PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزایش سرعت سرور

hamedt6xw
October 1st, 2014, 01:35
سلام دوستان نمیشه کاری کرد سرعت سرور افزایش پیدا کنه بعضی وقتا سرور رو ری استارت میکنم سرعت خوب میشه بعد میشه مثل اولش لازم به ذکر سرعت اینترنتم هم خوبه

djmohammad
October 1st, 2014, 02:12
سرور باید متناسب با سایت ( سایت ها) ، اسکریپت شما کانفیگ شود

مورد مصرف سرور شما چیست ؟

hamedt6xw
October 1st, 2014, 02:13
فیلم و سریال

ra3ou1
October 1st, 2014, 02:14
باید سرور رو کانفیگ کنید دوست عزیز

درخواست ها روی سرور زیاد شده احتمالا مصرف منابع خب به طبع بالا میره

به همین خاطر شما وقتی ریست میدین اولش خوبه اما بعد ....

باید سرور متناسب با کار شما کانفیگ شود تا به سرعت و کیفیت مد نظر برسید

hamedt6xw
October 1st, 2014, 02:22
برای کانفیگ باید هزینه ای پرداخت کنم؟

Signalit
October 1st, 2014, 02:58
هزینه داشتن اره . هزینه داره . اما اگه سرور رو از بعضی جاهای خاص از دوستان اینجا بخرید کانفیگ رایگان انجام میدن و هزینه لایسنس میگیرن ازتون :d

a.e
October 1st, 2014, 03:24
شما با کانفیگ صحیح سرور و متناسب با نیاز خود و همچنین استفاده از وب سرور هایی مانند انجین ایکس و لایت اسپید میتوانید از سرور خود بازخورد مناسب تری داشته باشید

AbtinServer
October 1st, 2014, 12:23
فیلم و سریال

پورت سرور را چک نمایید
احتمالا پورت شما فول شده...
البته کانفیگ خوب هم دخیل هست.

aligoli
October 1st, 2014, 12:40
سلام دوستان نمیشه کاری کرد سرعت سرور افزایش پیدا کنه بعضی وقتا سرور رو ری استارت میکنم سرعت خوب میشه بعد میشه مثل اولش لازم به ذکر سرعت اینترنتم هم خوبه

احتمالا منابع سرور شما کم هستند و باید سرور خود را ارتقا دهید.

chatsaz
October 1st, 2014, 13:46
دستور top رو بزنید وعکس رو اینجا بذارید

nginxweb
October 1st, 2014, 14:25
درود

دوست عزیز اگر منابع سرورتون کافی باشه معمولا مشکلی نیست با کانفیگ نیز وضعیتتون بهتر خواهد شد برای کاهش مصرف منابع سرور و همینطور افزایش سرعت لود سرور نیز میتوانید از پلاگین وب سرور nginx استفاده کنید:
مستندات و آموزش های مربوط به پلاگین Nginxweb (http://www.nginxweb.ir/nginxweb.htm)

Mr.Te0
October 1st, 2014, 15:50
منابع کامل و اختصاصی مهم هستند ولی به تنهایی کارساز نیستند.
در مواقعی حتی ممکن است منابع کامل و اختصاصی باشد ولی با یک کانفیگ نادرست ، عملا بازدهی خوبی از سرور دریافت نمیکنیم.
کانفیگ مناسب سرور با توجه به منابع و سایت های روی سرور ، از درجه اهمیت بالایی برخوردار است.

qr212
October 13th, 2014, 19:07
درود

دوست عزیز اگر منابع سرورتون کافی باشه معمولا مشکلی نیست با کانفیگ نیز وضعیتتون بهتر خواهد شد برای کاهش مصرف منابع سرور و همینطور افزایش سرعت لود سرور نیز میتوانید از پلاگین وب سرور nginx استفاده کنید:
مستندات و آموزش های مربوط به پلاگین Nginxweb (http://www.nginxweb.ir/nginxweb.htm)

آقای محمد زاده nginxweb.ir

پول منو خوردی حرومت باشه

ایشالا بشه پوله دوا درمون خودت و خانوادت

با vps ام اتک دادی هم اون بسته شد پول کانفیگ رو هم بالا کشیدی.. توف تو روت خدا وکیلی که اینطوری از پول و اعتماد دیگران سوء استفاده می کنی.

birmusical
October 13th, 2014, 21:55
احتملا منابع سرورتون کمه. یا اینکه منابع سرور خوبه اما خدای نکرده فروشنده اورسل کرده.

اما تا جایی که سعی دارید برای وب گردی از مرورگر vps استفاده نکنید. من خودم سرور با نابع قوی دارم اما برای وب گردی مناسب نیست. با اینکه سرعت اینترنتمم خیلی خوبه!