ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به همکاری با تعدادی برنامه نویس برای راه اندازی نرم افزار مشابه واتس اپ بصورت بومی

Irandotnet.ir
October 5th, 2014, 18:28
پیک سرور در نظر دارد تا با راه اندازی سرویس مشابه واتس اپ برای کاربران ایرانی از خروج ارز و همچنین خطراتی که در کمین اطلاعات کاربران هست جلوگیری نماید .
پیک سرور ، سرور های مورد نیاز برای این پروژه در دیتاسنتر ایرانی اماده سازی نموده است ، سیستم های اطلاع رسانی (شماره پیامک) و ... نیز توسط پیک سرور تهیه خواهد شد
پیک سرور در این بین نیاز به تعدادی برنامه نویس دارد تا این پروژه را بصورت شراکتی یا پیمانکاری به پایان برسانند .

برنامه نویسان مورد نیاز :
1.برنامه نویس اندروید 2.برنامه نویس ios
3.برنامه نویس جاوا 4. برنامه نویس ویندوز فون
کسانی که مایل به همکاری هستند پ.خ بدن
ضمنا بودجه در نظر گرفته شده برای این پروژه محدودیتی ندارد اما پیمانکارانی که هزینه کمتری پیشنهاد بدهند در اولویت خواهند بود .

iFire
October 5th, 2014, 19:53
مهمترین قسمت این کار برنامه نویسی تحت سرور هست که باید بصورت کاملا بهینه انجام بشه که شما هیچ اشاره ای نکردید ...
دیگه اینجا دیتابیس هایی همچون mysql و … جواب نمیدن و باید سراغ دیتابیس های nosql رفت کر براحتی قابل گسترش هستن و بازدهی بالایی دارن
از لحاظ راه اندازی سرور و برنامه نویسی تحت سرور و هسته پروژه میتونیم همکاری کنیم
برای نرم افزار تحت موبایل هم میتونیم راهکار هایی رو ارایه کنیم
در صورت تمایل اطلاع بدید
موفق باشید...

Irandotnet.ir
October 6th, 2014, 22:46
بسیار عالی لطفا همکاران در ضمینه تولید خود نرم افزار هم پیام بدن.

- - - Updated - - -

up

OPENFIRE
October 7th, 2014, 08:02
بسیار عالی لطفا همکاران در ضمینه تولید خود نرم افزار هم پیام بدن.

- - - Updated - - -

up
پروتکل مورد استفاده مهم هست !‌ تا اون مشخص نشه - نمیشه تصمیم گرفت

Irandotnet.ir
October 7th, 2014, 19:43
عزیز هنوز هیچی مشخص نشده سرور ها نیز بصورت خام هستند هنوز حتی روشن نشدند قرار بر این هست که بر اساس نیاز های برنامه سرور ها،و سایر امکانات مورد نیاز راه اندازی بشن .

OPENFIRE
October 7th, 2014, 19:47
عزیز هنوز هیچی مشخص نشده سرور ها نیز بصورت خام هستند هنوز حتی روشن نشدند قرار بر این هست که بر اساس نیاز های برنامه سرور ها،و سایر امکانات مورد نیاز راه اندازی بشن .
من هم سوالی که پرسیدم ربطی به سرور نداشت !!
منظور من پروتکل ارتباطی بود مثلا HTTP binding - XMPP - p2p و ....

Irandotnet.ir
October 7th, 2014, 19:50
من هم سوالی که پرسیدم ربطی به سرور نداشت !!
منظور من پروتکل ارتباطی بود مثلا http binding - xmpp - p2p و ....

عزیز منم منظورم این بود که کلا هنوز هیچی انتخاب نشده و انتخابش بر عهده برنامه نویس هست :d

parsdg
October 8th, 2014, 02:05
با هزینه 2 میلیون تومان 45 روزه در تمامی پلت فرم ها قابل ارائه هست

Irandotnet.ir
October 9th, 2014, 14:59

لطفا مشخصات تماس رو پ.خ کنید .
ضمنا بستر های مورد نیاز رو اعلام کنید تا ببینیم امکان تهیه فراهم است یا خیر .

parsdg
October 11th, 2014, 13:26
moein.tallaei@yahoo.com
09386103258

Irandotnet.ir
January 17th, 2015, 12:13
moein.tallaei@yahoo.com
09386103258
آقای محترم شما دقیقا کی میخواید پروژه ی ما رو تحویل بدید ؟ پروژه ای که قرار بود دو هفته ای تحویل بدید و هزینشم گرفتید الان شده 5 ماه گوشیتونم که خاموشه :105:

Irandotnet.ir
January 17th, 2015, 21:18
دوستان راجع به ایشون یه سرچ بزنید !!!!

از مدیران انجمن تقاضامندیم موضوع رو پیگیری کنن ایشون دارن هر روز تعداد زیادی رو با مشکل مواجه می کنن .
البته مطمئن نیستم ایشون کلاهبردار باشن ولی احتمال میدم دانش فنی بسیار کمی در زمینه برنامه نویسی دارن

Netfollower
January 17th, 2015, 21:23
از مدیران انجمن تقاضامندیم موضوع رو پیگیری کنن ایشون دارن هر روز تعداد زیادی رو با مشکل مواجه می کنن .
البته مطمئن نیستم ایشون کلاهبردار باشن ولی احتمال میدم دانش فنی بسیار کمی در زمینه برنامه نویسی دارن

ایشون خیلی هنرمندن نشنیدید درموردشون؟
جدا به یه ای دی و شماره اعتباری ایرانسل سفارش دادید؟ : ))))
الان مدیران باید کاری کنند ؟
دوست گرامی و محترم اخه به شما چی بگم یعنی بدون اینکه
تضمین یا اصلا اطمینانی پیدا کنید هزینه دادید؟

از پیغام هاش پرینت بگیرید + فیش پرداختی

فردا برید دادسرا با توجه به اینکه بار اولش نیست مطمئنا چندبرابرشو
به عنوان غرامت پس میگیرید

Irandotnet.ir
January 17th, 2015, 22:44
ایشون خیلی هنرمندن نشنیدید درموردشون؟
جدا به یه ای دی و شماره اعتباری ایرانسل سفارش دادید؟ : ))))
الان مدیران باید کاری کنند ؟
دوست گرامی و محترم اخه به شما چی بگم یعنی بدون اینکه
تضمین یا اصلا اطمینانی پیدا کنید هزینه دادید؟

از پیغام هاش پرینت بگیرید + فیش پرداختی

فردا برید دادسرا با توجه به اینکه بار اولش نیست مطمئنا چندبرابرشو
به عنوان غرامت پس میگیرید

عزیز شکایت کردن برای بنده کاری نداره و چون میتونم به عنوان شخص حقوق شکایت کنم خیلی راحته برام ولی چون ایشون همشهری بنده هستن و قبلا در آموزشگاهی که تدریس میکردن مدتی سر کلاس ایشون بودم
گفتم شاید مشکلی براشون پیش اومده و باهاشون مدارا کنم بهتره .

- - - Updated - - -

آقا داریم از طریق مراجع قضایی پیگیری میکنیم هر کس شکایتی داره از طریق خصوصی یا همینجا ارسال کنه

hostshield
January 17th, 2015, 22:56
عزیز شکایت کردن برای بنده کاری نداره و چون میتونم به عنوان شخص حقوق شکایت کنم خیلی راحته برام ولی چون ایشون همشهری بنده هستن و قبلا در آموزشگاهی که تدریس میکردن مدتی سر کلاس ایشون بودم
گفتم شاید مشکلی براشون پیش اومده و باهاشون مدارا کنم بهتره .

فکر نکنم کار به مشکل و گرفتاری باشه ..
بنده حداقل 11 نفر رو تو این انجمن مشاهده کرده ام که ازشون شاکی بودن ، کاربرها رو برای مدرک به منظور نمایش یه یکی از دوستان که حدود 3 میلیون باهاشون قرارداد بسته !!! چشم بسته !!!! جمع آوری کرده بودم ولی مدیران عزیز حذف کردند....

- - - Updated - - -

این اقای طلاعی خوشحال رو ببین !!! به نظرم باید کل پروژه های erp و .. رو بدن دست ایشون 45 روزه جمعشون میکنه !!! اقای باسواد !!

نرم افزارسمت سرور ، نسخه اندروید ، نسخه ios نسخه ویندوز ولینوکس کلاینت ها و همه در 45 روز !!!! یک کتاب برنامه نویسی در 21 روز خریده شایدم کش رفته یاد میگیره 24 روز دیگه هم پیاده سازی !!!!

http://www.webhostingtalk.ir/images/misc/quote_icon.png
نوشته اصلی توسط parsdg

- - - Updated - - -

بنده هم مدارک و فیش واریزی به جهان پی ایشون رو دارم ولی وقت نداشتم برای همچین ادمی وقت بذارم تا کنون
متاسفانه تغصیر ماهاست که میگیم ولش ارزش نداره !!!
این ادما هم پر رو میشن .... جلی تر

Irandotnet.ir
January 17th, 2015, 23:27
فکر نکنم کار به مشکل و گرفتاری باشه ..
بنده حداقل 11 نفر رو تو این انجمن مشاهده کرده ام که ازشون شاکی بودن ، کاربرها رو برای مدرک به منظور نمایش یه یکی از دوستان که حدود 3 میلیون باهاشون قرارداد بسته !!! چشم بسته !!!! جمع آوری کرده بودم ولی مدیران عزیز حذف کردند....

- - - Updated - - -

این اقای طلاعی خوشحال رو ببین !!! به نظرم باید کل پروژه های erp و .. رو بدن دست ایشون 45 روزه جمعشون میکنه !!! اقای باسواد !!

نرم افزارسمت سرور ، نسخه اندروید ، نسخه ios نسخه ویندوز ولینوکس کلاینت ها و همه در 45 روز !!!! یک کتاب برنامه نویسی در 21 روز خریده شایدم کش رفته یاد میگیره 24 روز دیگه هم پیاده سازی !!!!

http://www.webhostingtalk.ir/images/misc/quote_icon.png
نوشته اصلی توسط
parsdg

- - - Updated - - -

بنده هم مدارک و فیش واریزی به جهان پی ایشون رو دارم ولی وقت نداشتم برای همچین ادمی وقت بذارم تا کنون
متاسفانه تغصیر ماهاست که میگیم ولش ارزش نداره !!!
این ادما هم پر رو میشن .... جلی تر

ما از طریق وکیل شرکت داریم پیگیری میکنیم اگر میخواد مدارک رو در اختیار قرار بدید تا شکایت شما رو هم پیگیری کنیم .

hostshield
January 17th, 2015, 23:57
ضمن عذر خواهی فراوان از استارتر گرامی ، بشدت شرمنده ایم ،
براتون پ خ میکنم ممنون از لطفتون جناب Irandotnet.ir (http://www.webhostingtalk.ir/member/93256/)

parsdg
January 19th, 2015, 15:55
خیلی با حالین واقعا داره جالب میشه

Irandotnet.ir
January 19th, 2015, 16:01
خیلی با حالین واقعا داره جالب میشه

من که گیج شدم :|

hostshield
January 30th, 2015, 23:34
من که گیج شدم :|

ما که نتونستیم با پلیس فتا هم فعلا این کلاه بردار آقای طلاعی رو پیدا کنیم، شما تونستید !!
ضمنا این دومین نفرییه که تو این انجمن کلاه ما رو برمیداره ، دومی نه سابقه ی بدی داشت ، هم تحقیق کردم و هم سایت و نماد اعتماد داشت ولی یکی اسکریپت سفارش دادم

البته خوشبخاته ازش راحت تر تونستیم شکایت کنیم چون نماد اعتماد داشت و سریع پیگیری شد

- - - Updated - - -

کلا این انجمن باید بخش خرید و فروشش یا قانونمند بشه یا تعطیل

Irandotnet.ir
February 1st, 2015, 22:40
در حال پیگیری هستیم تعدای از همکاران در انجمن نیز مانند ما مورد فریب خورده اند .

anajafi.ir
February 2nd, 2015, 10:55
ما از طریق وکیل شرکت داریم پیگیری میکنیم اگر میخواد مدارک رو در اختیار قرار بدید تا شکایت شما رو هم پیگیری کنیم .

سلام خدمت دوستان
این آقا سر من هم کلاه گذاشته 40.000 تومن به نظرتون شکایت کنم؟؟

- - - Updated - - -

در حال پیگیری هستیم تعدای از همکاران در انجمن نیز مانند ما مورد فریب خورده اند .

مثل من دوست عزیز

iFire
February 2nd, 2015, 12:24
ضمن پوزش از ساتارتر عزیز و بقیه دوستان
تا بوده همین بوده …
هیچ گرونی بی حکمت نیست، هیچ ارزونی بی علت!
موفق باشید ...

hostshield
February 2nd, 2015, 13:32
moein.tallaei@yahoo.com
09386103258

این کلاه بردار بخدا فکر کنم فقط تو همین انجمن 12-13 مورد کلاه برداری کرده !!! معین طلاعی از خدا بی خبر ، هواستون باشه قیمت پایین میده بعدم میرین سرکار ، بعد می بینین برای این مبالغ ارزش شکایت نداره !!!

mhiizadi
February 2nd, 2015, 13:38
از مدیران انجمن خواستار بررسی موضوع هستیم .
گزارش شد .

sina12
February 2nd, 2015, 19:44
کلاه من رو هم برداشته 300 هزرا تومن ازم بابت یه پروژه ای چندین ماه پیش گرفت و رفت دیگه هم جواب ما رو نداد الان ما باید چیکار کنیم؟

Irandotnet.ir
February 2nd, 2015, 20:11
پیگیر باشید عزیزان مملکت قانون داره ، ایشون شناسه نیک داره یعنی کد ملی ، آدرس منزل و ... در اختیار nic.ir و فتا هست .

sina12
February 2nd, 2015, 20:19
پیگیر باشید عزیزان مملکت قانون داره ، ایشون شناسه نیک داره یعنی کد ملی ، آدرس منزل و ... در اختیار nic.ir و فتا هست .

اقا میشه برام پیغام خصوصی کنی یکی از دامنه هاش رو
فردا شکایت میکنیم
وقتی چند نفر با هم شکایت کنند حتما پیگیر میشن حاضرم چند برابر پولم خرج کنم ولی این رو بندازم گوشه زندان

- - - Updated - - -

پیدا کردم
این یکی از دامنه هاش هست
http://khodam.ir/

قزوین هاست
February 3rd, 2015, 02:17
سلام دوست عزیز.کدام شهر هستید؟ اگر قزوین هستید مستقیما با من درارتباط باشین تا همراهیتون کنم در اداره فتا

از مدیران انجمن خواستار بررسی موضوع هستیم .
گزارش شد .
سلام دوست عزیز
این سایت مگه پلیسِ پیگیر باشه؟
قوانین بخش مربوطه

3- قوانین بخش فروش :

1-3: وب هاستینگ تالک هیچ گونه تعهد و مسئوولیتی در قبال کلیه فعالیتهای تجاری و غیرتجاری که از طریق این بخش از سایت انجام می شود بر عهده ندارد !
2-3: اين قوانين شامل تمامي بخش فروش و زير شاخه هاي انجمن فروش مي شود .(قابل ذکر است بخش فروش انجمن شامل "فروش سرویس " و "درخواست سرویس" می باشد)
3-3: ارائه و فروش هر گونه خدمات ، سرویس ها ، کالاها و ..... در این بخش منوط به رعایت قوانین ج.ا.ا و نیز قانون جرائم رایانه ای کشور می باشد. ارائه موارد خلاف قوانین اکیدا ممنوع می باشد.
4-3: کاربران با مسوولیت خود در این بخش فعالیت می کند و هیچ گونه تعهدی در خصوص صحت و سقم معامله متوجه انجمن نمی باشد.
5-3: اعتبار و سابقه فروشندها ، کمیت و کفیت کالاها ، خدمات ، سرویس های ارائه شده و ... در این بخش مورد تائید انجمن و تیم مدیریت نمی باشد.
6-3: با استناد به دلایل بالا کاربر شخصا ملزم به رعایت دقت کافی و نیز اطمینان در خصوص سوابق و کیفیت سرویسها/خدمات و مطالعه تاپیک های فروش قبلی فروشنده و موارد مشابه قبل از خرید و استفاده از خدمات و سرویس های مربوطه ارائه شده در انجمن می باشند.
7-3: جهت ایجاد تاپیک بخش مناسب با موضوع مطلب خود را انتخاب نمائید. در صورت ایجاد تاپیک در بخش نامناسب بدون هر گونه اطلاع قبلی تاپیک فوق حذف خواهد شد.
8-3: هر گونه فروش و ارائه سرویس و خدمات در این بخش منوط به داشتن 100 پست مفید و موثر در انجمن و گذشت مدت زمان حداقل 30 روز از تاریخ عضویت حساب کاربری در انجمن می باشد.
9-3: ایجاد تاپیک جدید در بخش فروش منوط به گذشت حداقل 7 روز از تاریخ ایجاد آخرین تاپیک در بخش فوق می باشد. (اين قانون شامل تمام شرکت هاي ذیربط نیز می باشد ).
10-3: فعالیت هر شرکت ، برند تجاری ، فروشندگان ، ارائه دهندگان سرویس / خدمات و ... در بخش فروش تنها تحت عنوان یک حساب کاربری (یوزر) امکان پذیر است.فعالیت اکانتهای متفرقه تحت عناوین مختلف غیر مجاز است.( شرکت x تنها تحت عنوان یک اکانت اجازه فعالیت در این بخش را دارد)
11-3: ایجاد هر گونه تاپیک اطلاع رسانی و تبلیغاتی در خصوص محصولات ، سرویسها و خدمات قابل ارائه ممنوع می باشد. اطلاع رسانی به وسیله وب سایتهای فروشندگان قابل انجام است.
12-3: در صورت حضور/عدم حضور استارتر ( به هر دلیل ) در تاپیک های بخش فروش ، امکان ادامه تاپیک ، ارائه سرویس و خدمات ، پاسخ به سوالات ، اطلاع رسانی و ... توسط کاربران متفرقه تحت هر عنوان ممنوع می باشد.
13-3: ایجاد کننده تاپیک فروش ملزم به پاسخ سوالات کابران در خصوص سرویس و خدمات ارائه شده با حوصله و رعایت ادب و احترام می باشد.
14-3: در تاپیک های ایجاد شده در بخش فروش ،حداقل قرار دادن مشخصات سرویس / خدمات ارائه شده به صورت کامل و مناسب ، تعرفه ها ، نحوه ی خرید ، نحوه ی ارتباط ، توضیحات مختصر و .... در پست اول الزامی می باشد.
15-3: قرار دادن نظرات کاربران تاپیک های قبلی در تاپیک فروش جدید و نقل قول های طولانی مجاز نمی باشد ( تنها قرار دادن لینک تاپیکهای فروش قبلی در وب هاستینگ تالک بلامانع است).
16-3: در تاپیکهای ایجاد شده در بخش فروش تنها امکان ارائه یک نوع سرویس/خدمات مجاز است.( به صورت مثال در تاپیک فروش سرور اختصاصی امکان ارائه سرور مجازی و موارد مشابه وجود ندارد).
17-3: مدت زمان اعتبار تاپیک های ایجاد شده در این بخش از زمان آغاز ، مدت 90 روز می باشد.در صورت استمرار سرویس فوق و نیاز ، تاپیک جدید ایجاد شود.قابل ذکر است عدم اعلام "تنها استارتر تاپیک" به معنی استمرار فروش می باشد و ارسال پست هایی با عنوان "فروش ادامه دارد" اکیدا ممنوع است.
18-3: کاربران مجاز به اظهار نظر در خصوص کلیات و جزئیات سرویس ارائه شده و موارد متفرقه مانند طراحی سایت فروشنده ، مجوز های فروشنده ، لوکیشن سرویس ، بحث و جدل در خصوص اثبات کیفیت و قیمت مناسب برای سرویس ارائه شده و موارد مشابه در تاپیکهای بخش فروش نمی باشند.
19-3: ذکر کلیه مشخصات ، جزئیات ( به صورت سمعی و بصری ) ، متعلقات ، تخفیفات ، تغییرات قیمت ، زمان آغاز/پایان فروش ویژه/عادی ، موجودی سرویس/خدمات قابل ارائه ، راههای ارتباطی ، اخبار جدید ، اطلاع رسانی و موارد مشابه تنها از طریق پست اول تاپیک و توسط شخص استارتر مجاز می باشد.ارسال موارد فوق در پستهای جانبی اکیدا ممنوع می باشد !
20-3: اعلام هر گونه تغییر در شرایط ، مشخصات ، تعرفه و .... تنها از طریق ویرایش پست اول انجام شود.ارسال موارد فوق در پستهای جانبی ممنوع می باشد.
21-3: در صورت تعلق آخرین پست موجود در تاپیک های این بخش به یک کاربر ، ارسال پست جدید ( به صورت متوالی با پست قبلی) توسط همان کاربر مجاز نمی باشد و موارد جدید از طریق "ویرایش" پست آخر در تاپیک قابل اعلام و ارسال است .
22-3: ارسال هرگونه پست مبنی بر تائید/رد کردن ، تعریف ، تمجید ، شکایت از سرویسهای قبلی ، تشکر ، تملق گویی و موارد از این قبیل در تاپیکهای این بخش ممنوع می باشد.( جهت استفاده تشکر از استارتر و نیز نشان دادن نظر مثبت خود نسبت به ایشان تنها از دکمه تشکر استفاده فرمائید.)
23-3: در صورت وجود تناقض در مشخصات ، تعرفه ها ، شرایط سرویس ، کالا ، خدمات ارائه شده. در مرحله اول مشکل را به صورت خصوصی با ارائه دهنده / فروشنده در میان بگذارید. در صورت عدم رفع تناقض با مدیران انجمن موضوع را در میان بگذارید.
24-3: ساب انجمن با عنوان "موارد دیگر" تنها جهت ارائه و فروش کالا ، خدمات ، سرویس های "متناسب با موضوع سایت " که فاقد بخش مجزا می باشند ایجاد شده است. بدیهی است ارائه هر گونه کالا ، خدمات ، سرویس های نامرتبط با موضوع اصلی انجمن بدون اطلاع قبلی از بخش فوق حذف خواهند شد. در صورت تکرار مجدد این تخلف برخورد لازم با کاربر خاطی انجام خواهد شد.
25-3: هر گونه به روزرسانی تاپیک های فروش با استفاده از پست های اسپم و بیهوده ( به صورت مثال : بالا ، به روزرسانی ، Up ، فروش ادامه دارد ، اعلام جزئیات سرویس ، اعلام کدها تخفیف ، اعلام موجودی سرویس و ..... )ممنوع می باشد.
26-3: ایجاد دو ( یا بیشتر .. ) تاپیک تکراری جهت ارائه یک نوع سرویس و خدمات ( با شرایط ، تعرفه ها ، مشخصات و دیگر موارد یکسان) حتی با رعایت سایر قوانین ذکر شده در بالا مجاز نمی باشد .
27-3: در تاپیکهای فروش در صورتی که تعداد پست های متوالی سوالات کاربران بیش از 4 پست است فروشنده ملزم به استفاده از "نقل قول چند گانه " برای پاسخ دهی به پستهای فوق می باشد.
28-3: ارسال پست در تاپیک های درخواست سرویس و خدمات تنها با رعایت قوانین و توجه به شرایط و موارد مورد نیاز اعلام شده مقدور است.ارسال پست های مغایر با موارد فوق و پیشنهاد سرویس ها و خدمات مشابه با موارد فوق ممنوع می باشد و چنین ارسالهایی به معنی اسپم تلقی خواهند شد.
29-3: جهت ارسال پاسخ در تاپیک درخواست سرویس لطفا شرایط ، جزئیات ، تعرفه ها و در صورت امکان توضیحات مختصری از موارد پیشنهادی را ارسال فرمائید.( ارسال پستهایی تحت عنوان : "با ما در تماس باشید" ، "در خدمتیم" ، ارسال یاهو آیدی و شناسه های مسنجر ، آدرس ایمیل ، دعوت کاربر به ارسال پیغام خصوصی و چت ، تنها قرار دان لینک وب سایت فروش و موارد مشابه ممنوع می باشد ) قرار دادن لینک تاپیک فروش متناسب با نیاز کاربر در وب هاستینگ تالک مستثنی می باشد.
30-3: در تاپیک های درخواست سرویس ، در صورت اعلام "تهیه سرویس" ، ارسال پست پیشنهاد فروش و آفر و آپدیت بی دلیل تاپیک مجاز نمی باشد.
31-3: ارائه هر گونه سرویس جهت وارز ( اعم سرور مجازی ، سرور اختصاصی ؛ هاست اشتراکی ، نمایندگی هاست و .....) اکیداً ممنوع می باشد ! همچنین پاسخ به تاپیک های درخواست سرویس موارد فوق ، نیز شامل این بند از قوانین می باشد .

parsdg
February 4th, 2015, 13:12
دوستان این شماره من هست
09381709209
دنبال من هسین من فراری نیستم با مدیران انجمن پیام میدم لینک کار هر یک از دوستان + شکایت از آقای محمدی hostsheild هم میذارم تا نظاره گر باشین

- - - Updated - - -

اما پس از لینک هر کسی حرف اضافه زد مطمئن باشین جواب خواهد گرفت

TN Projects
February 4th, 2015, 13:31
با درود و احترام.
با اجازه استارتر گرامی :
یکی از همکاران بنده که با همین ایدی آنلاین میشد که مدتیه بنده بجاشون هستم ... مقداری گرفتاری و کسالت داشتن و متاسفانه نتونستند تا یه مدت بیان به همین دلیل تاپیک استخدام زدن که همین آقای معین طلاعی رو قرار شد باهاشون همکاری کنه و تا این مدت که همکارم نیستش ایشون کار مشتریها رو راه بندازه اما متاسفانه همین که اولین کار رو بهشون دادن پول رو برد و کلی بد دهنی و توهین واسشون جا گذاشت هم از طرف خودش و هم از طرف مشتری ! (البته متاسفانه چون سرعت کار و تحویل پروژه مشتریها خیلی مهم بود قرار شد بعد از تحویل اولین کار قرارداد و.. امضا بشه و تا این مدت مشتری گیر نکنه!)
بخاطر همون اولین سفارش که دادیم بهشون بعضی از همکاران و دوستان اینجا ما رو میشناسن در هر حالتی مشکلی از ما باشه خسارت رو میدیم و مجبور شدیم کلی ضرر و خسارت به مشتری بدیم... .!
همکارم آقای کاظمی رفتن پلیس فتا واسه کارهای خودشون که اونجا نیاز به هماهنگی بود و به پلیس فتا و حتی رئیس فتای ایلام گفتن موضوع ایشون رو نه برای پول بلکه جلوی کلاه برداریشون رو بگیرن اما متاسفانه هنوز که هنوزه نیستن آقای کاظمی بخاطر یکسری مشکلات و کسالت که بنده و چند نفر دیگه از دوستان داریم کارهای تیم رو پیش میبریم و به همین دلیل هم بیخیال شکایت شدن و حتی مامورها خیلی گفته بودن شکایت کنید و برید دادسرا اینجا خودمون صد در صد پیگیری میکنیم اما خب نشد متاسفانه ... اما اگر دوستان خواستن شکایت کنند لطفا اطلاع بدن بگم به همکارم هم بیاد که جلوی یکسری افراد کلاه بردار گرفته بشه که واقعا دارن انجمن رو به ... میکشن.
پیروز باشید.

hostshield
February 5th, 2015, 09:50
دوستان این شماره من هست
09381709209
دنبال من هسین من فراری نیستم با مدیران انجمن پیام میدم لینک کار هر یک از دوستان + شکایت از آقای محمدی hostsheild هم میذارم تا نظاره گر باشین

- - - Updated - - -

تو یک کلاه بردار مقلطه گر پست فطرتی ، جوابی نداری بدی جز دروغ !!!
برو بمیر ادی که برای 30 تومن 40 تومنا کلاهبرداری و ***ی و دروغ میگه چیه دیگه باز !

- - - Updated - - -

سلام خدمت دوستان
این آقا سر من هم کلاه گذاشته 40.000 تومن به نظرتون شکایت کنم؟؟

- - - Updated - - -

مثل من دوست عزیز

این کلاه بردار بخدا فکر کنم فقط تو همین انجمن 12-13 مورد کلاه برداری کرده !!! معین طلاعی از خدا بی خبر ، هواستون باشه قیمت پایین میده بعدم میرین سرکار ، بعد می بینین برای این مبالغ ارزش شکایت نداره !!!

کلاه من رو هم برداشته 300 هزرا تومن ازم بابت یه پروژه ای چندین ماه پیش گرفت و رفت دیگه هم جواب ما رو نداد الان ما باید چیکار کنیم؟

اقا میشه برام پیغام خصوصی کنی یکی از دامنه هاش رو
فردا شکایت میکنیم
وقتی چند نفر با هم شکایت کنند حتما پیگیر میشن حاضرم چند برابر پولم خرج کنم ولی این رو بندازم گوشه زندان

- - - Updated - - -

پیدا کردم
این یکی از دامنه هاش هست
http://khodam.ir/

دوستان این شماره من هست
09381709209

- - - Updated - - -

اینها فقط چند موردشه !!! چه دروغی میتونی بگی ؟؟؟

Irandotnet.ir
February 5th, 2015, 10:56
دوستان این شماره من هست
09381709209

- - - Updated - - -

حاجی گوشیت روشنه ولی جواب نمیدید بعدشم شما پول رو کامل گرفتی که پروژه رو روی سروری که در اختیارت گذاشتیم بالا بیاری ولی ما که چیزی نمی بینیم .
دوستان شما می بینید ؟ PickTarh.IR

- - - Updated - - -

بعدشم مهندس شما کاری که قرار بود دو هفته ای تحویل بدی حالا بعد از 7 ماه میگم تحویل بده تحویل بده هیچ مشکلی پیش نمیاد

- - - Updated - - -

ضمنا شما حتی اگر لینک هم ارائه بدید چه شرعا و چه قانونا کار خودتونو کامل انجام ندادید ! چون قراره ما مبنی بر آپلود و راه اندازی کامل روی سرور بوده ! متن تمامی پیام های شما و صوت تمامی مکالمات شما موجود هست .

- - - Updated - - -

همکاران شاهد باشید بنده هر چی با ایشون تماس میگیرم پاسخگو نیستن چه دیروز چه امروز [-(

fashen
February 5th, 2015, 11:10
مرحوم پدرم همیشه میگفت پسرم به هیچکی اعتماد نکن حتی به من.

جناب Irandotnet.ir (http://www.webhostingtalk.ir/member/93256/) .

شما تازه کارین؟ یا اولین بارتونه سرتون کلاه رفته؟

دوست عزیز شما به نزدیک ترین کستون هم نباید اعتماد کنید چه برسه به کسی که توی فضای مجازی هستش و زیاد نمیشناسیدش.

اگر اولین بارتون هستش که ازتون کلاهبرداری کردن زیاد نارحت نشید چون بیشتر اون هایی که بیشتر وقتشون توی نت هستش و خیلی وقته توی این کارند شک نکنید که توی فضای مجازی سرشون کلاه رفته چه 1 ملیون تومن چه 1000 تومن.

شاید این درسی بشه براتون که دیگه به کسی اعتماد نکنید.

در ضمن پیشنهاد میکنم که تا ته این پرونده پیش برید تا این کلاهبردار به سزای اعمال خودش برسه تا سر دیگرون رو هم کلاه نزاره.

Irandotnet.ir
February 5th, 2015, 11:24
مرحوم پدرم همیشه میگفت پسرم به هیچکی اعتماد نکن حتی به من.

جناب Irandotnet.ir (http://www.webhostingtalk.ir/member/93256/) .

شما تازه کارین؟ یا اولین بارتونه سرتون کلاه رفته؟

دوست عزیز شما به نزدیک ترین کستون هم نباید اعتماد کنید چه برسه به کسی که توی فضای مجازی هستش و زیاد نمیشناسیدش.

اگر اولین بارتون هستش که ازتون کلاهبرداری کردن زیاد نارحت نشید چون بیشتر اون هایی که بیشتر وقتشون توی نت هستش و خیلی وقته توی این کارند شک نکنید که توی فضای مجازی سرشون کلاه رفته چه 1 ملیون تومن چه 1000 تومن.

شاید این درسی بشه براتون که دیگه به کسی اعتماد نکنید.

در ضمن پیشنهاد میکنم که تا ته این پرونده پیش برید تا این کلاهبردار به سزای اعمال خودش برسه تا سر دیگرون رو هم کلاه نزاره.
تازه کار نیستم
بنده 4-5 سال هست در زمینه کامپیوتر و 3-4 سال هم در زمینه وب فعال هستم و بار اولم هم نیست
به سادگی به کسی اعتماد نمی کنم و ایشون هم چون شخص شناخته شده ای بودند من بدون هیچ سو زنی مبالغ رو برای ایشون واریز کردم
بنده وقت محدودی دارم ولی با این حال دارم پیگیری می کنم .

hostshield
February 6th, 2015, 12:30
ایشون اقای طلاعی باز دوباره یک تاپیک فروش هم زده اینم لینکش
دوستان برای جلوگیری از کلاهبرداری های بیشتر یه سریبه این لینک بزنید تا کسی مجدد گول نخوره:

فروش امتیاز سیستم مدیریت محتوا | نیک مدیا (http://nicmedia.ir/115240/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AD%D8%AA%D9%88%D8%A7/)

- - - Updated - - -

موبایل و ایمیل هم برای هزارمین بار عوض کرده کلاهبردار بی وجدان
اینا مشخصات جدید کلاهبرداری هاشه:
isoftdg_com@yahoo.com (isoftdg.com@yahoo.com)
isoftdg.com@outlook.com
09381709209

anajafi.ir
February 6th, 2015, 13:58
دوستان این شماره من هست
09381709209

- - - Updated - - -

هر نوع کلاه بردار دیده بودم
کلاه بردار پرو ندیده بودم!!!
تو حضرت زهرا هم سرت نمیشه

جوابم میخوای بدی ؟؟!!!

اصن حرف نزن:-$

Amin007
February 9th, 2015, 09:41
چه رویی داره !

http://www.webhostingtalk.ir/f241/133232/#post1257532

بعد از این همه ماجرا تو تاپیک من هم پست زده ایشون!

نمیدونم چرا مدیران اگر جلوی این افراد رو نمیگیرن و بن نمیکنن اینا رو حد اقل یک امتیاز منفی یا یک طوری مشخص کنن که سابقه بدی داشتن توی انجمن تا بقیه افراد بفهمن حد اقل.

حدود 4 ساله تو انجمن عضوه با این همه سابقه درخشان...

payacom
February 10th, 2015, 08:41
چه رویی داره !

http://www.webhostingtalk.ir/f241/133232/#post1257532

بعد از این همه ماجرا تو تاپیک من هم پست زده ایشون!

نمیدونم چرا مدیران اگر جلوی این افراد رو نمیگیرن و بن نمیکنن اینا رو حد اقل یک امتیاز منفی یا یک طوری مشخص کنن که سابقه بدی داشتن توی انجمن تا بقیه افراد بفهمن حد اقل.

حدود 4 ساله تو انجمن عضوه با این همه سابقه درخشان...

ما هم گول این عضویت 4 ساله رو خوردیم ، و از هم جالبتر
بعد از یک هفته تاخیر در تحویل و هیچ گونه تماس یا ایمیلی یا پیامی رو هم پاسخ نمیدادند، تازه کلی شاکی بودند ....وفقط یک تصویر فرستادن که به ایمیلتون پروژه ارسال شد !!!! ضمن اینکه این تصویر صددرصد جعلی بود
تازه میگم فورارد کن نیومده ... پس چرا دیگه صدات در نمیاد !!!! ، البته ناگفته نماند که قرار بود قالب روی سایت گذاشته بشه !!!

یعنی آدم لجش میگره از این همه مغلته و سفسته بازی ولی یک ماهه ازش شکایت کردم ولش نخواهیم کرد فکر کرده همه مثل خودش ... هستند.

WebMoneyCity
June 29th, 2015, 16:00
moein tallaei kolah bardar sare man ro ham kolah gozasht. moraghebe bashid

id yahoo in kolahbardar : moein.tallaei@yahoo.com

moein tallaei kolahbardar ba id parsdg to in site mashghole kolahbardari hast pol migire badesh dige javabeton ro ham nemide movazeb bashid

djspammer
June 29th, 2015, 16:16
سلام پروژه ای دقیقا مثل واتس آپ ساختنش کاره راحتی نیست .

این آقا هم که گفتن 45 روزه میسازن یه نفره ! دیگه حرفی برای گفتن نیست مشخصه کلاه برداره

شما هم که میگی این پروژه پولش نامحدوده حتما از طرف دولت یا یه جای خاص این پروژه رو به شما دادن که انجام بدین !

پیشنهاد میدم بیخیال شید چون وقتی واتس آپ به این رایگانی هست دیگه کی میاد از برنامه بی کیفیت ایرانی استفاده کنه

:d

gasem_h
June 29th, 2015, 16:29
با ruby و java میشه 3-4 ماهه اوکی کرد هم سررو هم کلاینتش رو .
بنده خودم تیمشو دارم برای اندروید . هم ای او اس و ویندوز (هر دو نسخه دسکتاب و موبایل)

کدو استان هستید ؟‌
چقدر می تونید هزینه کیند ؟‌

TN Projects
June 29th, 2015, 20:07
سلام پروژه ای دقیقا مثل واتس آپ ساختنش کاره راحتی نیست .

این آقا هم که گفتن 45 روزه میسازن یه نفره ! دیگه حرفی برای گفتن نیست مشخصه کلاه برداره

شما هم که میگی این پروژه پولش نامحدوده حتما از طرف دولت یا یه جای خاص این پروژه رو به شما دادن که انجام بدین !

پیشنهاد میدم بیخیال شید چون وقتی واتس آپ به این رایگانی هست دیگه کی میاد از برنامه بی کیفیت ایرانی استفاده کنه

:d
دوست گرامی این تصور شما هست اگر یک نگاه به قوانین بندازید خالی از لطف نیست :

10-2: لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گيري الفاظ و جملاتي که باعث دلسردي کاربر سوال کننده شود خودداري فرماييد. در نظر داشته باشید سایت دارای بخش های آموزشی است و امکان مطرح شدن سوالهای ابتدایی از طرف کاربران وجود دارد.لذا ارسال پستهای تمسخر آمیز ، دلسرد کننده و موارد مشابه ممنوع می باشد.

امیدوارم جسارت بنده رو اشتباه فرض نکنید اما این موارد در بخش فروش زیاد مشاهده میشه و پست بنده هم به عنوان تذکر اسپم محسوب میشه ولی ... .

با ruby و java میشه 3-4 ماهه اوکی کرد هم سررو هم کلاینتش رو .
بنده خودم تیمشو دارم برای اندروید . هم ای او اس و ویندوز (هر دو نسخه دسکتاب و موبایل)

کدو استان هستید ؟‌
چقدر می تونید هزینه کیند ؟‌
به تاریخ درخواست توجه بفرمایید خالی از لطف نیست : اکتبر 2014

باز هم پوزش بابت اسپم

designer
September 28th, 2015, 23:46
سلام دوستان عزیز
بنده علیزاده هستم و فردی به نام معین طلاعی از من کلاه برداری بزرگی کرده و میخوام شکایت کنم ازش بعد فهمیدم شمام مثل من مورد سوء استفاده این شیاد کلاه بردار قرار گذفتنی میخواستم باهاتون صجبت کنم
من اطلاعاتی از این شیاد پست فطرت دارم امیدوارم هرکسی که مثل من کلاه سرش رفته با من تماس بگیره تا پیگیری کنم ولاهه خداشاهده بخاطر پول نیست شکایت میکنم ایشون آبروی منو برده میخوام پدرشو درارم

استان فارس - شهر شیراز - برجیستون 20 متری کشوری سمت چپ درب دوم روبروی بیمه ایران
شماره ایرانسلش : 09386103258 و 09381709209 شماره ثابتش : 987117205222 / عکس و آدرس و شماره تلفن ثابتو همه چیشو دارم فقط نفر میخوام تا زودتر به نتیجه برسیم و فتا پیگیری کنه پس ازتون خواهش میکنم باهام تماس بگیرید

اینو از دامنه khodam.ir در آوردم که متعلق به این کلاه برداره
berijeston 20 metri keshvari samt chap darb dovom roberoye bimeye iran, shiraz, fars, IR
phone: +987117205222

------------------------------------------------------------------------------
اس ام اس بدید من خودم باهاتون تماس میگیرم

09143827266 علیزاده

smhnw
September 29th, 2015, 02:13
اگر نوشته شه چیز خوبی در نمیاد اخرش فک کنم ...

مطمئنا میخواید تو برنامه هم ازین تبلیغاتا هم استفاده کنین دیگه ...

اگر اس اس ال تو ایران ازاد بود که هیچ مشکلی و کندی سرعتی نبود واسه برنامها ... !

تو خارج میگن تورنت ممنوع تو ایران باید بگیم اس اس ال ممنوع !

serverstar.ir
June 10th, 2016, 19:05

این مرتیکه پول منم خورده 6 ماه پیش پولو گرفت 3 روزه میخواست کار تحوبل بده
غیرت شرف نداره

- - - Updated - - -

دوستان این شماره من هست
09381709209

- - - Updated - - -

تو کلاه برداری 5 6 ماه پول گرفتی کار رو تحویل نمیدی نه شرف داری نه غیرت