PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست پنل پیامکی رایگان برای ارسال دلیوربیس از خط 2000 با تعرفه ارزان

hamid53214
September 25th, 2014, 13:43
سلام
همونطور که توی عنوان نوشتم
1- ارسال دلیور بیس با خط 2000 با تعرفه ارزان
2-ارسال با کدپستی همراه اول و در صورت امکان برای ایرانسل

ممکنه سالی تا 30000 ارسال داشته باشم در صورت رضایت

hrv
September 25th, 2014, 15:22
سلام
صبح تاپیک 3000رو دیدم خاستم بگم! نگفتم!
الان دیگه چون دومین تاپیک شماست عرض میکنم! تفاوت دلیور بیس و سند بیس رو میدونید؟ از تقیمت خطوط 2000 اطلاع دارید ؟ از هزینه تمدیدش؟ اونوقت برای 30000 در سال میخاید همچین کاری کنید؟

از لحاظ اقتصادی توجیه نداره این تعداد ارسال و رفتن سمت این نوع خطوط! اگر دنبال خط تعرفه ارزان هستید از50001 برای همراه اولیها استفاده کنید دلیوری هم داره! بازگشت بلک لیست هم داره! درصد دلیور نشده بسیار پایین هست اون هم توی 30000تا!
موفق باشید

hamid53214
September 25th, 2014, 15:47
سلام
صبح تاپیک 3000رو دیدم خاستم بگم! نگفتم!
الان دیگه چون دومین تاپیک شماست عرض میکنم! تفاوت دلیور بیس و سند بیس رو میدونید؟ از تقیمت خطوط 2000 اطلاع دارید ؟ از هزینه تمدیدش؟ اونوقت برای 30000 در سال میخاید همچین کاری کنید؟

از لحاظ اقتصادی توجیه نداره این تعداد ارسال و رفتن سمت این نوع خطوط! اگر دنبال خط تعرفه ارزان هستید از50001 برای همراه اولیها استفاده کنید دلیوری هم داره! بازگشت بلک لیست هم داره! درصد دلیور نشده بسیار پایین هست اون هم توی 30000تا!
موفق باشید
درست میفرمایید قیمت خطوط 2000 بالاست واسه همین 3000 میخواستم
البته من شنیده بودم 3000 هم بازگشت دلیوری داره که گفتند نداره
ولی واسه 2000 خط اختصاصی نمیخوام چون میدونم قیمتا بالاست
ولی واسه ارسال خطهای خوبی هستن.
در ضمن من گفتم 30000 ولی تا 100000 هم ممکنه بشه

hrv
September 25th, 2014, 17:36
خوب نفرمودید منظورتون از دلیوربیس چیه؟
فرقشون رو دقیق میدونید؟
چون فکر میکنم منظورتون همون دلیوری دار بودن و بازگشت بلک لیست هست! اون برای اینه که روی گوشی باز شه! میدونید چند درصد تفاوت داره؟ چه اتفاقاتی ممکنه بیافته برای پیام بعد از اپراتور؟ چون همه اپراتور تا قبل اپراتور و بلک لیست رو برمیگردونن!
خط دلیور بیس فکر نکنم بتونید اشتراکی گیر بیارید! بازهم آرزوی موفقیت دارم براتون امیدوارم به خواستتون برسید

hamid53214
September 25th, 2014, 18:03
خوب نفرمودید منظورتون از دلیوربیس چیه؟
فرقشون رو دقیق میدونید؟
چون فکر میکنم منظورتون همون دلیوری دار بودن و بازگشت بلک لیست هست! اون برای اینه که روی گوشی باز شه! میدونید چند درصد تفاوت داره؟ چه اتفاقاتی ممکنه بیافته برای پیام بعد از اپراتور؟ چون همه اپراتور تا قبل اپراتور و بلک لیست رو برمیگردونن!
خط دلیور بیس فکر نکنم بتونید اشتراکی گیر بیارید! بازهم آرزوی موفقیت دارم براتون امیدوارم به خواستتون برسید

منظور اینه که فقط هزینه اسمس های رسیده محاسبه بشه