PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور لایسنس دایرکت ادمین-فوری!!

takpar7
October 3rd, 2014, 22:10
سلام
دوستان عزی زمن از انجمن از طریق سایت
فراآیتی لاینس دایرکت ادمین خریداری کرده بودم
مشکلی برا سرور پیسش اومد و مجبور به نصب مجدد لینوکس شدم
الآن که میخوام دایرکت ادمین رو نصب کنم خطلای لایسنس میده در حالی که همون مشخصات هستش و 9 روز از زمان لایسنس باقی مونده
You are not authorized to download the update package with that client id and license id for this IP address. Please email sales@directadmin.com
خیلی خیلی ضروری هستش کارم 20 تا سایت داون شده الآن بخاطر همین از برنامه ریزیم عقب افتادم
ممنون میشم راهنمایی بکنید

Hostpolis
October 3rd, 2014, 22:19
آی پی عوض کردید؟

اگر مشخصات lid و cid رو درست میزنید باید با شرکتی که خریداری کردید تماس بگیرید. کسی اینجا کاری از دستش بر نمیاد.

takpar7
October 3rd, 2014, 22:21
آی پی عوض کردید؟

اگر مشخصات lid و cid رو درست میزنید باید با شرکتی که خریداری کردید تماس بگیرید. کسی اینجا کاری از دستش بر نمیاد.

خیر آی پی و همه چیز همون قبلیاست

ParsIranic
October 3rd, 2014, 22:22
با شرکت فروشنده تماس بگیرید.

ایراد از سرور نیست.

talait
October 3rd, 2014, 22:31
به همون شرکتی که خریداری,کردید بگید و وظیفشون هست پیگیری کنند

tafakor
October 3rd, 2014, 22:43
همانطور که سایر دوستان گفتند
با شرکت خریداری تماس بگیرید

takpar7
October 3rd, 2014, 23:06
تیکت زدم میگن درست نصب نکردین حتما
میگم من ناشی این اطلاعات شما بیا نصب کن ممنونتون هم میشم
میگن ما فقط فروشنده ایم(در حالی که تو بخش فروش نوشته شده Free Installation : yes)
و بار اول هم خودم نصب کردم و اونا نصب نکردن
حالا به پشتیبانی دایرکت ادمین نامه دادن و میگن احتمالا اونا صبح جواب بدن!!!

- - - Updated - - -

با تشکر از همه لینوکسو دوباره بالا آوردم نصب شد!

aliarkhodi
October 3rd, 2014, 23:10
عذر می خوام !
خدا رو شکر که مشکل تون حل شد بابت کسب تجربه می پرسم :
منظور از اینکه لینوکسو دوباره بالا آوردید نصب مجدد هست ؟
بعد اطلاعات اون سایت هایی که روش بود چی شد ؟

ParsIranic
October 3rd, 2014, 23:23
اگر خواستید میتونید آی پی تون رو به ما بدید، چک کنیم که روی آی پی شما اصلا لایسنس هست یا نه.

mibfa
October 4th, 2014, 00:51
اگر ip درست باشه برای این لایسنس مشکل از سیستم عامل ست شده برای این لایسنس است

مثلا شما سیستم عامل سنتواس 6 می خواهید نثب کنید ولی برای ای پی شما سیستم عامل 5 تعریف شده

kool
October 4th, 2014, 00:59
احتمال داره جهت وارد کردن client id یا license id کپی پست کردن از جایی که به همین خاطر فاصله یا اینتر اضافی خورده به اطلاعات و باعث بروز این مشکل شده.

ra3ou1
October 4th, 2014, 01:11
اگر مشخصات رو اطمینان دارین که درست هست و قبلا با همین مشخصات نصب کردین

لایسنس شما اکتیو نیست باید بگین تیکت بدن به دایرکت ادمین و مشخصات لایسنس رو براشون ارسال کنند و بگن اکتیو کنند مجدد

تا بتوانید نصب کنید

موفق باشید

takpar7
October 4th, 2014, 13:23
عذر می خوام !
خدا رو شکر که مشکل تون حل شد بابت کسب تجربه می پرسم :
منظور از اینکه لینوکسو دوباره بالا آوردید نصب مجدد هست ؟
بعد اطلاعات اون سایت هایی که روش بود چی شد ؟
بله پاک کردن کل سرور و نصب مجدد بودش
سایت های مختلفی بودن نزدیک 20 تا سایت مربوط به خود ما

- - - Updated - - -

ممون دوستان همونطور که گفتم مشکل حل شده علاوه بر اون 8 روز از لایسنس باقی بود الآن شده 30 روز!

TukaNet
October 4th, 2014, 13:54
ممون دوستان همونطور که گفتم مشکل حل شده علاوه بر اون 8 روز از لایسنس باقی بود الآن شده 30 روز!

در اولین باری که دایرکت ادمین لایسنس رو به روز کند تاریخ درست میشه و به همون 8 روز باز میگرده !

RoobinaServer
October 4th, 2014, 14:00
در اولین باری که دایرکت ادمین لایسنس رو به روز کند تاریخ درست میشه و به همون 8 روز باز میگرده !

ایشون لایسنس لایف تایم اجاره کرده و طبیعتا نیومده برای لایسنس 25-30 تومان هزینه بده پس همان لایف تایم هست و این لایسنس ها 8 روز نمیشه همان 30 روز میماند.

بله پاک کردن کل سرور و نصب مجدد بودش
سایت های مختلفی بودن نزدیک 20 تا سایت مربوط به خود ما

- - - Updated - - -

بله تا 30 روز دیگر اگر آپدیت نکنید یا کاری نکنید لایسنس فعال میمونه.

با تشکر

TukaNet
October 4th, 2014, 14:13
ایشون لایسنس لایف تایم اجاره کرده و طبیعتا نیومده برای لایسنس 25-30 تومان هزینه بده پس همان لایف تایم هست و این لایسنس ها 8 روز نمیشه همان 30 روز میماند.

شاید حق با شما باشه !

The license should attempt to update itself 3 days before expiry. It will attempt to update every day until the expiry. Once the expiry has arrived, if it has not updated, you have 5 days to manually update it before your DirectAdmin control panel will stop working. We give a 5 day grace period because payments can be are sometimes made late, due to unforeseen delays, which may not be the fault of the client.