PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از پنل robot هتزنر؟؟؟؟؟

senator.boy2002
October 4th, 2014, 23:17
سلام.
من یه سرور اختصاصی از هتزنر گرفتم. و تنها چیزی که به من دادن یوزر و پسورد روبوت هست و یه ای پی.
درضمن من نوع پرداخت رو پی پال انتخاب کردم و هنوز هزینه ای پرداخت نکردم. اما وقتی ازشون پرسیدم ، گفتن 15 اکتبر صورتحساب برات میاد.

توی پنل روبوت بخش سرور وضعیت سرور رو بصورت Ready نوشته. توی بخش لینوکس من سیستم عامل اوبونتو رو انتخاب کردم و activate Linux installation زدم و بعد از ریبوت سرور از طریق
پنل یه میل برام اومد که شامل آی پی و یوزر و پسورد برای دسترسی به سرور از طریق SSH2 بودش.

مسله اینجاست که من هنوز پورتی برای اتصال ندارم. چون قبلا از پوتی استفاده میکردم و توی اون به پورت نیاز بود.
حالا امکانش هست که از طریق پنل روبوت پورتی چیزی تنظیم کرد؟
یا اینکه باید تا 15 اکتبر صبر کنم و هنوز سرور بطور کلی تنظیم نشده؟
یا اینکه کلا تنظیمات خاصی هست که من باید قبلش انجام بدم؟

Yas-Host
October 4th, 2014, 23:30
پورت بصورت دیفالت 22 می باشد!

HPxf
October 5th, 2014, 00:14
برای اتصال به پورت ssh 22 است

jahromweb
October 5th, 2014, 00:23
میتونید با putty وارد بشید و کانفیگتون رو انجام بدید
و پورت رو هم عوض کنید

senator.boy2002
October 5th, 2014, 00:37
دوستان خيلي ممنون از جوابتون تونستم وصل بشم.

ServerDL.com
October 5th, 2014, 00:42
سلام.
من یه سرور اختصاصی از هتزنر گرفتم. و تنها چیزی که به من دادن یوزر و پسورد روبوت هست و یه ای پی.
درضمن من نوع پرداخت رو پی پال انتخاب کردم و هنوز هزینه ای پرداخت نکردم. اما وقتی ازشون پرسیدم ، گفتن 15 اکتبر صورتحساب برات میاد.

توی پنل روبوت بخش سرور وضعیت سرور رو بصورت Ready نوشته. توی بخش لینوکس من سیستم عامل اوبونتو رو انتخاب کردم و activate Linux installation زدم و بعد از ریبوت سرور از طریق
پنل یه میل برام اومد که شامل آی پی و یوزر و پسورد برای دسترسی به سرور از طریق SSH2 بودش.

مسله اینجاست که من هنوز پورتی برای اتصال ندارم. چون قبلا از پوتی استفاده میکردم و توی اون به پورت نیاز بود.
حالا امکانش هست که از طریق پنل روبوت پورتی چیزی تنظیم کرد؟
یا اینکه باید تا 15 اکتبر صبر کنم و هنوز سرور بطور کلی تنظیم نشده؟
یا اینکه کلا تنظیمات خاصی هست که من باید قبلش انجام بدم؟

از پورت پیش فرض 22 استفاده کنید .
سرور کامل برای شما منیج شده است و قابل استفاده می باشد و شما می توانید تمام تنظیمات رو از دیتاسنتر بخواهید و تمام قطعات و سرویس های اضافی رو !
سرور برای شما 15 ماه میلادی فاکتور می شود .
مشکلی نیست تمام مسائل نرمال بوده است