توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی قالب همکاری در فروش
novintak2
September 24th, 2014, 09:33
با سلام
یک سایت می خواییم که شباهت به این سایت داشته باشه
eways.ir (http://www.eways.ir/)
توضیحات :
1- در این سایت شما عضو می شید و پنل نمایندگی فروش شارژ به مشتری ارائه می دهد
2-بعد از خرید مشتری بلا فاصله پورسانت تایین شده برای مشتری ثبت می شود
3- می تواند در خواست واریز پورسانت راداد
4-مشتری که پنل نمایندگی رو در یافت کرده نیاز به هیچ کاری ندارد فقط dns دامین خود را تغییر می دهد
5-پورسانت محاسبه می شود
--------------------------------------------------------------------------------
نمونه برنامه اندروید هم داخل سایت هست
توضیح :
1- در نرم افزار اندروید هم مشتری که پنل نمایندگی دارد پورسانت به حسابش واریز می شود
------------------------------
قیمت سایت و قیمت نرم افزار اندروید را جدا گانه اعلام نمایید
شرکت ها یا افرادی که اعلام قیمت می کنن
تایید شده باشن -یا دارای نماد - یا سابقه کار خوب - درگاه اصلی بدون واسته از بانک داشته باشن
- - - Updated - - -
up
parsdg
October 8th, 2014, 02:48
در خدمتم خود سایت را آماده دارم حدود 400 ت
نرم افزار android 300 تومان با طراحی رسپانسیو
moein.tallaei@yahoo.com
09386103258
sor
October 8th, 2014, 08:25
در خدمتم خود سایت را آماده دارم حدود 400 ت
نرم افزار android 300 تومان با طراحی رسپانسیو
moein.tallaei@yahoo.com
09386103258
با اجازه استارتر گرامی . ببخشید
جناب میشه عکسی چیزی بدین . ببنیم و چگونه باید اعتماد کنیم ؟
parsdg
October 11th, 2014, 13:34
بله چرا نمی شه لطف کنین هر چیزی میخواین هم شماره تلفن دادم هم یاهو آی دی آن شید یا تماس بگیرین تا به میزانی که می خواین اعتماد سازی کنم. به لطف خدا تقریبا تا حالا از هر استان یک کارو انجام دادم.
anajafi.ir
February 2nd, 2015, 11:16
بله چرا نمی شه لطف کنین هر چیزی میخواین هم شماره تلفن دادم هم یاهو آی دی آن شید یا تماس بگیرین تا به میزانی که می خواین اعتماد سازی کنم. به لطف خدا تقریبا تا حالا از هر استان یک کارو انجام دادم.
از هر استان از یک نفر کلاه برداری کردی
لعنت خدا بر تو
hostshield
February 2nd, 2015, 13:39
خدا جد و آبادتو لعنت که که هیچیش درست نیست نه اسم نه فامیل ، کلا کلاهبردار حرفه ای هستش کلی با این اسم مجازی پیچ و صفحه و خانواده برا خودش درست کرده !!!
کلاه بردار پست ، بی آبرو
- - - Updated - - -
خدا جد و آبادتو لعنت که که هیچیش درست نیست نه اسم نه فامیل ، کلا کلاهبردار حرفه ای هستش کلی با این اسم مجازی پیچ و صفحه و خانواده برا خودش درست کرده !!!
کلاه بردار پست ، بی آبرو
bolorweb
February 2nd, 2015, 13:40
با سلام
یک سایت می خواییم که شباهت به این سایت داشته باشه
eways.ir (http://www.eways.ir/)
توضیحات :
1- در این سایت شما عضو می شید و پنل نمایندگی فروش شارژ به مشتری ارائه می دهد
2-بعد از خرید مشتری بلا فاصله پورسانت تایین شده برای مشتری ثبت می شود
3- می تواند در خواست واریز پورسانت راداد
4-مشتری که پنل نمایندگی رو در یافت کرده نیاز به هیچ کاری ندارد فقط dns دامین خود را تغییر می دهد
5-پورسانت محاسبه می شود
--------------------------------------------------------------------------------
نمونه برنامه اندروید هم داخل سایت هست
توضیح :
1- در نرم افزار اندروید هم مشتری که پنل نمایندگی دارد پورسانت به حسابش واریز می شود
------------------------------
قیمت سایت و قیمت نرم افزار اندروید را جدا گانه اعلام نمایید
شرکت ها یا افرادی که اعلام قیمت می کنن
تایید شده باشن -یا دارای نماد - یا سابقه کار خوب - درگاه اصلی بدون واسته از بانک داشته باشن
- - - Updated - - -
up
درخدمتم باسابقه خوب کیفیت بالا وقیمت پایین
09107588129