معرفی وبسايت ma79.ir
وبسايت ma79.ir به منظور ارائه خدمات تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی، راه اندازی شده است.
در اين وبسايت، ساير خدمات تاييد مالی دامنه های ملی، به صورت آنلاين و بدون دخالت نيروی انسانی انجام ميشود.
پيش از اين برای تاييد مالی دامنه های ملی نظير يک دامنه ir شما ميبايست رابط مالی يکی از کاربران nic را وارد کرده، مبلغ مورد نظر را به حساب شخصی ايشان واريز کرده و زمانی بين 30 دقيقه تا چند روز کاری را در انتظار تاييد مالی دامنه خود که به صورت دستی و توسط رابط مالی وارد شده انجام ميشد، صبر کنيد.
امروز و با راه اندازی وبسايت ma79.ir عمليات تاييد دامنه در سريعترين زمان ممکن انجام خواهد شد. کافی است رابط مالی دامنه مورد نظر را ma79-irnic وارد کرده و پس از تاييد دامين توسط nic به وبسايت ma79.ir مراجعه فرمائيد.
نام دامنه خود را وارد کرده و پسوند مورد نظر را انتخاب نمائيد. نام و نام خانوادگی خود، آدرس ايميل و شماره تلفن خود را به منظور پيگيری های آينده وارد نمائيد. به مرحله بعدی مراجعه نموده، صحت اطلاعات وارد شده را تاييد و از ميان درگاه پرداخت آنلاين زرين پال و يا پارسيان يکی را انتخاب کرده و عمليات پرداخت را از طريق درگاه پرداخت آنلاين و با استفاده از ساير کارت های عضو شتاب انجام دهيد.
پس از انجام عمليات پرداخت آنلاين به وبسايت ma79.ir مراجعه نموده و کد پيگيری خود را ياداشت کنيد. البته فراموش نکنيد که دامين شما هم اکنون نيز تاييد مالی شده و از همين زمان قابل استفاده خواهد بود.
چنانچه پس از عمليات پرداخت در تاييد مالی خود دچار مشکل شديد امکان پيگيری از طريق بخش گفتگو با اپراتور، برای هر دامنه وجود دارد که با وارد کردن شماره سفارش و ايميل اين امکان قابل استفاده ميباشد.
همچنين امکان پيگيری از طريق تلفن 88012882 و 88334813 نيز برای کاربران وجود دارد.
وبسايت ma79.ir وابسته به شرکت سامان سيستم پرداز کيش ميباشد و کليه حقوق آن برای اين شرکت محفوظ ميباشد.
مشاهده تعرفه های تاييد مالی دامنه های ملی در ام ای هفتاد و نه (http://www.ma79.ir/pages/prices)
sohrab.khan
July 6th, 2010, 16:28
قیمت 3940 برای دومین ir یک ساله به نظرم کمی زیاده . الان چند جا رو میشناسم 3800 هم میگین
amiri113
July 6th, 2010, 16:53
نکته ای که وجود داره اين هستش که قيمت ها به روز هستش!
يعنی اينکه امروز 3940 هستش، فردا ممکنه پايين تر يا بالاتر باشه.
مزيتی هم که وجود داره اينه که همه کارها در ma79 به صورت آنلاين انجام ميشه.
يعنی شما نصف شب هم اراده کنيد دامينی رو تاييد مالی کنيد ميتونيد راحت پرداخت آنلاين کنيد و راحت دامين رو تاييد مالی کنيد.
Rezash
July 6th, 2010, 17:00
قیمت 3940 برای دومین ir یک ساله به نظرم کمی زیاده . الان چند جا رو میشناسم 3800 هم میگین
يكمي بگردي 3600 هم شايد گير بياري!يكي بود 3500 با ضرر ثبت مي كرد!!
ولي قيمت فعلي خيلي هم منصفانست،من خودم 4500 ثبت مي كنم!به هر حال بايد كمي سود هم كرد و نه فقط جنبه تفريحي آدم كار كنه!
ولي اين سايت آنلاين هست و خيلي ارزش داره
فرض كن نصف شب مشتري ت ميخواد دومين ثبت كنه و شارژ اكانت شما تموم شده،اين يعني حتي براي وب هاستينگ ها هم خيلي فايده داره
كلا با اينكه تجربه كاري كمي با آقاي اميري دارم ولي تا همنين جا هم ميتونم كارشون رو تاييد كنم :)
amiri113
July 6th, 2010, 17:07
فرض كن نصف شب مشتري ت ميخواد دومين ثبت كنه و شارژ اكانت شما تموم شده،اين يعني حتي براي وب هاستينگ ها هم خيلي فايده داره
انشالا به زودی مزيت هایی هم در نظر گرفته ميشه که مرتبط با اين موضوع هستش، از جمله سطح بندی هایی که بر اساس اين سطح ها، سطوح بالاتر از تخفيف بيشتری برخوردار ميشن.
كلا با اينكه تجربه كاري كمي با آقاي اميري دارم ولي تا همنين جا هم ميتونم كارشون رو تاييد كنم :)
ممنون
اين نظر لطف شما هستش.
M-Soltani.ir
July 6th, 2010, 17:56
اون بنر " معجزه در افزایش قد " کلاس کاری سایت رو آورده پایین
بردارید بهتر میشه
البته نظر شخصی من بود
amiri113
July 6th, 2010, 18:02
اون بنر " معجزه در افزایش قد " کلاس کاری سایت رو آورده پایین
بردارید بهتر میشه
البته نظر شخصی من بود
:دی
اون فقط برای مشخص شدن اسپاتش هستش!
اينشالا تعويش ميشه تا چند ساعت ديگه!
فعلا بچه ها دارن رو فوترش کار ميکنن!
ممنون
علی امیری
amiri113
July 7th, 2010, 14:20
يکی از دوستان تاييد مالی آنلاين دامنه خودش رو تجربه کرد و دامين خودشون رو از طريق وبسايت ma79 به صورت آنلاين تمديد کرد.
IranianServer
July 7th, 2010, 14:45
آقای امیری !
بابت این سیستم به شما تبریک می گم.
ولی این اولین سیستم نیست که ارائه میشه ! ولی خوب نسبت به سیستم های دیگه مزیت هایی هم داره که واقعاً به شما تبریک میگم.
اسکریپت این سیستم رو واگذار می کنید ؟ البته بخش از این رو (برای طراحی ماژول ثبت ir در whmcs می خوام) ؟
amiri113
July 7th, 2010, 14:50
آقای امیری !
بابت این سیستم به شما تبریک می گم.
ولی این اولین سیستم نیست که ارائه میشه ! ولی خوب نسبت به سیستم های دیگه مزیت هایی هم داره که واقعاً به شما تبریک میگم.
اسکریپت این سیستم رو واگذار می کنید ؟ البته بخش از این رو (برای طراحی ماژول ثبت ir در whmcs می خوام) ؟
سلام
ممنون، بله اولين نيستش! شايد حدود 3 4 سال پيش پارسی نيک اين سرويس رو ارائه ميداد.
خود ما هم روی سايت عصرنت اين سرويس رو الان 6 ماهی هستش که فعال کرديم اما مزيت ma79 قيمت رقابتی تر و مهمتر از اون راحتی در انجام کار هستش به طوری که بدون نياز به عضويت و تنها با وارد کردن 4 تا فيلد ميشه دامين رو تاييد مالی کرد.
متاسفانه فعلا امکان واگذاری اسکريپت نيست و هنوز تصميم گيری راجب اين موضوع نشده.
در حال حاضر ماژول تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی فقط روی نسخه آنلاين سما سی آر ام ارائه ميشه.
برای فروش اين اسکريپت به صورت جداگانه هنوز تصميم گيری نشده.
parsaserver
July 7th, 2010, 16:02
سلام
ممنون، بله اولين نيستش! شايد حدود 3 4 سال پيش پارسی نيک اين سرويس رو ارائه ميداد.
خود ما هم روی سايت عصرنت اين سرويس رو الان 6 ماهی هستش که فعال کرديم اما مزيت ma79 قيمت رقابتی تر و مهمتر از اون راحتی در انجام کار هستش به طوری که بدون نياز به عضويت و تنها با وارد کردن 4 تا فيلد ميشه دامين رو تاييد مالی کرد.
متاسفانه فعلا امکان واگذاری اسکريپت نيست و هنوز تصميم گيری راجب اين موضوع نشده.
در حال حاضر ماژول تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی فقط روی نسخه آنلاين سما سی آر ام ارائه ميشه.
برای فروش اين اسکريپت به صورت جداگانه هنوز تصميم گيری نشده.
تایید میشه پارسی نیک خیلی وقته تایید آنلاین مالی دومین های ایرانی رو راه اندازی کرده فقط ایراد پارسی نیک این هست که قبلش باید عضو بشی .
NovinServer
July 7th, 2010, 16:18
الله اکبر ! نگاه کن برای 100 الی 200 تومان دارند چیکار می کنند !
3600 یا 3800 یا 4000 تومان فقط 200 - 300 تومان هست !
یعنی 100 تومان انقدر ارزش داره که حاضر هستید بروید تحقیق و جستجو کنید و بروید جای دیگه ...
خدا بخیر کنه !
nasa_de
July 7th, 2010, 17:09
كلا با اينكه تجربه كاري كمي با آقاي اميري دارم ولي تا همنين جا هم ميتونم كارشون رو تاييد كنم100%
من یک دامنه ثبت کردم به اندازه 1001 دامنه زحمتشون دادم. :">:53:
الله اکبر ! نگاه کن برای 100 الی 200 تومان دارند چیکار می کنند !
3600 یا 3800 یا 4000 تومان فقط 200 - 300 تومان هست !
یعنی 100 تومان انقدر ارزش داره که حاضر هستید بروید تحقیق و جستجو کنید و بروید جای دیگه ...
خدا بخیر کنه !
amiri113
July 8th, 2010, 14:33
يک عدد دامين ديگه به صورت آنلاين تاييد مالی شد.
amiri113
July 10th, 2010, 00:00
در تمديد دامين مشکلی بود که بعد از ظهر امروز برطرف شده بود، اما باعث ايجاد ايراد کلی در سيستم شده بود.
اين مشکل برطرف شد و دو عدد دامين هم تاييد مالی شدند.
الان ديگه امکان تاييد مالی دامين های جديد و از امروز تاييد مالی دامين تمديدی، وجود داره.
با تشکر
علی امیری
saeidj
July 10th, 2010, 00:49
بسیار عالی. فقط چرا این امکان تو خود سایت عصرنت اضافه نشد؟
amiri113
July 10th, 2010, 00:52
بسیار عالی. فقط چرا این امکان تو خود سایت عصرنت اضافه نشد؟
چرا اتفاقا! اين امکان داخل پکيج آنلاين سما سی آر ام وجود داره و سايت عصرنت از حدود 6 ماه قبل اين سرويس رو داره.
اتفاقا همين امروز داخل سايت عصرنت هم يک دامين تاييد مالی شد.
ولی قيمت ها تو سايت عصرنت بالاتر هستش. :دی
amiri113
July 10th, 2010, 21:02
دوستان دقت کنيد که برای تمديد، قبل از انجام عمليات در ma79 حتما درخواست تمديد رو در nic ثبت کرده باشيد.
نکته بعدی اين هستش که زمانی که برای تمديد يا ثبت انتخاب ميکنيد حتما با زمان ثبت شده در nic تطابق داشته باشه.
يک عدد دامين ديگه هم تاييد مالی شد.
با تشکر
علی امیری
amiri113
July 11th, 2010, 11:44
يک عدد دامين ديگه هم ساعت 2:45 صبح امروز آنلاين تاييد مالی شده بود.
بعد از گذشت يک بازه زمانی (حدودا 30 روز بعد از باز شدن سايت) صفحه ای به سايت اضافه خواهد شد که ليست دامين هایی که از 30 روز قبل به قبل تاييد مالی شدند نمايش داده ميشن.
يعنی دامين ها با تاخير 30 روز از زمان ثبت در اين ليست نمايش داده خواهند شد.
sohrab.khan
July 12th, 2010, 13:14
شاید کسانی که از سایت شما برای تایید مالی دومین ها استفاده می کنند دوست نداشته باشن شما این کار تبلیغاتی( صفحه ای به سايت اضافه خواهد شد که ليست دامين هایی که از 30 روز قبل به قبل تاييد مالی شدند نمايش داده ميشن ) رو بکنید !!!
يک عدد دامين ديگه هم ساعت 2:45 صبح امروز آنلاين تاييد مالی شده بود.
بعد از گذشت يک بازه زمانی (حدودا 30 روز بعد از باز شدن سايت) صفحه ای به سايت اضافه خواهد شد که ليست دامين هایی که از 30 روز قبل به قبل تاييد مالی شدند نمايش داده ميشن.
يعنی دامين ها با تاخير 30 روز از زمان ثبت در اين ليست نمايش داده خواهند شد.
amiri113
July 12th, 2010, 13:51
پس بهترين کار اينه که يک چک باکس بزاريم که هر کس دوست نداشت اون رو بزنه و در ليست نمايش داده نشه. :دی
اين چک باکس از امروز داخل صفحه پيگيری اضافه خواهد شد.
خبر ديگه اينکه درگاه بانک پارسيان هم علاوه بر درگاه زرين پال موجود، به سيستم اضافه شد.
با تشکر
علی امیری
sohrab.khan
July 12th, 2010, 17:45
پس هر وقت این چک باکس رو اضافه کردید خبر بدید . چون من هر از چندی یه دومین ثبت می کنم .
پیشنهاد می کنم بانک سامان رو هم اضافه کنید چون خیلی ها در این بانک حساب دارن .
و سیستم معرف رو هم اضافه کنید و به کسانیکه معرفی دارند تخفیف بدید به این وسیله مطمئن باشید فروش بیشتر میشه .
پس بهترين کار اينه که يک چک باکس بزاريم که هر کس دوست نداشت اون رو بزنه و در ليست نمايش داده نشه. :دی
اين چک باکس از امروز داخل صفحه پيگيری اضافه خواهد شد.
خبر ديگه اينکه درگاه بانک پارسيان هم علاوه بر درگاه زرين پال موجود، به سيستم اضافه شد.
با تشکر
علی امیری
amiri113
July 12th, 2010, 17:51
پس هر وقت این چک باکس رو اضافه کردید خبر بدید . چون من هر از چندی یه دومین ثبت می کنم .
پیشنهاد می کنم بانک سامان رو هم اضافه کنید چون خیلی ها در این بانک حساب دارن .
و سیستم معرف رو هم اضافه کنید و به کسانیکه معرفی دارند تخفیف بدید به این وسیله مطمئن باشید فروش بیشتر میشه .
اضافه شد.
چک باکس نيست، يک لينک شد که همونجا قرار داره و با کليک کردن روش ميشه دامين رو از ليست حذف کرد.
البته خود ليست هنوز ايجاد نشده و زمانی که ايجاد بشه دامين ها رو با تاخير 30 روزه نشون ميده.
پرداخت بانک سامان به خاطر يک سری مسائل و مشکلاتی که وجود داره (مثل کارت های هکی که برای کسانی که روی سامان ورودی داشتن مشکل ايجاد کرد) هنوز اضافه نشده.
بيشتر از معرف فعلا تمرکزمون روی وفادار سازی مشتريان هستش. يعنی شما هر چی بيشتر خريد کنيد سطحتون بالاتر ميره و قيمت مياد پايين تر و حتی همين خريد های الان هم محاسبه خواهند شد در اون سطح بندی.
با تشکر
علی امیری
amiri113
July 13th, 2010, 22:48
مشکل دروازه پرداخت پارسيان برطرف شد و يک عدد دامين ديگه تاييد مالی شد.
يک دامين هم پريد :دی يعنی مشتری پشيمون شد و رابط مالی رو تغيير داد.
اين نکته رو عرض کنم که درسته دروازه پرداخت سامان روی سايت وجود نداره اما به کمک دروازه زرين پال و همچنين دروازه پارسيان امکان استفاده از تمام کارت های بانکی تحت شبکه شتاب و همچنين اعتبار کاربری زرين پال بدون هيچ کارمزد اضافه ای وجود داره.
amiri113
July 14th, 2010, 18:04
2 تا دامين ديگه هم امروز تاييد مالی شده اند!
amiri113
July 16th, 2010, 00:32
پرونده روز 24 تير هم با تاييد مالی آنلاين يک دامين در ma79 بسته شد.
اون دامین من بوده
واقعا سیستم سریع و خوبی هست
من قبلا از سایت پارسی نیک استفاده میکردم ولی قیمتش بالا بود
ولی الان هم سریع ثبت میشه هم اینکه قیمتش پائین هست
ممنون
amiri113
July 17th, 2010, 11:40
يک دامين ديگه هم يکی دو ساعت پيش تاييد مالی شده بود.
ما هنوز با پيش بينی هامون اختلاف زيادی داريم! خوشحال ميشيم دوستان اگر نظری در مورد وبسايت دارند اعلام کنند.
ممنون
rayannet
July 17th, 2010, 12:49
يک دامين ديگه هم يکی دو ساعت پيش تاييد مالی شده بود.
ما هنوز با پيش بينی هامون اختلاف زيادی داريم! خوشحال ميشيم دوستان اگر نظری در مورد وبسايت دارند اعلام کنند.
ممنون
نیاز به تبلیغات گسترده تری دارید تا همه با این سیستم اشنا شوند و به راحتی استفاده کنند.
و پیشنهاد دارم یک دامنه دیگر با نام اسان تر مثال ironline.ir یا ... که اسم راحت تر در ذهن بماند ثبت کنید و 2 ورودی برای سایت قرار دهید.
amiri113
July 18th, 2010, 20:44
نیاز به تبلیغات گسترده تری دارید تا همه با این سیستم اشنا شوند و به راحتی استفاده کنند.
و پیشنهاد دارم یک دامنه دیگر با نام اسان تر مثال ironline.ir یا ... که اسم راحت تر در ذهن بماند ثبت کنید و 2 ورودی برای سایت قرار دهید.
تبليغات گسترده تر رو موافق هستم! البته بايد تبليغات حساب شده و با برنامه باشه طوری که مشخص باشه از هر 100 تا کليک مثلا چه تعداد ثبت ميشن و بابت هر کليک (يا نمايش) چه مقدار داره هزينه ميشه.
در مورد نام دامنه هم ما دنبال اين بوديم که بتونيم رابط مالی رو هم جا بندازيم تا ديگه حتی رابط مالی هم فراموش نشه و مشتری ای که ميخواد از Ma79.ir دامين ثبت کنه هميشه يادش باشه که رابط مالی اون هم ma79-irnic هستش.
حدود 3 ساعت قبل هم يک دامنه ديگه به صورت يکساله، تاييد مالی شده بود.
با تشکر
علی امیری
1Mizban
July 18th, 2010, 21:00
امضاتون رو ادیت کنید ، ma79 ya 97
amiri113
July 19th, 2010, 14:13
امضاتون رو ادیت کنید ، ma79 ya 97
حق با شما بود. اصلاح شد.
تو 3 ساعت گذشته 5 دامين توسط ma79 تاييد مالی شدند.
amiri113
July 20th, 2010, 16:14
ديروز در مجموع 14 دامين تاييد مالی شدند و امروز هم تا الان يک دامين از طريق ma79 تاييد مالی شده.
amiri113
July 21st, 2010, 13:25
تعداد 4 دامين امروز (تا اين لحظه) تاييد مالی شدند.
amiri113
July 23rd, 2010, 00:45
30 ام 6 دامين و 31 ام هم 5 دامين تاييد مالی آنلاين شدند.
amiri113
July 24th, 2010, 10:50
ديروز (1 ام مرداد) فقط يک دامين تاييد مالی شده بود.
amiri113
July 26th, 2010, 00:12
سوم مرداد هم فقط يک دامين تاييد مالی شد.
amiri113
July 26th, 2010, 23:56
چهارم مرداد 3 دامين توسط ام ای هفتاد و نه تاييد مالی آنلاين شدند.
با تشکر
علی امیری
amiri113
July 29th, 2010, 22:57
ديروز (6 ام) يک دامين و امروز (7 ام) 3 دامين (تا اين لحظه) توسط ma79 تاييد مالی آنلاين شدند.
VatanVPS
July 29th, 2010, 23:40
خیلی خوبه ma79 :)
من که راضی ام :d بقیه هم راضی باشند
amiri113
August 1st, 2010, 22:39
8 ام 8 دامين و امروز 10 ام هم 1 دامين تا اين لحظه تاييد مالی شده.
GOD
August 2nd, 2010, 23:54
سلام
اقا این اپراتور نمیخواد جواب بده؟
amiri113
August 2nd, 2010, 23:56
تو ساعات غير اداری سرعت جوابگویی پايين تر هستش.
امروز 3 دامين به صورت آنلاين و يک دامين به صورت دستی (:دی به دليل مشکل نامعلوم) تاييد مالی شدند.
kingoftehran
August 3rd, 2010, 01:57
با سلام
کارتون شبیه میهن نیک هست با این تفاوت که قیمت هاتون پایین تر هست باید تست کنیم تا کیفیتش مشخص بشه.