ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب سیستم عامل روی vps

Mehdi 130
September 29th, 2014, 14:16
سلام
ایا نصب سیستم عامل دلخواه توسط خریدار VPS امکان پذیره یا این کار باید توسط فروشنده انجام بشه
من یک سرور VPS لینوکسی دارم و کنسول VSphere Client اما نمی تونم سرورم رو حذف یا مجدد Reaload کنم

HPxf
September 29th, 2014, 14:28
باید دسترسی به شما داده شود

Mr.Te0
September 29th, 2014, 14:48
سلام
ایا نصب سیستم عامل دلخواه توسط خریدار VPS امکان پذیره یا این کار باید توسط فروشنده انجام بشه
من یک سرور VPS لینوکسی دارم و کنسول VSphere Client اما نمی تونم سرورم رو حذف یا مجدد Reaload کنم

باید بفرمایید ایزو سیستم عامل مورد نظر رو براتون مونت کنند تا شما از طریق کنسول بتونید اقدام به نصب نمایید.

tizparvaz
September 29th, 2014, 15:05
سلام
اگر سرویس دهنده دسترسی های مورد نیاز شمارو اضافه کنه شما میتونید خودتون ایز رو مونت کنید و سیستم رو در حالت بوت قرار بدید و با ری استارت اقدام به نصب سیستم عامل کنید اما حذف یا ایجاد سرور اصلا نمیشه دسترسیش رو به کاربر داد همینطور جهت تغییر سیستم عامل مثلا از ویندوز به لینوکس لازمه که قبلش با سرویس دهنده هماهنگی نمایید . پنلی که ما به کاربرامون میدیم این امکان رو داره که خودتون ایزو رو داخل سیتم بذارید و سیستم رو در حالت بوت قرار داده و اقدام به نصب نمایید

ULTRAWEB
September 30th, 2014, 02:01
در تمامی مجازی سازها این امکان هست و بعضی هااز فروشنده ها این توانایی رو دارن و عرضه میکنن به مشتری ها و بعضی ها این توانایی رو ندارن
اگر شما این موارد مدنظرشماهست میتونین از فروشنده ی دیگری سرویس مدنظرتون رو تهیه کنین که این امکانات روداشته باشه دوست گرامی