توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [سوال] پورت 1gbps سرورهای رداستیشن
scorp
October 6th, 2014, 00:17
سلام دوستان
میخواستم ببینم سرعت پورت ۱ گیگابیت رداستیشن با ۳۲۱ ترابایت bw دقیقا چقدر هست ؟
برای سرور دانلود می خوام میخواستم ببینم میکشه ؟
مرسی
Mr.Te0
October 6th, 2014, 00:30
سرور های رداستیشن از کیفیت مطلوبی از نظر سخت افزار و شبکه دارا میباشند.
کیفیت شبکه و پورت برای کار شما اگر کانفیگ مطلوب باشد ، پاسخگو خواهد بود.
scorp
October 6th, 2014, 01:44
سرور من الان از yesup host هست فقط مشکل هزینه بالای سرور هست.
کسی از دوستان اینجا سرور رداستیشن داره که بگه چقدر از این ۱ گیگابیت گارانتی هست ؟ چون روی حالت نامحدود زده 300 mbps ولی برای حالت ۳۲۱ ترابایت bw صحبتی از گارانتی پورت نشده در سایت.
مرسی
mobinhost.in
October 6th, 2014, 02:07
با سلام و عرض احترام
بنده به عنوان نماینده رسمی رد استیشن پاسخ شما را می دهم
اگر از دیتاسنتر رد استین سروری تهیه کنید چند حالت براتون به وجود می آید
اگر سور های ارزانتر مثلا سری d9-2X رو خریداری کنید بون پورت 1 گیگ با 300 مگابایت گارانتی ارائه می کنند که در حدود 50-40 مگابایت دانلود می دهید
اگر سرور های ارزانر 16 گیگ رم رو تهیه کنید سرور باپورت 1 گیگ و 200 مگ گارانتی بتون می دهند که 30 مگابایت دانلود دارید
اگر سرور های با کیفیت رو تهیه کنید مثل d9-310 به شما سرور با پورت 1 گیگ و 500 مگ گارانتی ارائه می شود که 70 مگ دانلود خواهید داشت
سرور های رد استیشن تا پورت 10 گیگ و 1500 مگ گارانتی قابل ارائه هستند حدود 200-300 مگابایت
company_hosting
October 6th, 2014, 04:11
سلام دوستان
مرسی
باسلام
تمام سرور های رداستیشن حدود 60-70 مگ دانلود میدهند
اما گارانتی هر کدام مشخص هست
با تشکر
novinvps.com
October 6th, 2014, 13:02
سلام
۳ تجربه قبلی بنده به فاصله ۲ سال از این دیتاسنتر
حداکثر سرعتی که داشتم با اینکه سرور ذکر شده بود ۱ گیگابیت گارانتی شده
سرعت بیشتر از ۵۰ مگ بر ثانیه هیچ وقت مشاهده نشد.
حتی برای تست چند ساعت سرور رو خاموش کردند و اعلام کردند مشکلی مشاهده نشد.
AlmaHost
October 6th, 2014, 13:22
سلام
۳ تجربه قبلی بنده به فاصله ۲ سال از این دیتاسنتر
حداکثر سرعتی که داشتم با اینکه سرور ذکر شده بود ۱ گیگابیت گارانتی شده
سرعت بیشتر از ۵۰ مگ بر ثانیه هیچ وقت مشاهده نشد.
حتی برای تست چند ساعت سرور رو خاموش کردند و اعلام کردند مشکلی مشاهده نشد.
برای داشتن سرعت خوب و مطلوب در این دیتا سنتر حتما باید از رید کنترل اچ ۷۰۰ به بالا استفاده کنید
هارد های حجیم اس اس اچ دی هم که سرعتی معادل اس اس دی دارد نیز بسیار مناسب برای فضای دانلودی میباشد
mohammad8711
October 6th, 2014, 15:00
پورت 1 گیگابیت گارانتی شده (321 ترابایت در ماه) که در سایت دیتاسنتر می بینید چیزی نیست به جز False Advertising
Redstation Review - Worst UK Provider - Avoid Them - Dedicated Server - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1357724)
Redstation review - NEVER EVEN THINK ABOUT IT - Dedicated Server - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1349477)
http://www.webhostingtalk.ir/f34/94829/
http://www.webhostingtalk.ir/f55/113311/
موفق باشید
mrasol
October 6th, 2014, 15:11
سلام
خیر به پهنای باند 1gbps unmetered به صورت واقعی نمیرسید
موفق باشید
peyman0742
October 6th, 2014, 15:55
روی ویندوز 2008 تا 124 mb هم راحت می تونید دانلود کنید
کلا به مشکلی بر نمی خورید نیمه وارز هم که هستند
mrasol
October 6th, 2014, 17:28
روی ویندوز 2008 تا 124 mb هم راحت می تونید دانلود کنید
کلا به مشکلی بر نمی خورید نیمه وارز هم که هستند
منظور ایشان پهنای باند بود بیشتر خود رداستیشن سرورهای ارزان 200 مگابیت و سرورهای گرانتر را 500 و ... گارانتی کرده،شما مقدار بیشتری میدهید؟!!!
novinvps.com
October 6th, 2014, 18:02
برای داشتن سرعت خوب و مطلوب در این دیتا سنتر حتما باید از رید کنترل اچ ۷۰۰ به بالا استفاده کنید
هارد های حجیم اس اس اچ دی هم که سرعتی معادل اس اس دی دارد نیز بسیار مناسب برای فضای دانلودی میباشد
سلام
ما همیشه بر طبق عادت از همین راید کارت استفاده میکنیم ولی این بار از h710 استفاده میکردیم.
متاسفانه حتی زمانی که سرور کاملا به طور مطلق خالی بود با لینک های مختلف این حداکثر سرعت بوده.
و طبق بررسی که میکردیم هارد جا داشت و مشکل از هارد نبود.
k0tkin
October 6th, 2014, 19:38
سلام دوستان
مرسی
با یک سرچ کوچیک در مورد این دیتاسنتر به دروغ بودن تبلیغاتی که ازش میشه پی میبرید متاسفانه افراد سود جویی در ایران وجود دارن نظیر آلماهاست که به خاطر منافع شخصی این دیتاسنتر رو بزرگ کردن
AlmaHost
October 6th, 2014, 19:45
پورت 1 گیگابیت گارانتی شده (321 ترابایت در ماه) که در سایت دیتاسنتر می بینید چیزی نیست به جز False Advertising
Redstation Review - Worst UK Provider - Avoid Them - Dedicated Server - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1357724)
Redstation review - NEVER EVEN THINK ABOUT IT - Dedicated Server - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1349477)
موفق باشید
یکی از آنها را آقای بندرچی اگر اشتباه نکنم زده است! فکر میکنم سایت expressleech سال 2013 از این دیتاسنتر سرویس داشته است برای سرور های دانلود خود! :)
با یک سرچ کوچیک در مورد این دیتاسنتر به دروغ بودن تبلیغاتی که ازش میشه پی میبرید متاسفانه افراد سود جویی در ایران وجود دارن نظیر آلماهاست که به خاطر منافع شخصی این دیتاسنتر رو بزرگ کردن
;)
k0tkin
October 6th, 2014, 19:53
به تاریخ پستها دقت کردید؟! 2010 و 2012. که یکی از آنها را آقای بندرچی اگر اشتباه نکنم زده است! فکر میکنم سایت expressleech سال 2013 از این دیتاسنتر سرویس داشته است برای سرور های دانلود خود! :)
;)
افرادی نظیر شما بهتره بجای چرخ زنی های بی هدف در وب به افزایش کیفیت سرویس خودشون و پیدا کردن یک دیتاسنتر به درد بخور بپردازن به شخصه تا به الان بیشتر از ۳۰-۴۰ نفر رو از خرید از شما بازداشتم و کاملا بی کیفیت بودن سرویستون رو براشون روشن کردم البته با دلیل و مدرک نه با باد هوا :-*
OmidX
October 6th, 2014, 19:54
من یک سرور از رد استیشن داشتم ک از سری 300m گارانتی بود ، دانلود تا ۶۰ ~ ۷۰ مگ در حالتی ک سرور خلوت بود راحت میرفت و مشکلی از نظر پورت نبود ...
AlmaHost
October 6th, 2014, 20:06
افرادی نظیر شما بهتره بجای چرخ زنی های بی هدف در وب به افزایش کیفیت سرویس خودشون و پیدا کردن یک دیتاسنتر به درد بخور بپردازن به شخصه تا به الان بیشتر از ۳۰-۴۰ نفر رو از خرید از شما بازداشتم و کاملا بی کیفیت بودن سرویستون رو براشون روشن کردم البته با دلیل و مدرک نه با باد هوا :-*
جواب شما دوست عزیز ;) بله کاملا مشخص است که باز داشتید! Lol :) چون این بازدارندگی شما اونم به شخصه و اونم 30-40 نفر، باعث شده که دامنه سرویس دهی آلماهاست روز به روز گسترش پیدا کنه ;)
خوش باشید دوست بازدارنده.
من یک سرور از رد استیشن داشتم ک از سری 300m گارانتی بود ، دانلود تا ۶۰ ~ ۷۰ مگ در حالتی ک سرور خلوت بود راحت میرفت و مشکلی از نظر پورت نبود ...
scorp
October 6th, 2014, 21:19
دوستان سروری رو که من قصد تهیه اش رو دارم سرور زیر هست:
STORAGE BUNDLE [D9-560] 12 Core: (2 x Hexa) E5-2630v2 - 2.60Ghz (96GB; 10 x 4TB+240CC; 1Gbps) (+ £359.99 per month)
از خود رداستیشن پرسیدم گفتن این سرورهایی که در رنج قیمت بالا هستن پورت ۱ گیگابیت گارانتی هست.
حالا دوستان نظر تکمیلی ؟ بدون تعصب! چون اطلاعات سایت بالای ۲۰ ترابایت هست و انتقال طولانی و ....
به نظر شما ارزش داره (+ £50.00 per month) اضافه بدم و به جای sata ٬ sshd بگیرم ؟
این در سرعت دانلود کاربران تفاوتی اجاد میکنه ؟
mrasol
October 6th, 2014, 21:21
STORAGE BUNDLE [D9-560] 12 Core: (2 x Hexa) E5-2630v2 - 2.60Ghz (96GB; 10 x 4TB+240CC; 1Gbps) (+ £359.99 per month)
از خود رداستیشن پرسیدم گفتن این سرورهایی که در رنج قیمت بالا هستن پورت ۱ گیگابیت گارانتی هست.
حالا دوستان نظر تکمیلی ؟ بدون تعصب! چون اطلاعات سایت بالای ۲۰ ترابایت هست و انتقال طولانی و ....
عزیز من خودم از رد دارم!!بدون تعصب میگم برای سرور دانلود هارد با کیفیت (نوع ساتا کیفیت خوبی ندارد) و کارت رید خوب و اگر تضمین یک گیگابیت گارانتی میدن در غیر این صورت اشتباه نکنید و سمت رد نرین چون کیفیت پورت و هارد و رید کنترلر خیلی مهم هست در سرور دانلود
موفق باشید
mohammad8711
October 6th, 2014, 21:54
به تاریخ پستها دقت کردید؟! 2010 و 2012. که یکی از آنها را آقای بندرچی اگر اشتباه نکنم زده است! فکر میکنم سایت expressleech سال 2013 از این دیتاسنتر سرویس داشته است برای سرور های دانلود خود! :)
تاریخ پست ها 03-16-2014 و 02-16-2014 هست (شما احتمالا تاریخ عضویت رو با تاریخ پست اشتباه گرفتید)
AlmaHost
October 6th, 2014, 22:03
تاریخ پست ها 03-16-2014 و 02-16-2014 هست (شما احتمالا تاریخ عضویت رو با تاریخ پست اشتباه گرفتید)
بله پوزش میخوام. با موبایل باز کردم تاریخ ها را اشتباه دیدم.
موفق و پیروز
- - - Updated - - -
به نظر شما ارزش داره (+ £50.00 per month) اضافه بدم و به جای sata ٬ sshd بگیرم ؟
سلام
دوست عزیز شما باید بسته به نیازتون خرید کنید.. اگر بازدید زیاد دارید بهتره بجای یک سرور با منابع بالا دو سرور تهیه کنید و ترافیک را پخش کنید.
scorp
October 6th, 2014, 22:16
تنها چیزی که من رو در مورد پورت رداستیشن نگران میکنه آفر خودشون هست !!
۲ تا آفر قسمت پورت موجود هست برای این سرور
۱) 1Gbps گارانتی شده روی 1Gbps با 321 ترابایت BW مجانی
۲) 1Gbps گارانتی شده روی 300Mbps با BW نامحدود +70 Pound
حالا با یک ضرب و تقسیم ساده میشه متوجه شد که 1000/8=125Mpbs و 125x60x60x24x30=324TB یعنی اگر شما ۲۴ ساعت شبانه روز در طول ۱ ماه رو دانلود کنید با پورت گارانتی شده 1Gpbs حداکثر میتونید 324 ترابایت دانلود کنید !
خب من این رو درک نمیکنم که چرا رداستیشن آفر دوم رو برای سرور گذاشته ! یعنی داره میگه شما بیا ۷۰ پوند بیشتر بده سرعت پورتت رو هم ۱/۳ میکنیم واست !
چون ۳۲۱ ترابایت پهنای باند در ماه عملا هیچ فرقی با unmitered نمیکنه (۳ ترابایت در ماه کمتر از ماکزیمم کشش پورت)
کسی میتونه به من توضیح بده این قضیه رو ؟
mrasol
October 6th, 2014, 22:22
تنها چیزی که من رو در مورد پورت رداستیشن نگران میکنه آفر خودشون هست !!
۲ تا آفر قسمت پورت موجود هست برای این سرور
۱) 1Gbps گارانتی شده روی 1Gbps با 321 ترابایت BW مجانی
۲) 1Gbps گارانتی شده روی 300Mbps با BW نامحدود +70 Pound
حالا با یک ضرب و تقسیم ساده میشه متوجه شد که 1000/8=125Mpbs و 125x60x60x24x30=324TB یعنی اگر شما ۲۴ ساعت شبانه روز در طول ۱ ماه رو دانلود کنید با پورت گارانتی شده 1Gpbs حداکثر میتونید 324 ترابایت دانلود کنید !
خب من این رو درک نمیکنم که چرا رداستیشن آفر دوم رو برای سرور گذاشته ! یعنی داره میگه شما بیا ۷۰ پوند بیشتر بده سرعت پورتت رو هم ۱/۳ میکنیم واست !
چون ۳۲۱ ترابایت پهنای باند در ماه عملا هیچ فرقی با unmitered نمیکنه (۳ ترابایت در ماه کمتر از ماکزیمم کشش پورت)
کسی میتونه به من توضیح بده این قضیه رو ؟
321 ترابایت اول رو به صورت تئوری حساب کردید و نوشتید؟
لطفا صندوق پ خ خود را خالی کنید
irsrev
October 6th, 2014, 22:23
درود
با توجه به صحبت های صورت گرفته چند نکته قابل بیان است:
1- از قدیم گفته اند هر چقدر پول بدهی آش میخوری... دوستان اگر سرور 2هسته ای یا 4هسته ای تهیه می کنند و انتظار دارند با سرورهای 12 تا 32 هسته ای یکسان باشند در هیچ دیتاسنتری اینگونه نیست. خوشبختانه ما علاوه بر رداستیشن از هتزنر - ورداستریم-OVH و YESUP - آسیاتک - فن آوا - سپنتا - افرانت سرور داریم و قطع یقین اگر سرورهای با کیفیت را تهیه نمایید از هر دیتاسنتری، مسلما بالاترین خدمات را دریافت می کنید. در رداستیشن هم به همین گونه است.
2-ما بر روی سرور 12هسته ای در تاپیک سرعت دانلود را قرار دادیم تا 92مگ هم در عکس مشخص است با همان گارانتی معمولی پورت 1گیگ
3- پیشنهاد ما به دستان همواره خرید سرورهای 6هسته به بالا با هاردهای ssd یا حداقل sas15k بوده است. هیچ گونه عدم رضایتی هم از مشتریان نداشته ایم در 9 ماه اخیر. حالا در گذشته ممکن است مشکلاتی در دیتاسنتر بوده است. دوست ما الان می خواهند سرور تهیه نمایند. چه ارتباطی به سال 2012 به قبل دارد. الان 2 ماه و اندی مانده به سال 2015!!!
4- ارتباط بسیار خوب این دیتاسنتر با همکاران و کاربران ایرانی در این آشفته بازار روابط بین المللی نکته بسیار مهم و حائز اهمیت است و در حال حاضر حداقل 5 نماینده رسمی این دیتاسنتر در ایران فعالیت دارند.
5- صندوق پیام خودتان را هم خالی کنید تا برخی اطلاعات پ.خ شود.
موفق و مؤید باشید
scorp
October 6th, 2014, 22:42
صندق پستی خالی شد. پورش
company_hosting
October 7th, 2014, 00:12
باسلام
هارد های sshd بهتر از ساتا هست بدلیل استفاده از هارد اس اس دی
پیشنهاد میشود این هزینه را بدهید ارزش دارد
با تشکر
peyman0742
October 7th, 2014, 00:20
منظور ایشان پهنای باند بود بیشتر خود رداستیشن سرورهای ارزان 200 مگابیت و سرورهای گرانتر را 500 و ... گارانتی کرده،شما مقدار بیشتری میدهید؟!!!
بنده فروشنده نیستم عزیزم
شما هم برای اطلاعاتتون مجبورید یا از رد استیشن و یا از Leasweb خریداری کنید
mrasol
October 7th, 2014, 00:33
بنده فروشنده نیستم عزیزم
شما هم برای اطلاعاتتون مجبورید یا از رد استیشن و یا از Leasweb خریداری کنید
منظور منو اشتباه متوجه شدید دوست عزیز...
mobinhost.in
October 7th, 2014, 00:37
بنده قبلا در این پست به صوت دقیق توضیحاتی دادم مجددا اعلام می کنم تا دوستانی کم دانش بیشتر مطلع بشوند
رد استیشن انگلستان دیتاسنتر بسیار با نظم و با کیفیتی هست
کمتر دیتاسنتری رو در حال حاضر می شناسیم که از این سخت افزار و امکانات بهره ببره
در مورد پورت دوستانی که سرور های ارزان خریدند باید بدونن هرچی پول بدین آش می خوردید
وقتی سرور 40 پوندی خریدی 30 مگ بیشتر هم نباید توقع داشته باشید .
در مورد پورت شما دقیقا همون پورتی که در هنگام خرید هزینش رو می پردازید رو دریافت خواهید کرد
مثلا وقتی 200 گارانتی هست 30 مگ
وقتی 300 گارانتی هست 40 مگ
وقتی 500 گارانی هست 70 مگ
وقتی 1000 گارانت هست 120 مگ به بالا
به شما سرعت دانلود خواهد داد .
این دیتاسنتر پشتیبانی بسیار قوی داره در حدی که کمتر از 10 دقیقه مشکل شما رو پاسخ می دهند در هر ساعت از شبانه روز
شما در این دیتاستر با توجه به سیستم فایروال حرفه از شر ابیوز های مرسومی که مدام در دیگر دیتاسنتر ها دارید آزاد هستید و یک جوری سرور نیمه وارز دارید
برای اینکه دوستمون که سوال پرسیدند روشن بشن و دیگر دوستان بدونن من به عنوان نماینده گلد رد استیشن تیکت زدم و همین سوال رو پرسیدم
قابل توجه دوستان کم تجربه حتما بخوانید
امیدوارم مطلب قابل استفاده بوده باشه
سوال من این بود که پورت این سرور دققا روی چه عددی لیمیت شده؟
سوال دوم این بود که موقع دانلود از یک سورس معتبر و یا از همین سرور ما تا چه عدی رو می توانیم ببینیم
I can confirm with the 1Gbps Unmetered Port then both up and download speed will be the full 1Gbps.
As long as the discs can write fast enough and there are resources available, then you should be seeing speeds of ~125 MBps
Please let me know if you have any further questions.
If we can assist with anything else then please do not hesitate to ask.
Kind Regards,
Paul Townley
System Support Engineer
یک مورد دیگر رو هم اضافه می کنم دوستان تا حالا اصلا سرور های استوریج رد استیشن رو دیدن ؟
اصلا تا حالا سرور مثلا 2.5 میلیون تومانی تهیه کردیند
کمتر دیتاستری همچین حجم هارد و ر و سی پی یو اصلا دارد که بخاد ارائه بکند
با این حال یقینا هارد اس اس اچ دی در مقایسه با ساتا بهتر هست اما وقتی شما رید 10 بخواهید آنقدر تفاوتی برای شما نخواهد داشت .
mohammad8711
October 7th, 2014, 01:10
بنده قبلا در این پست به صوت دقیق توضیحاتی دادم مجددا اعلام می کنم تا دوستانی کم دانش بیشتر مطلع بشوند
رد استیشن انگلستان دیتاسنتر بسیار با نظم و با کیفیتی هست
کمتر دیتاسنتری رو در حال حاضر می شناسیم که از این سخت افزار و امکانات بهره ببره
در مورد پورت دوستانی که سرور های ارزان خریدند باید بدونن هرچی پول بدین آش می خوردید
وقتی سرور 40 پوندی خریدی 30 مگ بیشتر هم نباید توقع داشته باشید .
سروری که ما تهیه کرده بودیم سرور 40 پوندی نبود
در مورد پورت شما دقیقا همون پورتی که در هنگام خرید هزینش رو می پردازید رو دریافت خواهید کرد
مثلا وقتی 200 گارانتی هست 30 مگ
وقتی 300 گارانتی هست 40 مگ
وقتی 500 گارانی هست 70 مگ
وقتی 1000 گارانت هست 120 مگ به بالا
به شما سرعت دانلود خواهد داد .
سروری که ما تهیه کرده بودیم دارای 2x500GB SSD + H700 Raid Controller with BBU بود و گارانتی پورت هم 1000 بود
توضیحات کامل رو می تونید اینجا بخونید:
http://www.webhostingtalk.ir/f34/94829/
تاپیک مربوط به یکسال پیش هست ولی تا جایی که اطلاع دارم تغییری در این مورد انجام نشده
شما سرعت آپلود سروری که 1000 مگابیت گارانتی هست رو به خارج از دیتاسنتر تست کنید تا کاملا متوجه موضوع بشید
به هر حال این مشکلی هست که اکثر نمایندگان دیتاسنتر هم با خبر هستند ولی ترجیح میدند پیگیری نکنند یا اینکه از سیاست دیتاسنتر با خبر هستند و مشکلی با این قضیه ندارند
mobinhost.in
October 7th, 2014, 02:05
دوست من اگر همچین سروری در پنل من باشه و همچین داستانی که شما می گویید در مورد سرور واقعا اتفاق بیافته مطمن باشید من مشکل رو پیگیری می کنم
این موضوع اگرم اتفاق افتاده یا شما پیگیری نکردی و یا درست پیگیری نشده
رد استیشن وقتی گارانتی می کنه امکان نداره اون سرویس کمتر باشه
مطمن باشید درست مشکل رو پیگیری نکردین من تا به امروز 10 ها سرور استورج گرفتم که نه تنها 1000 مگ گارانتی نبوه 1500 گرانتی بوده و واقعا رقم مورد نظر رو کاملا تایید می کنم من
باز با این حال با من تماس بگیرید تا دوست داشتین بیشتر بتون راهنمایی کنم
ما اینجا متعصب نیستیم و قبل از اینکه از یک شرکت انگلیسی ارائه سرویس کنیم ابتدا به ایرانی بودنمون می بالیم و اگر واقعا یه همچین اتفاقی در سیتم من بیافته برخورد شدیدی می کنم
یقینا ایراداتی بوده که باید بررسی شود . امیدوارم تونسته باشم باتون همفکری کرده باشم
من تاپیکتون رو بررسی کردم بیشتر دوستانی پست داده بودن به کیفیت رد استیشن اشاره کردند
همیشه یک سری مخالف بدون سند و مدرک وجود داره که حزب باد هستند
با این حال دوست داشتین من در خدمتتون هستم تا بیشتر راهنمایی کنم
در ضمن رد استیشن مثل سرویس دهنده های داخلی و isp های ما نیست که هر روز سروسشون با دیروز فرق بکنه
اگر وجه کنید هر وقت به شرکت های اینترنت ایران زنگ می زنید بلا استثنا میگن مشکل از فلان جاست و ایراد از فلانیه از ما نیست
اگر دقیق حساب کنید در طی 365 روز سال مشکل دارند ولی در اکثر سرویس دهنده های خارجی قانون حاکم هست مطمن باشید
007
October 7th, 2014, 22:16
سلام
ماهم دقیقا مشکل نوین وی پی اس رو داشتیم
پورت گارانتی ۱۰۰۰داشتیم با ریدکنترل مناسب
ولی دیتاسنتر هیچ وقت زیر بار نرفت که سرور بیشتراز۷۵مگ دانلود نمیده!
درضمن وقتی شما ایران هستی و دیتاسنتر انگلیس. پیگیری بیشتراز تیکت و یکبار زنگ زدن نمیشه انجام داددیگه.
هردفعه هم از لینک داخلی شات می فرستادن که داره ۱۰۰مگ دانلود میده!دانلود..........
این مطلب رو براساس تجربه نوشتم(یکسال و نیم پیش) و لطف کنن دوستان از درج دوباره مطلب در پست ها و جواب بهش خودداری کنن.
ارادت