توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریستارت نشدن mysql
roozbeh837
September 29th, 2014, 13:44
با سلام خدمت دوستان. امروز خواستم به دلایلی Mysql سرور رو ریستارت کنم ولی ریستارت نمیشه.ولی دستورشو زدم ولی ریستارت نمیکنه
از whm هم ریستارت زدم انجام نداد
مشکل از چیه
chatsaz
September 29th, 2014, 13:52
چه خطایی میده؟؟
roozbeh837
September 29th, 2014, 13:53
داخل whm
Waiting for mysql to restart........................................... .........................finished.
mysqld_safe (/bin/sh /usr/bin/mysqld_safe --datadir=/var/lib/mysql --pid-file=/var/lib/mysql/hostname.yourdomain.com.pid) running as root with PID 1673 (process table check method)
mysqld (/usr/sbin/mysqld --basedir=/usr --datadir=/var/lib/mysql --plugin-dir=/usr/lib64/mysql/plugin --user=mysql --log-error=/var/lib/mysql/hostname.yourdomain.com.err --pid-file=/var/lib/mysql/hostname.yourdomain.com.pid) running as mysql with PID 1848 (pidfile check method)
mysql has failed, please contact the sysadmin (result was "mysql is not running").
chatsaz
September 29th, 2014, 13:58
service mysqld restart
این مورد رو تست کنید اگه نشد mysql رو دوباره کانفینگ کنید
Mr.Te0
September 29th, 2014, 14:59
استارت نخودن sql ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد.
گاه این دلایل بسیار ساده هستند و قابل رفع و گاه بسیار پیچیده میشوند.
وجود خطا در فایل my.cnf
در اولین قدم ، محتویات مربوط به فایل my.cnf را بررسی کنید . اگر تعداد خط ها و مقادیر وارد شده در این فایل زیاد هستند ، با دستور زیر فایل رو موقتا تغییر نام داده و سرویس MySQL را ریستارت کنید :
mv /etc/my.cnf /etc/my.cnf.dis
service mysqld restart
در سرور های سی پنل برای رییستارت کردن سرویس MySQL دستور زیر را اجرا کنید :
service mysql restart
در توزیع های لینوکس (بدون کنترل پنل وب هاستینگ) اوبونتو و دبیان نیز برای ویرایش فایل my.cnf مطابق زیر عمل کنید :
vi /etc/mysql/my.cnf
در صورتی که بعد از تغییر نام (و خارج کردن این فایل از دسترس سرویس MySQL) سرویس پایگاه داده MySQL بدون مشاهده ارور خاضی استارت شد ، پس مشکل را باید در syntax یا مقدار دهی غلط به پارامتر های تاثیر گذار بر MySQL جستجو کرد .
roozbeh837
September 29th, 2014, 15:03
دوست عزیز میشه یه توضیح خاص واسه کانفیگ مجددش بدی که چطور انجام بدم
و مورد دوم اینکه اون دستوررو قبلا زده بودم واسه تغییر نام فایلmy.cnf ولی متاسفانه موقعه ریستارت کلا دستور رو میزنه
shutting down mysql و همینطور روی دستور میره تا انجام بده ولی انجام نمیده
Mr.Te0
September 29th, 2014, 15:30
در مورد کانفیگ sql همانطور که در تاپیک پیشین شما هم عرض شد بیشتر مقادیر به صورت تجربی باید وارد شوند ولی برای شما که اصرار به کانفیگ توسط خودتون دارید عرض کردم میتونید از ابزار مناسبی مانند mysqltunner استفاده کنید.
roozbeh837
September 29th, 2014, 15:47
بله درست میفرمائید. ولی الان Mysql ریستارت نمیشه و موقع زدن دستور این گزینه رو میزنه shutting down mysql و شورع میکنه به عمل کردن این دستور.
موقع زدن دستور تعمیرmysql میزنه که مسیر
var/lib/mysql/mysql.sock
یه مورد هستش من این فایل رو در این مسیر پیدا نمیکنم
- - - Updated - - -
دوستان سرور رو ریست کردم اوکی شد ولی این مورد رو طبق گفته دوستمون در فایلmy.cnf اوکی کنم و کانفیگشو کامل کنم؟ کانفیگ به صورت عالی انجام بشه مشکلی براش پیش نمیاد درسته؟
Mr.Te0
September 29th, 2014, 16:14
بله درست میفرمائید. ولی الان Mysql ریستارت نمیشه و موقع زدن دستور این گزینه رو میزنه shutting down mysql و شورع میکنه به عمل کردن این دستور.
موقع زدن دستور تعمیرmysql میزنه که مسیر
var/lib/mysql/mysql.sock
یه مورد هستش من این فایل رو در این مسیر پیدا نمیکنم
- - - Updated - - -
دوستان سرور رو ریست کردم اوکی شد ولی این مورد رو طبق گفته دوستمون در فایلmy.cnf اوکی کنم و کانفیگشو کامل کنم؟ کانفیگ به صورت عالی انجام بشه مشکلی براش پیش نمیاد درسته؟
اگر سرویس sql شما به طور اصولی بهینه سازی نشود ، ممکن است در زیر فشار های بالا دچار مشکلات جبران ناپذیری شوید.
Yas-Host
September 29th, 2014, 16:20
طبق صحبت جناب مهران فر باید عمل کنید.
در تاپیک گذشته شما نیز عرض شد که باید بهینه سازی با توجه به تحربه انجام شود.
roozbeh837
September 29th, 2014, 16:23
از دوستان خیلی ممنونم والا من از اسکریپی که ایشون عرض کردن استفاده کردم میشه توضیحاتی بدید که چه مقادیری رو ازش بردارم و داخل فایلmy.cnf بذارم
Mr.Te0
September 29th, 2014, 20:09
Recommendations
اسکریپت پیشنهادات خود را در دو زیربخش General recommendations و Variables to adjust ارایه مینماید، در زیربخش فعالیتهایی که جهت بهینهسازی پایگاه داده شما ضروری و متغیرهایی که باید آنها را فعال نمایید، و در بخش دوم مقدار پیشنهادی این متغیرها (بیشتر این متغییرها در فایل/etc/my.cnf و زیر تگ [mysqld] است.) ارایه شدهاست.
در قسمت Variables to Adjust مقادیری که اعلام شده را در فایل my.cnf اعمال کنید.