PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی سایت فروشگاه اینترنتی (هدیه برای مشاوره کاربردی)

HesaM4388
October 6th, 2014, 03:05
سلام. میخوام یه سایت فروش اینترنتی محصولات دکوری و کاربردی منزل بزنم (فروش و ارسال از جنوب کشور)

میخواستم ببینم بهترین سیستم سایت برای کار من چی میتونه باشه و کلا باید چکار کنم و از کجا شروع کنم؟
تا چقدر هزینه باید رو سایت بشه؟ مثلا من تا میلیون میتونم هزینه کنم. این کمه؟ خوبه؟ چجوریه؟

یه سایت طراحی دیدم به اسم (کاسپید). بنظرتون کارش خوبه؟

لطفا یه مشاوره جامع و خوب بدین. واسه عزیزی که مشاوره کابردی و اصولی بهم بده یه پاس زحمت و مشاوره ش کارت شارژ تقدیم میشه:53:
اگه تو پیام خصوصی بفرستین هم مشکلی نداره.

راستش ما جنس رو داریم. و جنس هایی هست که تو اینترنت که هیچی تو ایران هم پیدا نمیشه. چون مستقیما وارد میکنیم از چین و امارات.
اینو چجوری به بازار بدیم که فروش بالا باشه؟ مشاوره برای طراحی سایت ، بازاریابی ، نحوه فروش و .... میخوام. ممنونم

mehrshad13and11
October 6th, 2014, 03:37
سلام
با بنده در تماس باشید
مشاوره در زمینه طراحی و راه اندازی فروشگاه اینترنتی و تمام کارایی که نیازه انجام بدید به همراه بازاریابی و فروش
در خدمتم

HesaM4388
October 6th, 2014, 13:55
سلام
با بنده در تماس باشید
مشاوره در زمینه طراحی و راه اندازی فروشگاه اینترنتی و تمام کارایی که نیازه انجام بدید به همراه بازاریابی و فروش
در خدمتم

پ.خ دادم
دوستان دیگه نظری داشتین بفرمائین

- - - Updated - - -

آپ... :53:

- - - Updated - - -

آپ... :53:

iFire
October 6th, 2014, 14:11
پ.خ شد خدمتتون

sht-design
October 6th, 2014, 14:27
سلام خدمت شما
ما با مجنتو كار ميكنيم چون نسبت به ديگر نسخه ها كامل تر هست از همه لحاظ
حتي انجمن پشتيباني + فروشگاه قالبش هم داريم به همراه افزونه ها
پيشنهاد ميكنم يه بررسي درباره اون انجام بديد

parax
October 6th, 2014, 14:51
سلام
باید در نظر داشته باشید که در عصر امروز seo حرف اول رو میزنه
باید سیستمی که انتخاب می کنید حتما یهینه شده باشه
همه میدونن که وردپرس برادر گوگل هست پیشنهاد بنده وردپرس هست

hamra
October 6th, 2014, 14:59
جهت طراحی سیستم وردپرس پیشنهاد میشه /
جهت تبدیل به وردپرس با بالاترین کیفیت در خدمتیم.

HesaM4388
October 6th, 2014, 15:00
دوستان عزیز من برای شروع نمیخوام فروشگاه رو بزنم. اول مشاوره میخوام. هم برای طراحی قالب هم نحوه بازاریابی. توجیه هزینه پست از جنوب کشور به سراسر ایران. فروش بالا...

ابتدا میخوام این موارد رو واسه خودم روشن کنم تو مرحله بعد طراحی سایت. کارهای سئو و گرافیک و ...

TN Projects
October 6th, 2014, 15:03
با درود و احترام.
ابتدا در مورد سوالهاتون باید عرض کنم : 1- سیستم سایت رو نمیشه همینجوری گفت باید خیلی از مسائل دقیق بررسی بشه که بنا به استفاده سیستم بررسی بشه. 2- در مورد هزینه هم بله خوبه چون هزینه تارنما (سایت) زیاد بالا نیست نسبت به کاراییش. که این هزینه میتونه بصورت بهینه و عالی صرف انجام کارهاتون بشه. 3- سایت کاسپید نمونه کارهاشون نسبتا خوبه.
اما برای مشاوره باید : تلفنی - چت زنده باشه که بشه نسبتا یک مشاوره کامل و اصولی رو داد.
درصورت تمایل درخدمتیم.
موفق باشید

peyman0742
October 6th, 2014, 16:13
مسئله پیچده ای نیست با یک شرکت پستی خصوصی مطمئن قرارداد ببندید و درب منزل تحویل و پرداخت صورت میگیره
برای بازاریابی هم باید در سایت هایی مثل پرشین تولز و سایت های مشابه آفر بدید. اوایل هم off یا ههمون تخفیف بزارید روی محصولاتتون تا بتونید شروع به کار کنید
سایتتون هم نیازی نیست پول به سئو کار و بهینه ساز بدید اینا خودشون هم با سرچ کردن یاد گرفتن اکثرا هم از فایل های مخرب استفاده میکنند در کل پولتون رو به فقرا بدید نتیجه بهتری میگیرید تا اینکار ! ( برادرانه گفتم خواه انجام بده خواه ... )
از سیستم وردپرس استفاده کن.

طراح هم احتیاج داشتی اطلاع بده در یاهو بهت معرفی کنم هزینه بسیار پایین میگیره کار رو هم سریع بهت تحویل میده کلا شیر پاک خوردست.

موفق باشی

HesaM4388
October 6th, 2014, 17:42
ممنون از پیشنهادهای جالب دوستان.
نظر سما درسته ولی من میخوام قالب و سبک فروشگاه و همچنین نام فروشگاه طوری باشه که در آینده جای پیشرفت داشته باشه نه مثل بقیه ی فروشگاهها.
سرمایه ی زیادی پشت این ایده س. محصولات مستقیما داره از امارات و چین وارد میشه و نمیشه سرسری گرفت این کارو

mohsen1aria
October 6th, 2014, 17:47
با سلام

سایت کاسپید در زمینه سئو بسیار حرفه هستند و طراحی هم خوب انجام میدهند

با احترام

hamidferiloo
October 7th, 2014, 12:46
شما از سیستم های مدیریت محتوای آماده میتونید استفاده کنید اما اگه قصد دارید یه کار حرفه ای و اختصاصی انجام بدید بهتره با شرکت هایی که کار طراحی اختصاصی انجام میدن کار کنید.
شرکت طراحی سایت مهریاسان (http://www.mehryasan.com/) نمونه کارهای زیادی داره که به راحتی می تونید تصمیم بگیرید.

HesaM4388
October 10th, 2014, 16:12
دوستان شما که تجربه دارید بنظرتون برم یه طراحی توپ سفارس بدم یا با همین فروشگاه سازها شروع کنم؟

- - - Updated - - -

هنوز دارم میگردم ببینم کجا و چجوری شروع کنم.

ra3ou1
October 10th, 2014, 16:18
فروشگاه سازهایی ک هست

پرستاشاپ + مجنتو + اپن کارت + توماتو شاپ + وردپرس + جوملا

چیزهایی که بنده به خاطر داشتم و مناسب شما هم می تونه باشه

با سپاس

HesaM4388
October 10th, 2014, 16:48
دوستان یه جای خیلی معتبر میخوام که تمام کارای سایتو برام بصورت حرفه ای انجام بده. از طراحی سایت و کارای گرافیکی و سئو و ...

یه جای معتبر با هزینه معقول

email1414
October 10th, 2014, 17:00
صندوق دریافتی روخالی کنید

HesaM4388
October 11th, 2014, 21:09
صندوق دریافتی روخالی کنید
خالی شد...

- - - Updated - - -

شرکت محترم مهریاسان فرمودن طراحی رو از 6 میلیون شروع میکنند!!!! :104:
بابا چه خبره مگه؟!!!! البته ناگفته نمونه هزینه ی تا یه میلیون هم میخوام بکنم ولی دیگه نه 6 میلیون اونم با طراحی هایی که من دیدم

دوستان که لطف میکنند پ.خ میدن لطفا نمونه کار هم ارائه بدند لطفا

- - - Updated - - -

شرکت محترم مهریاسان فرمودن طراحی رو از 6 میلیون شروع میکنند!!!! :104:
بابا چه خبره مگه؟!!!! البته ناگفته نمونه هزینه ی تا یه میلیون هم میخوام بکنم ولی دیگه نه 6 میلیون اونم با طراحی هایی که من دیدم

دوستان که لطف میکنند پ.خ میدن لطفا نمونه کار هم ارائه بدند لطفا