ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیمات فایروال دایرکت ادمین

demonvictor
September 25th, 2014, 22:24
درود
سرویسی رو روی سروری که دایرکت ادمین روش نصبه رو استارت کردم که نیاز به پورت 8834 داره اما فایروال دایرکت ادمین اجازه باز شدن این پورت رو نمیده.میخواستم بگین که چطور میشه این پورت رو از طریق فایروال دایرکت ادمین آزاد کرد و اجازه باز شدن داد یا به نوعی پورت 8834 رو از لییستش خارج کرد.
mehrshad13and11
September 25th, 2014, 23:11
والا دایرکت ادمین خودش فایروال نداره احتمالا مشکل از iptables هست که اگه کار باهاش رو بلد نیستید میتونید با نصب نرم افزار هایی که به راحتی کانفیگش میکنند استفاده کنید مثل csf apf یا...

demonvictor
September 26th, 2014, 00:40
والا دایرکت ادمین خودش فایروال نداره احتمالا مشکل از iptables هست که اگه کار باهاش رو بلد نیستید میتونید با نصب نرم افزار هایی که به راحتی کانفیگش میکنند استفاده کنید مثل csf apf یا...

عزیزم کی گفته دایرکت ادمین خودش فایر وال نداره؟ حتما باید تصویر ازش بگیرم تا اسپم الکی نخوره؟ ترو خدا کسی که میدونه جوابم رو بده.تصویرشم هم براتون پیوست کردم.

SainaServer
September 26th, 2014, 00:48
با سلام
عزیز وارد ssh شوید.
دستورات زیر را وارد کنید :
cd /etc/csf
nano csf.conf
پورت مورد نظر را آزاد کنید.

Taryan4
September 26th, 2014, 01:06
عزیزم کی گفته دایرکت ادمین خودش فایر وال نداره؟ حتما باید تصویر ازش بگیرم تا اسپم الکی نخوره؟ ترو خدا کسی که میدونه جوابم رو بده.تصویرشم هم براتون پیوست کردم.

دوست عزیز اسپم نیست و قصد کمک به شما را داشتند. فایروال csf است. در firewall configuration قست tcp_in و tcp_out پورت مورد نظر را باز کنید و سپس فایروال را ری استارت کنید.

RoobinaServer
September 26th, 2014, 11:31

بهتره مطالب را به اشتباه انتشار ندید کسایی که بلد نیستند مثل شما معمولا میرن سرچ میکنن و فردا میان از حرف شما یاد میگیرن که دایرکت ادمین فایروال داره.

این فایروال csf هست که جداگانه روی سرور نصب میشه و پنل مدیریتش هم در دایرکت ادمین قرار میگیره تا تحت وب بتوانید مدیریت کنید .

برای تنظیمات csf باید دنبال آموزش کار با این فایروال باشید.

دایرکت ادمین هیچ فایروال قدرتمندی برای چنین کارهایی نداره و تنها کاری که میکنه آیپی لاگین کننده هایی که اشتباه هی رمز را بزنند را بلاک میکنه.

موفق باشید

demonvictor
September 27th, 2014, 00:05
با سلام
عزیز وارد ssh شوید.
دستورات زیر را وارد کنید :
cd /etc/csf
nano csf.conf
پورت مورد نظر را آزاد کنید.

دستوراتو دادین حالا چطور میتونیم با این دستورا من پورت خودمو ازادش کنم؟

- - - Updated - - -

دستوراتو دادین حالا چطور میتونیم با این دستورا من پورت خودمو ازادش کنم؟

پورت من 8834 هستش الآن باید ادامه ی اون دستورات چی بزنم؟ زدم یه صفحه باز شده نمیدونم باید چیکار کنم.لطفا یه اموزش کامل بذارین.مرسی

Mr.Te0
September 27th, 2014, 00:40
پورت من 8834 هستش الآن باید ادامه ی اون دستورات چی بزنم؟ زدم یه صفحه باز شده نمیدونم باید چیکار کنم.لطفا یه اموزش کامل بذارین.مرسی

آموزش خاصی لازم نیست.
به زبان ساده:

در عکسی که خودتون پیوست کردید ، برید به قسمت Firewall Configuration و در قسمت TCP_IN , TCP_OUT عدد 8843 را اضافه کنید میان اعداد موجود.
حال تنظیمات را ذخیره و فایروال را ریستارت کنید.