ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تشابه نام دامنه

Domain474
September 30th, 2014, 13:46
سلام
در مورد تشابه اسم دامنه ها میخواستم بدونم

یک سایت فارسی زبان هاس با دامنه فینگلش میباشد (تو ایران *****ه), این سایت خبری آموزشی هست
سوال ایجاس
اگه یک دامنه با همین اسم با پسوند دیگه ای ثبت بشه اما محتوای سایت با محتوای سایت مذکور فرق کنه و تو دسته دیگه ای قرار بگیره و در آینده اگه ترافیک به سمت دامنه زیاد شه آیا به این علت که اسم دامنه مشابه هست با سایت دیگری, این امکان وجود داره سایت مذگور شکایتی مبنی بر مشابه بودن دامنه انجام بده و دامنه از دسترس خارج بشه و به تملک سایت مذکور در بیاد !!!!

باز اگه موارد مورد ساز هم هست بگید
ممنون

HPxf
September 30th, 2014, 13:50
اگر شرکت باشند و مشابه هم نامی مانند اسم شهر باشد مثلا بله نیک می تواند گیر دهد به شما ( فقط دامنه های .ir )
من یک دامنه قدیمی ترین شرکت ایران میزبانی داشتیم شرکت ir دارد من با پسوند .in کسی نتونست بگه چرا :-ی
دامنه تمام شده شرکت هم ثبتش نکرده این پسوند رو 99 % پسوند ها رو ثبت کرده :-ی

Domain474
September 30th, 2014, 13:59
سایت مذکور فکر نکنم ثبت شده شرکت باشه , یه سایت آزاد خبری آموزش سیاسی هست
دامنه های سایت هم جهانی هست ( ir نیست )

چند مورد دیدم دارم این سوال رو میپرسم
سایتی بوده ترافیک بالا داشته
یه بنده خدایی دامنه با همون اسم ثبت کرده ( دامنه جهانی ) , بعد از مدتی سایت شکایت کرده که داره از ترافیک ما استفاده میکنه برای سایت خودش و دامنه به مالکیت سایت اولی در اومده

Saati
September 30th, 2014, 14:03
اگه سیاسی باشه و ***** که جای نگرانی نداره چون نمیان از حق یکی که خلاف قوانین عمل کرده دفاع کنن.
درکل برای پروژه های خوب بهتره غیر ای ار استفاده کنید

HPxf
September 30th, 2014, 14:10
واسه غیر ای ار دردسر دارد تا به مالکیتش تغییر دهند باید ثابت کنند و...