PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت ساب دامه خودکار ؟!! (راهنمایی میخوام)

Mr.Pouria
October 3rd, 2014, 00:15
سلام خدمت دوستان ...

من یه اسکریپت دارم که این اسکریپت ساب دامنه ایجاد میکنه باری کار هایی که انجام میده ... امام زمانی که ساب دامنه هارو میخواد ایجاد بکنه ساخته نمیشن ساب دامنه ها ! چطوری میتونم کاری بکنم که ساب دامنه ها به صورت خود کار ایجاد بشه ؟

در اصل میخوام بدونم چطوری به یه سیستم اجازه ساخت خودکار ساب دامنه بدم ...؟!!

ممنونن میشم راهنمایی کنید ....

Hostine.net
October 3rd, 2014, 00:20
باسلام

سیستم عامل و کنترل پنلتون چیه؟

Mr.Pouria
October 3rd, 2014, 00:22
لینوکس هست من هاست خریدم برای همین نسخشو نیمدونم چیه کنترل پنل سی پنل

Hostine.net
October 3rd, 2014, 00:26
ویلدکارد دی ان اس رو فعال کردید؟

Mr.Pouria
October 3rd, 2014, 00:29
عزیز من زیاد سر در نیمارم از این مورد چی هست دقیقا ؟! چطوری فعال میشه ؟ دامنه ir هست ...

ali.1998
October 3rd, 2014, 00:58
عزیز من زیاد سر در نیمارم از این مورد چی هست دقیقا ؟! چطوری فعال میشه ؟ دامنه ir هست ...

سابدامین با نام * بسازید

Mr.Pouria
October 3rd, 2014, 01:02
با تشکر از شما ساختم اما بازم ساب دامنه ها ایجاد نشد !! (سیستم رو از اول استارت کردم برای ساخت اما نساختش بازم !!)

mhiizadi
October 3rd, 2014, 01:50
با تشکر از شما ساختم اما بازم ساب دامنه ها ایجاد نشد !! (سیستم رو از اول استارت کردم برای ساخت اما نساختش بازم !!)

شما اگر یه ساب دامنه با * ساخته باشید و mod_rewrite رو توی hthaccss فعال کرده باشید باید کار کنه

HPxf
October 3rd, 2014, 01:57
ویلد کارد باید خریداری شود رایگان نیست

Mr.Pouria
October 3rd, 2014, 02:06
شما اگر یه ساب دامنه با * ساخته باشید و mod_rewrite رو توی hthaccss فعال کرده باشید باید کار کنه

در hthaccss فعالش کردم اما کار نمیکنه ! به احتمال زیاد بر روی سرور پلاگینش فعال نیست ...

راه دیگری به جز این هست ؟

w.h.t
October 3rd, 2014, 10:21
سلام.فکر نکنم به جز ساخت سابدامین * راه دیگه ای باشه.با سرویس دهندتون در تماس باشین فکر کنم بتونن حلش کنن!
بروز باشید

uoogle
October 5th, 2014, 01:23
با این روش اگه سیستمتون درست کار کنه باید بسازه
ما روی سیستم های وبلاگدهی تست کردیم با همین روش مشکلی نداشته.
موفق باشید

Mr.Pouria
October 6th, 2014, 00:48
روی یه سرویس دهنده دیگه رفتیم گفتن مشکل از کش هست و کش رو غیر فعال کردن در هاست ! حالا چطوری به ما چیزی نگفتن ! کسی میدونه چطوری کش رو غیر فعال میشه کرد از توی هاست ؟!!

- - - Updated - - -

با غیر فعال کردن کش درست شد !