بودند ! ( کانفیگ سرور های سی پنل و دایرکت ادمین, پلاگین nginx (http://nginxweb.ir/) )

ایشان با سرور ما اتک ارسال کردند و دیتا سنتر ایبوز فرستاده و تحدید به جریمه نقدی کرده ! کسی هم که ازش vps رو خریداری کرده بودیم سرویس رو مسدود کرد !

به ایشون گفتم هزینه رو برگشت بدید گفت برو شکایت کن !!!

RoobinaServer
October 8th, 2014, 23:25
با سلام

با تشکر

ایشان با سرور ما اتک ارسال کردند و دیتا سنتر ایبوز فرستاده و تحدید به جریمه نقدی کرده ! کسی هم که ازش vps رو خریداری کرده بودیم سرویس رو مسدود کرد !

--------------------------------------------------------------------------------------

با سلام و احترام خدمت شما همکار گرامی!

دلیل اثبات حرف ما :

در مورد سوالتون هم فقط تجربه. دیگه معمولا با دیدن پیغامهای خطای سیستم عامل و زمان دیده شدن ارور ها (مثلا ذکر کردند بعد کانفیگ و ...) آشناییت شاید نشه گفت کامل اما آشناییت تقریبی داریم و بارها شاید بیش از صد ها بار چنین صفحه ای را طی چندین سال ارائه خدمات خود دیده ایم و دقیقا آخرین بار برای یک هفته پیش بوده است.

و همکار بنده درست ذکر کردند.

ارادتمند سجادیه
یا حق

- - - Updated - - -

من نمی خواستم اسم بیارم!

اما کار این کانفیگ رو آقای محمد زاده انجام داده بودند ! ( کانفیگ سرور های سی پنل و دایرکت ادمین, پلاگین nginx (http://nginxweb.ir/) )

به ایشون گفتم هزینه رو برگشت بدید گفت برو شکایت کن !!!

دوست عزیز دلیل نمیشه کانفیگر شما چنین کاری کرده باشه و یک کانفیگر نمیاد خودش را با این کار زیر سوال ببره.

این موارد یه جورایی شانسی هست و بنده مطمئن هستم قبل از کانفیگ ، کانفیگر شما این مورد پیش آمده و بعد کانفیگ هکر شروع به کار کرده.

یعنی دقیقا بعد نصب سیستم عامل توسط میزبان. (و این وسط هیچ کس مقصر نیست و فقط تنها راه (شاید بهترین راه فعلی) این هست که موقع نصب سیستم عامل حداقل رمز ساده نگذارید احتمالا رمز ساده بوده ؟ چون بیشتر این موارد مواقعی پیش میاد که رمز اولیه ساده هست.)

ارادتمند سجادیه
یا حق

- - - Updated - - -

یک پست رو از بنده نشان میدهید که به کاربری از این فروم توهین کرده باشم ؟! فقط از جناب سجادیه سوال کردم!!! نه گیری بوده نه چیزی دوست عزیزم.
بنده خواستم از معلومات جناب شریفی/سجادیه استفاده کنم و ببینم تجربه حل چنین مشکلاتی رو داشته اند و از کجا بوده است :)
منظور شما از شاهکارها رو متوجه نشدم و نمیشم! چون فکر میکنم زیادی این مشکل روی اعصاب شما اثر منفی گذاشته است و دارید رو به اخلاق بسیار بدی باز می کنید.
هر وقت بنده هیچ یک از سوال های این فروم و دوستان را با مغروریت پاسخ دادم بفرمایید غرور دارم :)
متاسفانه چندی از دوستان جهت خراب کردن اشخاص این فروم و چوب لای چرخ انداختن کار های زیادی انجام می دهند .... از دی اکتیو کردن آی دی یاهو تا اتک زدن به سرور و سایت ها!

امیدوارم مشکلاتان هرچه سریعتر برطرف گردد.

شب خوبی داشته باشید.

بنده ندیدم ایشون مغرور باشند و اتفاقا خیلی ها ذکر کردند که کمک رایگان هم کردند دوستان را.

فکر کنم استارتر عزیز از کانفیگر های انجمن کمی دلگیر شدن و سر شما خالی کردند. انشالله مشکلشون حل بشه.

@};-

qr212
October 9th, 2014, 00:21
دوست عزیز دلیل نمیشه کانفیگر شما چنین کاری کرده باشه و یک کانفیگر نمیاد خودش را با این کار زیر سوال ببره.

این موارد یه جورایی شانسی هست و بنده مطمئن هستم قبل از کانفیگ ، کانفیگر شما این مورد پیش آمده و بعد کانفیگ هکر شروع به کار کرده.

خیر قبل از کانفیگ هیچ مشکلی نبود !

چندین بار به ایشان گفتم مشکل اینچنین هست ایشان گفتند ربطی به ما و کانفیگ ندارد و از سرور است !!!!

mhiizadi
October 9th, 2014, 00:28

چندین بار به ایشان گفتم مشکل اینچنین هست ایشان گفتند ربطی به ما و کانفیگ ندارد و از سرور است !!!!

سوال مهم من :
اگر کانفیگ شده !
چرا هک شده !!!

sina.click
October 9th, 2014, 13:26

شما سیستم عامل فعلی را کاملا عوض کنید و به کانفیگر مطمئن و کار درست مراجعه کنید

sssoheil
October 9th, 2014, 17:16
با سلام

سیستم عامل را ریلود بفرمایید و از credentials قویتر استفاده کنید.جناب سجادیه صحیح میفرمایند این موارد بیشتر پس از نصب سیستم عامل و بیشتر برای سرورهایی که پسوردهای ضعیف دارند اتفاق می افتد و کانفیگر شما نمیتونه مقصر باشه.از ایزو معتبر و کانفیگر معتبر استفاده کنید.

qr212
October 13th, 2014, 19:00
آقای محمد زاده nginxweb.ir

پول منو خوردی حرومت باشه

ایشالا بشه پوله دوا درمون خودت و خانوادت

با vps ام اتک دادی هم اون بسته شد هم پول کانفیگ رو بالا کشیدی.. توف تو روت خدا وکیلی.

jahromweb
October 13th, 2014, 19:37
اقا چه خبره
چرا بد و بیراه میگی
شکایت داری برو پلیس فتا
اگرم میخوای حرفتو اثبات کنی بک تاپیک بزن منطقی بشن بحث کن
که کارا چیه!
میدون چنک که نیست
انجمن تخصصی

qr212
October 13th, 2014, 19:41
اقا چه خبره
چرا بد و بیراه میگی
شکایت داری برو پلیس فتا
اگرم میخوای حرفتو اثبات کنی بک تاپیک بزن منطقی بشن بحث کن
که کارا چیه!
میدون چنک که نیست
انجمن تخصصی

فتا زیاد شکایت کردم ! متاسفانه راه به جایی نمی بره ! برای همینه امثال محمد زاده به کارشون ادامه می دن ! تنها راه اطلاع رسانی هست

تایپک هم زدم پاک کردن : http://www.webhostingtalk.ir/f41/126209/

کلی هم با محمد زاده برای عودت پول صحبت کردم تا آخرش از سایتش حذف کرد !

منم دیگه زدم سیم آخر