توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Singlehop vs netelligent
Arashdn
July 6th, 2010, 09:31
سلام
میخوام یه یونیت بره کولو بگیرم
بین این دو تا دیتاسنتر موندم ...
آفرم از سینگل هاپ یه خورده ارزونتر از نت الیگنت هست .
آفر پورت 1 رو از هر دوتاشون گرفتم ....
نت الیگنت ستاپ فی هم میگیره ...
کاری نداریم ....
دور زدن تحریم سینگل هاپ هم هیچ مشکلی نداره ..
ملاکه من کیفیت و پینگ بهتر تو ایران و اپتایم و ساپرت هست
با ذکر دلایل کافی به نظرتون کدومش بهتره؟؟
LoveLife
July 6th, 2010, 10:29
سلام
میخوام یه یونیت بره کولو بگیرم
بین این دو تا دیتاسنتر موندم ...
آفرم از سینگل هاپ یه خورده ارزونتر از نت الیگنت هست .
آفر پورت 1 رو از هر دوتاشون گرفتم ....
نت الیگنت ستاپ فی هم میگیره ...
کاری نداریم ....
دور زدن تحریم سینگل هاپ هم هیچ مشکلی نداره ..
ملاکه من کیفیت و پینگ بهتر تو ایران و اپتایم و ساپرت هست
با ذکر دلایل کافی به نظرتون کدومش بهتره؟؟
برای netelligent با نمایندشون در ایران هماهنگ کنید شرکت افرا وب . تا بیشتر کمکتون کنند. پینگش نسبت به ایران خوب هست دور و بر 220 تا 250 و اپ تایم هم تقریبا 100 درصد هست . درباره پورت هم فکر میکنم فقط بتونید 100 مگ ازشون بگیرید .
ساپورت هم تا اونجایی که اطلاع دارم معمولا دیتا سنتر ها هزینه میگرند برای سرور کولو از ساعتی 25 دلار تا ساعتی 60 دلار ممکنه هزینه پرداخت کنید
در کل کولو دردسر های خودش رو هم داره .اگر دسترسی مستقیم یعنی دسترسی فیزیکی به سرور نداشته باشید سخت میشه براتون مثلا اگر قطعه سخت افزاری معیوب بشه و نیاز به تعویض باشه و اگر قطعه موجود نباشه ممکنه چنیدن روز سرورتون خاموش باشه تا قطعه خریداری بشه و برای تعویض هم همه جا ازتون هزینه برای تعویض و ساپورت میگیرند .
Arashdn
July 6th, 2010, 10:55
برای netelligent با نمایندشون در ایران هماهنگ کنید شرکت افرا وب . تا بیشتر کمکتون کنند. پینگش نسبت به ایران خوب هست دور و بر 220 تا 250 و اپ تایم هم تقریبا 100 درصد هست . درباره پورت هم فکر میکنم فقط بتونید 100 مگ ازشون بگیرید .افرا وب گفت پورت 1 نمیده .... قیمتشم خیلی بالا بود .
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ----------
تا الان سینگل هاپ همه جوره راه اومده باهام
ولی نت الیگنت نه
LoveLife
July 6th, 2010, 12:37
افرا وب گفت پورت 1 نمیده .... قیمتشم خیلی بالا بود .
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ----------
تا الان سینگل هاپ همه جوره راه اومده باهام
ولی نت الیگنت نه
شبکه امریکا . پورت . سرور . ای پی دیتا سنتر های امریکایی نسبت به اروپایی ها و کانادایی هم هم قیمت مناسب تری دارند هم اینکه کیفیت و سرعت بالاتری دارند .اگر افر بهتری دارید خرید کنید سینگل هاب هم دیتا سنتر خوبی هست تبلیغات زیادی تو فروم ها داره منم چیز بدی ازشون ندیدم ساپورت و اپ تایم خوبی هم دارند .
IranianServer
July 6th, 2010, 13:19
حدود 8-12 ماهه از سینگل هاپ سرور داریم .
هیچ مشکلی از نظر آپتایم نداشتیم ، واقعاً , عالیه !
اما پشتیبانی ، ما از طریق یه شرکت آمریکایی که ازشون سرور داره تهیه کردیم (نماینده نیست ولی با ما رابطه دارند که برای ما هم سرور تهیه کردند ) و پشتیبانی هم با این شرکت هست..
ولی من چند بار تماس گرفتم خیلی خوب جواب دادند.
در کل پیشنهاد میشه !
خوبی netelligent اینه که نماینده دارند.
ولی نظر شما شرطه.
موفق باشید.
hostservice
July 6th, 2010, 14:13
گذارش سرعت و اپتایم دو سرور از شرکت
netelligent پیشنهاد شخصی خودمه
هاست سرويس | ميزباني هاست و فروش دامين (http://www.hostservice.ir/pages/uptime)
RezaFH
July 6th, 2010, 17:29
گذارش سرعت و اپتایم دو سرور از شرکت
netelligent پیشنهاد شخصی خودمه
هاست سرويس | ميزباني هاست و فروش دامين (http://www.hostservice.ir/pages/uptime)
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید ؟ :-?
الان مثلا از این لینک (http://host-tracker.com/web-site-uptime/5063600/ff/) ما چی باید متوجه بشیم ؟
VatanVPS
July 6th, 2010, 18:16
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید ؟
الان مثلا از این لینک ما چی باید متوجه بشیم ؟
19 روز آپ تایم و سرور ویندوزشون هست
البته توی 19 روز چیزه زیادی مشخص نمیشه
--
به نظر من SingleHop هم معروف تر هست هم از نظر قیمت بهتر هست
ولی برا مسائل تحریم netelligent خیلی بهتره و از دوستان شنیدم پشتیبانی بسیار عالی دارن
Arashdn
July 6th, 2010, 19:35
بحث تحریم رو فراموش کنید
پس سینگل هاپ از هر نظر بهتره؟؟
اگه ایکس ال هاست هم بیاد وسط (قیمت یکسان)
چی؟
مقایسه ایکس ال هاست و سینگل هاپ
یادمون نره ایکس ال پورت 100 میده ولی سینگل هاپ 1
goldstar
July 6th, 2010, 22:01
بدون شک singlehop یکی از بهترین دیتاسنتر های آمریکاست که xlhost و ..... هم در اون سطح قرار نمیگیرند چه برسه مقایسه بشن!
ولی اگر مشکل تحریم رو نگران باشین از کاناداییه خرید کنید دیتاسنتر بدی نیست.
Techno Pars
July 7th, 2010, 12:42
ملاک کیفیت خدمات بزرگ یا کوچک بودن دیتاسنتر نیست.
دوستانی که از Singlehop سرویس دارند تا حالا سرعت IN و OUT شون را مقایسه کردند؟؟ من خودم سرور ازشون نداشتم ولی دو تا سرور برای منیج از این دیتاسنتر گرفتم که سرعت آپلود افتضاح ولی سرعت دانلود عالی بود.نا گفته نمونه که سرعت آپلود در مبحث میزبانی بسیار مهم تر از دانلوده.(منظورم ULوDL برای سرور هست)
چرا همش روزه شک دار بگیریم ! دیتاسنتر های خوبی در آمریکا هست که با ایرانی ها مشکلی ندارند.حالا آمریکا نشد اروپا هم بد نیست.
smartieuser
July 7th, 2010, 12:53
Singlehop گزینه بهتری هست. اگه قیمت ومشخصات پلنی که دادن به شما رو بگید که
ما هم ببینیم بهتر هست.