سلام
برای خرید از soYouStart و گرفتن پنل ازشون چه نکاتی رو باید رعایت کرد؟
من کسی رو دارم که خودش فرانسه است و همینطور کسی که خودش تهرانه ولی ویزای فرانسه رو داره.
حالا باید به چه نکاتی توجه کرد تا به مشکل تحریم و سایر مشکلات بر نخوریم؟
- - - Updated - - -
کسی نظری نداره؟
mhentezari
October 23rd, 2014, 14:55
دوستان کسی نمی خواد یکم اطلاعات به ما بده؟
asrhosting
October 23rd, 2014, 15:05
سلام
من کسی رو دارم که خودش فرانسه است و همینطور کسی که خودش تهرانه ولی ویزای فرانسه رو داره.
- - - Updated - - -
کسی نظری نداره؟
سلام . شخص ایرانی نباشه حتی اگر تو فرانسه هست .
بهتره شخصی رو پیدا کنید که ساکن کشور های آسیایی به غیر ایران و چین باشه ( جهت پرداخت نکردن مالیات )
با آی پی ایران وارد نشین و مدارک معتبر بهشون بدین
a.e
October 24th, 2014, 12:21
خرید مستقیم از دیتاسنتر ovh و زیرمجموعه با توجه به سخت گیری هایی که انجام میدهند ریسک بسیار بالایی دارد و در صورت نداشتن تجربه ممکن است موجب از دست دادن سرور؛پول و ا بین رفتن اطلاعات شما شود. پیشنهاد میشود از واسطه های مطمئن و قابل اطمینان سرورهای مورد نیاز خود را تهیه نمایید.
twohost
October 24th, 2014, 18:33
با سلام
دوست عزیز من به شما پیشنهاد میکنم که به هیچ وجه سراغ او وی اچ و یا سویو استار نرین چون اگه یه اشتباه کوچکی کنید کل هزینه بعلاوه سرور میره که هیچ کلا پنلتون رو میبندن این بلا سر من اومده برید از جایی دیگه بخرید مگه سرور قحطیه در ضمن انی دیزاسشون هم خرابه یعنی کار نمیکنه سرور هاشون هم دست دومه به نظرم اول تحقیق کنید بعد بخرید
besthosti.com
October 25th, 2014, 13:46
مدارک رو که غیر ایرانی هستن رو براشون ارسال کنید( اسکن پاسپورت و اسکن قبض برق و یا چیزی که ادرس رو تایید کنه.)تایید می کنند.
arc1o0
October 25th, 2014, 13:52
با سلام
دوست عزیز من به شما پیشنهاد میکنم که به هیچ وجه سراغ او وی اچ و یا سویو استار نرین چون اگه یه اشتباه کوچکی کنید کل هزینه بعلاوه سرور میره که هیچ کلا پنلتون رو میبندن این بلا سر من اومده برید از جایی دیگه بخرید مگه سرور قحطیه در ضمن انی دیزاسشون هم خرابه یعنی کار نمیکنه سرور هاشون هم دست دومه به نظرم اول تحقیق کنید بعد بخرید
شما چند سالته عزیزم؟
- - - Updated - - -
سلام
- - - Updated - - -
کسی نظری نداره؟
سلام
کار با او وی اچ تجربه زیادی می طلبد، پیشنهاد ما همکاری با شرکت های داخلی و استفاده از تجربه اونهاست،
بیش از 90% کسانی که اقدام به خرید مستقیم کرده اند، به مشکل خوردند و بعد اومدند شروع به بد گویی از دیتاسنتر کرده اند. در حالی که مشکل کار جای دیگری بوده.