ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بکاپ گیری سریع و سالم از کلیه اکانتهای یک سرور روی فضای دیگر برای انتقال

bidari
September 26th, 2014, 12:52
سلام
یه وی پی اس دارم حدود 250 تا سایت سیپنل روشه میخام یکجا بکاپ بگیرم روی یه اف تی پی بکاپ و چند روز دیگه از اون اف تی پی رییتور کنم روی وی پی اس جدید.
به جز اینکه میتونم از داخل whm. از طریق ترنسفر بزنم منتقل شن اکانتا چطور میشه مستقیما از کلیه اکانتها بدون مشکل بکاپ گرفت یکجا؟
ممنون میشم دراین رابطه راهنمایی نمایید

Mr.Te0
September 26th, 2014, 16:15
اگر خود مدیر سرور باشید یا مدیر سرور شما این کار را برای شما انجام دهد ، میتوانید از طریق خروجی گرفتن از ماشین مجازی فعلی اینکار را به راحتی انجام دهید.
در غیر اینصورت بهترین راه ، همان راهی است که خود فرمودید ، از طریق Transfer سیپنل.

bidari
September 26th, 2014, 23:38
اگر خود مدیر سرور باشید یا مدیر سرور شما این کار را برای شما انجام دهد ، میتوانید از طریق خروجی گرفتن از ماشین مجازی فعلی اینکار را به راحتی انجام دهید.
در غیر اینصورت بهترین راه ، همان راهی است که خود فرمودید ، از طریق Transfer سیپنل.

ممنون
مدیر سرور هستم.میشه منظور خودتون رو ساده تر بگین؟مجازی ساز vmware هست

Mr.Te0
September 27th, 2014, 00:19
ممنون
مدیر سرور هستم.میشه منظور خودتون رو ساده تر بگین؟مجازی ساز vmware هست

از ماشینم مجازی فعلی ( سروری که هاست سی پنل شما روی ان میباشد) از طریق وی ام ویر یک Export بگیرید.
و آن را روی سرور جدید Deply کنید.
( اگر هم قصد انتقال بر روی سرور جدید وی ام ویر دارید ، میتوانید از طریق Vcenter هر دو سرور را اضافه کنید و از طریق Clone در وی سنتر به راحتی ماشین مجازی را به سرور جدید انتقال دهید)

bidari
September 28th, 2014, 01:07
از ماشینم مجازی فعلی ( سروری که هاست سی پنل شما روی ان میباشد) از طریق وی ام ویر یک Export بگیرید.
و آن را روی سرور جدید Deply کنید.
( اگر هم قصد انتقال بر روی سرور جدید وی ام ویر دارید ، میتوانید از طریق Vcenter هر دو سرور را اضافه کنید و از طریق Clone در وی سنتر به راحتی ماشین مجازی را به سرور جدید انتقال دهید)
وی پی اس جدیدرو با وی ام ویر مجازی کردیم ولیکانفیگش رو از اول انجام دادبم.با ویسنتر کل داده ها منتقل میشن درسته حتی کانفیگ و....

دنبال دستوری هستم تا موقتا ک سایتها را یک روزه بدون مشکل روی یه فضا بکاپ بگیره برای محکم کاری تا بعدا از whm. سرور جدید transfer بزنم.

Hostine.net
September 28th, 2014, 14:46
با سلام

از cpbackup سی پنل استفاده کنید.

موفق باشید