ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال: ایجاد هاست بدون داشتن نمایندگی و سرور

sparrow
September 27th, 2014, 23:02
سلام
من میخوام تو whmcs یه هاست ایجاد کنم. که کاربرم با کلیک روی دایرکت ادمین (در پنل کاربری خودش) وارد صفحه لاگین بشه یا مستقیما وارد دایرکت ادمین بشه...
منتها این دوستمون نه نمایندگی دارن و نه سرور. البته dns اختصاصی دارن
آیا این امکان وجود داره؟؟

توضیحات :
من برای تست یک سرور ساختم و مشخصات هاست رو وارد کردم. از داخل پنل تو بخش سرور ها وقتی روی دکمه دایرکت ادمین مورد نظر کلیک میکنم بدون هیچ مشکلی .وارد دایرکت ادمین میشه.
ولی از محیط کاربران وقتی امتحان میکنم؛ وقت ی روی دایرکت ادمین کلیک میکنم یک صفحه نیوتب بدون ادرس باز میکنه.

اگه دسترسی بدم از دوستان میتونن کمک کنند؟؟؟

ali.1998
September 28th, 2014, 14:23
در سرور ها برای hostname و ip address همون ای پی سرور رو وارد کنید
اگر از ssl استفاده نمیکنید تیک گزینه اتصال با ssl رو بردارید
خواستید برای بررسی بیشتر دسترسی بدید...

hamra
September 28th, 2014, 14:30
شما اگر نمایندگی نداشته باشید نمیتونید اینکار رو انجام بدید که کاربر مستقیم با کلیک ، وارد هاستش بشه / (چون باید رمز ورود به اون نمایندگی و... رو داشته باشید .)
مگر اینکه برای هر کاربر جدا بسازید و یوزر و نام کاربری هاست کاربر رو بدید به سستم

sparrow
September 28th, 2014, 15:53
شما اگر نمایندگی نداشته باشید نمیتونید اینکار رو انجام بدید که کاربر مستقیم با کلیک ، وارد هاستش بشه / (چون باید رمز ورود به اون نمایندگی و... رو داشته باشید .)
مگر اینکه برای هر کاربر جدا بسازید و یوزر و نام کاربری هاست کاربر رو بدید به سستم
ممنونم
اینکارو انجام دادم و شد
برای هر هاست باید یک سرور بسازند