ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریدارکت دامنه در تنظیمات سرور ویندوز

emplab
September 26th, 2014, 18:40
من 4 تا دامنه دارم که قصد دارم تنظیماتی انجام بدم که 3 تا از این دامنه ها روی یکی از دامنه ها ریدایرکت بشه.
به عنوان مثال فرض کنید این سه دامنه را دارم:
aa.com
aaa.com
aaaa.com
میخام این سه دامنه همه ریدایرکت بشه روی a.com.
ییعنی وقتی کسی آدرس یکی از اون سه تا را میزنه، وارد a.com بشه و در آدرس بار هم آدرس a.com را بنویسه.
حالا توجه داشته باشید که من یک سرور دارم با ویندوز 2012. آیا این تنظیمات باید در dns zone ویندوز سرور انجام بشه؟ در IIS باید انجام بشه؟ کجا باید انجام بشه و چطوری باید انجام داد؟
دلیل اینکه این تنظیمات را نیاز دارم، اینه که بعضی سرویسها مثل پرداختهای بانکی، سایتهای آمار گیر و ... علیرغم داشتن آی پی هاست، دامنه خاصی را هم نیاز دارند. و من نمیخام به ازای 4 دامنه 4 تا اکانت بازکنم و ... . میخام همه اینها ریدایرکت بشه روی یک دامنه.
به یک روشی که بالاترین سرعت را داشته باشه و بهترین راه باشه.
لطفا را هنمایی کنید.

- - - Updated - - -

این را هم بگم، سرور یک سرور مجازی هست یعنی بنده پنل خاصی ندارم ولی دسترسی به ویندوز و تنظیماتش دارم و میتونم ریموت کنم روی ویندوز و همه کارامو باید توی ویندوز تنظیم کنم.

Zagrio.com
September 26th, 2014, 19:36
سلام

1- در IIS یک سایت داشته باشید و برای Virtual Host مقداری تعریف نکنید.
2- در DNS برای هر دامنه یک Primary Zone ایجاد کنید و به آدرس سرور خود رکورد A بسازید.

با سپاس

emplab
September 27th, 2014, 09:43
ممنونم.
در مورد مرحله دوم: ببینید الان هر کدوم از دامنه ها را که میزنم در نهایت به ای پی سرور وصل میشه. یعنی همه شون به یک ای پی اشاره میکنند ولی ادرس بار 4 تا دامنه مختلف به خودش میگیره. حالا شما میفرمایید یک primary zone تعریف کنم . یعنی ما بقیه رکوردهای اون سه تا دامنه را حذف کنم؟ الان اون سه دامنه سه تا A رکورد دارند و یکی هم CNAME. یعنی اونا را پاک کنم و یک A رکورد تنها بزنم؟ حالا این A رکورد تنها را با چه مشخصاتی پر کنم؟
ببخشید سوالات من مبتدیانه هست. چون اولین بار هست دارم با سرور مجازی کار میکنم اونم از نوع ویندوزی.