ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقايسه آبتين وب و ميهن وب هاست

majidghafoorzade
September 30th, 2014, 16:44
سلام دوستان بنده چند وقتي از شرکت آبتين وب ، هاست هاي مختلفي داشتم و از پشتيباني خيلي خوبشون آگاهم ولي احساس ميکنم که هاست هاي اشتراکي آبتين وب نسبت به هاست هاي اشتراکي شرکت هاي ديگه از قدرت کمتر و محدوديت بيشتري برخورداره. از طرف ديگه خيلي از سايت هاي قوي و پربازديد رو که تو whois ميزنم مي بينم که از ميهن وب هاست هاست گرفتن.البته من تازه کارم و زياد از اين چيزا سر در نميارم واسه همين از دوستان مطلع ميخوام که اگه تاحالا از سرويس هاي اين دو شرکت استفاده کردن يه مقايسه اي از قدرت هاست هاي اشتراکيشون انجام بدن تا من بتونم با چشم باز تر انتخاب کنم.ممنون

Hostine.net
September 30th, 2014, 16:49
باسلام

بنظر بنده بین دوتاشون فرق زیادی نیست. جفتشون هم سرویس دهنده های شناخته شده ای هستند

shetabanhost
September 30th, 2014, 17:45
سلام
بله همینطوره هردو شناخته شده هستند
از نظر پشتیبانی میهن وب هاست عالیه ولی آبتین وب رو نمیدونم
از دوستانم هستن کسانی که از میهن وب هاست استفاده میکنن و کاملا راضی هستن
آبتین وب هم که دیگه خودتون مشتریش هستید و درمورد پشتیبانی و کیفیت سرویس هاشون اطلاع دارید

Saati
September 30th, 2014, 17:47
من که این چند وقت اخیر گلایه هایی از هر دوی این دو شرکت دیدم تو انجمن ها

HPxf
September 30th, 2014, 17:47
تاپیک های نارضایتی میهن وب هاست هست :| خودم رسیلر داشتم پشتیبانی خوبی ندارد
ابتین هم متوسط است

Mr.Pouria
September 30th, 2014, 17:52
ما 4 ساله یکی از سایت هامون روی سرور های میهن وب هاست هست واقعا عالی بوده تا جایی که ما توی این 4 سال 10 تا تیکت هم نداریم !!! چون واقعا نیازی نبوده ... من میهن وب هاستو قبول دارم ...

mohamad1377
September 30th, 2014, 17:59
من از میهن وب هاست استفاده نکردم اما همونطور که دوستان اشاره کردن تاپیک ها و افراد ناراضی زیاد دارن
اما ابتین وب و همینطور نت افزار بسیار عالی هستند.

almanwebhost
September 30th, 2014, 18:04
درود
از نظر بنده از سرویس دهندگان خارجی استفاده نمائید

tafakor
September 30th, 2014, 18:53
سلام دوستان بنده چند وقتي از شرکت آبتين وب ، هاست هاي مختلفي داشتم و از پشتيباني خيلي خوبشون آگاهم ولي احساس ميکنم که هاست هاي اشتراکي آبتين وب نسبت به هاست هاي اشتراکي شرکت هاي ديگه از قدرت کمتر و محدوديت بيشتري برخورداره. از طرف ديگه خيلي از سايت هاي قوي و پربازديد رو که تو whois ميزنم مي بينم که از ميهن وب هاست هاست گرفتن.البته من تازه کارم و زياد از اين چيزا سر در نميارم واسه همين از دوستان مطلع ميخوام که اگه تاحالا از سرويس هاي اين دو شرکت استفاده کردن يه مقايسه اي از قدرت هاست هاي اشتراکيشون انجام بدن تا من بتونم با چشم باز تر انتخاب کنم.ممنون

سلام و عرض ادب

ببینید اینکه بگین کدوم یک خوب هستند واقعا سوال درستی نیستش چون هر کدوم ضعف کار خودشون رو دارن و اگر میخواین سرویسی تهیه کنید قبل از سفارش باید بدونید که کدوم یک از این دو سرویس دهنده مناسب شما هستند نیاز های شما چی هست آیا سرویس دهنده ها میتوانند رضایت شما رو کسب کنند یا خیر بعضی از دوستان بدون اینکه بدونند سرویس ایا اون سرویسی هست که مد نظرشون هست یا خیر خرید میکنند و میگن که اونها بد بودن و یک طرفه به جانب نگاه میکنند به جایی اینکه بگن ما تحقیق نکردیم اگر قصد خرید دارید اول از همه باید بدونید مصرفتون چقدر هست فضا چقدر احتیاج دارید اگر اسکریپت استفاده میکنید آیا هاست ساپورت میکند یا خیر و امثال این موارد پس در نتیجه ابتدا بیندیشید که نیاز شما چی هست اونوقت بیاید بگید چی نیاز دارید و قصد خرید از کدوم سرویس دهنده رو دارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد و یا مستقیم با خودشون مکاتبه کنید
هر دو سرویس دهنده سرویس دهنده های شناخته شدیه ای هستند همان طور که دوستان گفتند
امیدوارم راهنمایی خوبی کرده باشم - یا حق

lvloh3en
September 30th, 2014, 19:03
سلام.
دوستانی که میگن از میهن وب هاست یا آبتین وب ناراضی هستند فقط و فقط قصدشون خراب کردن این 2 شرکت هست. ( برای فروش هاست از نمایندگی خودشون ! lol )

میهن وب هاست تیکت شمارو زیر 10 دقیقه جواب میده و بهترین پشتیبانی و داره. ( چه از نظر تیکت چه تلفنی ) حتی 3 شب هم جواب شمارو میدن چون مدیر شیفت شب هم دارن.
و آبتین وب ... یکم دیر جواب میدن ولی پشتیبانیشون خوبه.
سرویس هاشونم خوبه.
من 4 ساله با میهن وب هاست کار میکنم و تاحالا مشکلی نداشتم. و از آبتین وب هم 2 ساله نمایندگی دارم و بهترین سرویس و دارن.

بهترین شرکت همین 2 شرکت هست. ( تا با چشم خودت ندیدی باور نکن + تست )

موفق باشید

kingpower
September 30th, 2014, 19:21
درود
هر دو شرکت از شرکتهای معروف و تایید شده هستند

با میهن وب هاست فعالیت داشتم قبل از اینکه خودم تو عرضه هاستینگ بیام از لحاظ سرور عالی هست و پشتیبانی خیلی عالی دارند و تیت را در کمترین زمان پاسخگویی میکنند

Mr.Pouria
September 30th, 2014, 20:50
سلام.
دوستانی که میگن از میهن وب هاست یا آبتین وب ناراضی هستند فقط و فقط قصدشون خراب کردن این 2 شرکت هست. ( برای فروش هاست از نمایندگی خودشون ! lol )

میهن وب هاست تیکت شمارو زیر 10 دقیقه جواب میده و بهترین پشتیبانی و داره. ( چه از نظر تیکت چه تلفنی ) حتی 3 شب هم جواب شمارو میدن چون مدیر شیفت شب هم دارن.
و آبتین وب ... یکم دیر جواب میدن ولی پشتیبانیشون خوبه.
سرویس هاشونم خوبه.
من 4 ساله با میهن وب هاست کار میکنم و تاحالا مشکلی نداشتم. و از آبتین وب هم 2 ساله نمایندگی دارم و بهترین سرویس و دارن.

بهترین شرکت همین 2 شرکت هست. ( تا با چشم خودت ندیدی باور نکن + تست )

موفق باشید

داش بهتره یه نکته رو منم به حرف هاتون ازافه کنم :

پشتیبانی اصلی میهن وب هاست از ساعت 7 صبح تا 9 شب هست و اگر در ساعت 9 شب تا 7 صبح تیکتی ارسال کنید که نیاز مند دست رسی های خاص باشه ( مثلا فعال کردن یک پلاگین برای سایت شما بر روی سرور ) باید تا ساعت شیفت کاری صبح منتظر باشید زیرا شیفت شب دسترسی برای انجام این کار رو ندازه ...

اما پشتیبانی خوبی دارن

به شخصه آقای اسماعیلی از اپراتور های شیفت شب و خانم گلشنی از اپراتور های شیفت روز از توی اون اپراتور هایی که به تیکت ها پاسخ دادن این دو نفر بهترین پاسخ هارو همیشه دادن ...

البته از این نگزریم که سایر اپراتور ها هم خوب هستن ...

moalax
September 30th, 2014, 21:16
با سلام

میهن وب هاست یکی از موفق ترین ها در زمینه ی هاستینگ ایران هست که از هر نظر فکر کنید از این شرکت راضی هستیم .

پشتیبانی خوب و سرویس های خوب این شرکت هم که زبان زد عموم است .

black_s
November 4th, 2014, 12:02
اشغال ترین هاستنیگه میهن وب هاست که تا بحال دیدم دلیل مدرکم دارم 16 تیکت زدم 2 روزه کسی جواب نمیده فقط یه بار ندا اومد تیکت ندین

RoobinaServer
November 4th, 2014, 12:04
اشغال ترین هاستنیگه میهن وب هاست که تا بحال دیدم دلیل مدرکم دارم 16 تیکت زدم 2 روزه کسی جواب نمیده فقط یه بار ندا اومد تیکت ندین

روز تاسوعا و عاشورا هست احتمالا تعطیل هستند و بعد تعطیلات ج میدن

hamra
November 4th, 2014, 12:20
به هرحال هر شرکتی یک روندی رو در پیش میگیره و مسلمه فرق زیادی هست .
تا به حال از آبتین وب سرویسی نداشتیم.
ولی از میهن وب هاست داشتیم : پشتیبانیشون که از 20 باید نمره زیر 0 بهشون داد . سرویس هاشون هم اشتراکی ها خب اشتراکی ها خب گاهی اوقات مشکل میخوره ، پیش اومده برای بنده کگه 48 ساعت هاستم مشکل داشته و پشتیبانی اصلا وجود نداشت .
ولی بازم تنها خوبیش اینکه شناخته شده هست و توی این چند سال خوب برندی شده و یه جورایی اگه سرویس ازشون بگیری ترس از بین رفتن اطلاعات و... رو نخواهید داشت .

- - - Updated - - -

روز تاسوعا و عاشورا هست احتمالا تعطیل هستند و بعد تعطیلات ج میدن

نه به عاشورا تاسوعا نیست .
پشتیبانیشون همیشه همینه .
بیشتر از 5 سال هست باهاشون کار میکنم فکر کنم .
همیشه پشتیبانیشون حاضر نیست .

- - - Updated - - -

با سلام

میهن وب هاست یکی از موفق ترین ها در زمینه ی هاستینگ ایران هست که از هر نظر فکر کنید از این شرکت راضی هستیم .

پشتیبانی خوب و سرویس های خوب این شرکت هم که زبان زد عموم است .

نمیشه گفت 100 درصد راضی کننده هست سرویس هاشون .
پشتیبانیشون هم 0 هست : شاید بهتر باشه بگم زیر 0

- - - Updated - - -

داش بهتره یه نکته رو منم به حرف هاتون ازافه کنم :

پشتیبانی اصلی میهن وب هاست از ساعت 7 صبح تا 9 شب هست و اگر در ساعت 9 شب تا 7 صبح تیکتی ارسال کنید که نیاز مند دست رسی های خاص باشه ( مثلا فعال کردن یک پلاگین برای سایت شما بر روی سرور ) باید تا ساعت شیفت کاری صبح منتظر باشید زیرا شیفت شب دسترسی برای انجام این کار رو ندازه ...

اما پشتیبانی خوبی دارن

به شخصه آقای اسماعیلی از اپراتور های شیفت شب و خانم گلشنی از اپراتور های شیفت روز از توی اون اپراتور هایی که به تیکت ها پاسخ دادن این دو نفر بهترین پاسخ هارو همیشه دادن ...

البته از این نگزریم که سایر اپراتور ها هم خوب هستن ...

شاید .
ولی به هرحال توی این 5 سالی که دارم باهاشون کار میکنم ، حتی در ساعت اداری هم رفتن بعد از 24 ساعت و 48 ساعت پاسخ دادن .
مثلا یکی از کارها که خواستیم ، ریستور کردن آخرین بکاپ ، یا یکی دیگه از کارها تنظیم فاکتور و.... / قبول کنید که پاسخگوی به تیکت اصلا ندارند / با تاخیر بسیار بسیار طولانی پاسخ میدن.

m2n
November 4th, 2014, 23:27
به هرحال هر شرکتی یک روندی رو در پیش میگیره و مسلمه فرق زیادی هست .
تا به حال از آبتین وب سرویسی نداشتیم.
ولی از میهن وب هاست داشتیم : پشتیبانیشون که از 20 باید نمره زیر 0 بهشون داد . سرویس هاشون هم اشتراکی ها خب اشتراکی ها خب گاهی اوقات مشکل میخوره ، پیش اومده برای بنده کگه 48 ساعت هاستم مشکل داشته و پشتیبانی اصلا وجود نداشت .
ولی بازم تنها خوبیش اینکه شناخته شده هست و توی این چند سال خوب برندی شده و یه جورایی اگه سرویس ازشون بگیری ترس از بین رفتن اطلاعات و... رو نخواهید داشت .

- - - Updated - - -

نه به عاشورا تاسوعا نیست .
پشتیبانیشون همیشه همینه .
بیشتر از 5 سال هست باهاشون کار میکنم فکر کنم .
همیشه پشتیبانیشون حاضر نیست .

- - - Updated - - -

نمیشه گفت 100 درصد راضی کننده هست سرویس هاشون .
پشتیبانیشون هم 0 هست : شاید بهتر باشه بگم زیر 0

- - - Updated - - -

شاید .
ولی به هرحال توی این 5 سالی که دارم باهاشون کار میکنم ، حتی در ساعت اداری هم رفتن بعد از 24 ساعت و 48 ساعت پاسخ دادن .
مثلا یکی از کارها که خواستیم ، ریستور کردن آخرین بکاپ ، یا یکی دیگه از کارها تنظیم فاکتور و.... / قبول کنید که پاسخگوی به تیکت اصلا ندارند / با تاخیر بسیار بسیار طولانی پاسخ میدن.

این همه مشکل دارن چرا 5 ساله فکری نکردین؟

hesam_bdl
March 2nd, 2016, 23:24
با دقت لنتخاب کنید یه وقت بخاطر قیمت کم گول نخورید. تجربه ام بسیار بد بود.
آبتین وب بدترین یا شاید یکی از بدترین هاستینگ ها هست. دو سال سایت ساختم مدام عذاب کشیدم بخاطر مشکلات هاست. تیکت ها رو دیر جواب میدن و با کپی پیست پاسخ از اینترنت!!! تلفن ها رو جواب نمیدن یا به دلخواه روی مشغولی غیر واقعی میگذارن! پاسخ از اینترنت کپی پیست می کنن!!!
حتی در صورت اعتراض سایتتون رو دستکاری می کنن که این عین بی شرمیه. سایت من رو دسنکاری کردن و دو ماه به من جواب درست نداند تا من تمام کاربرهام رو از دست دادم.
برخی فایل هام رو حذف کردن. خلاصه خودش ناقض امنیت و حریم خصوصی کاربرهاش هست.