ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل مشکلات سنگین دیتابیس+ با پرداخت هزینه

pctak
September 23rd, 2014, 20:35
سلام دنباله یک شخصی میگردم که حرفه ای باشه در زمینه دیتابس

چون سایتم مشکله بالا رفتن حجم دیتابیس داشتش که مدیر هاست زحمت کشیدن حلش کردن و دستشون هم درد نکنه...

ولی بعد از حل مشکل بالا رفتن حجم دیتابیس به تازگی ارورهای وحشتناکی یا خوشگلی برای ایمیل من میادش و در حال حاظر هیچ کاری نمیتونم توی سایتم انجام بدم من چون همش ارور دیتابیس دریافت میکنم من...

مثلا بخوام پستی رو پاک کنم ارور دیتابیس میده یا بخوام فایل پیوستی رو پاک کنم ارور دیتابیس میده و بخوام فایل بالای دومگ آپلود کنم ارور میده کلا هر کاری که فکرشو بکنید انجام بدم توی سایتم ارور دیتابیس میده و این موضوع داره من ب مرز افسوردگی میرسونه...؟

خواهشن اگه کسی خودشو حرفه ای میدونه توی این زمینه بهم بگه و همینجا بفرمایند که برای برطرف کردن مشکلات ارور چقدر هزینه میگیرن و یاهو آیدی یا جیمیلشون رو بگذارن تا باهاشون صحبت کنم ممنون میشم...

مدیر هاست هم آدمه خیلی خوبیه بهم خیلی کمک کرده تا حالا خدایییی بهم... ولی ایشون سرشون شلوغه و نمیتونن برای حل مشکل کامل وقت بگذارن که حق هم دارن...

sardarn
September 23rd, 2014, 20:39
سلام

آی دی یاهو: sardarn84

تماس بگیرید یک کارهایی شاید بتون براتون انجام بدهم.

موفق باشید

pctak
September 23rd, 2014, 21:00
سلام

آی دی یاهو: sardarn84

تماس بگیرید یک کارهایی شاید بتون براتون انجام بدهم.

موفق باشید

با سلام مشخصات براتون فرستادم... امیدوارم که حل کنید مشکل رو...

دوستان فعلا دوستمون sardarn دارن روی دیتابیس کار میکنن تا ببینیم چی میشه جریان آخرش...

mehrshad13and11
September 23rd, 2014, 23:21
عزیز این الان ارور سنگین نیست حالا اون مدیر هاستینگ عزیز من نمیدونم حجم دیتابیس رو چطوری کم کرده با پاک کردن اطلاعات یا ... ؟ !
این ارور مربوط به این هست که پی اچ پی اومده یه سری اطلاعات رو از تیبل pctakorg_test.p30tAk_searchlog سرچلاگ در دیتابیس مورد نظر بخونه که چون موجود نبوده این ارور رو داده شما کافیه چک کنید اطلاعات اون تیبل چی بوده ، دوباره بسازیدش فایل install همین ورژن رو بریزید و یکبار upgrade کنید تا اطلاعات پیشفرض وارد تیبل شود و مطمئنا دیگر مشکلی نخواهد بود فقط به مدیر هاستینگ بگویید دیگر سعی نکند حجم دیتابیس را کم کند !!!!

pctak
September 24th, 2014, 02:10
عزیز این الان ارور سنگین نیست حالا اون مدیر هاستینگ عزیز من نمیدونم حجم دیتابیس رو چطوری کم کرده با پاک کردن اطلاعات یا ... ؟ !
این ارور مربوط به این هست که پی اچ پی اومده یه سری اطلاعات رو از تیبل pctakorg_test.p30tAk_searchlog سرچلاگ در دیتابیس مورد نظر بخونه که چون موجود نبوده این ارور رو داده شما کافیه چک کنید اطلاعات اون تیبل چی بوده ، دوباره بسازیدش فایل install همین ورژن رو بریزید و یکبار upgrade کنید تا اطلاعات پیشفرض وارد تیبل شود و مطمئنا دیگر مشکلی نخواهد بود فقط به مدیر هاستینگ بگویید دیگر سعی نکند حجم دیتابیس را کم کند !!!!

سلام مشکلم حل شدش... مشکل از این بودش که وقتی داشتن تبیل

p30tAk_searchlog
p30tAk_searchcore_text

بهینه میکردن اشتباهی نوشتن

p30tAK_searchlog
p30tAK_searchcore_text

که حروف بزرگ

K

زده بودن...

و برای همون بودش که کلا همه چیز ارور میدادش... و اینکه فردا میخوام بکاب ماله 5 روز پیش رو برگشت بزنن که همه چیز قبلش اوکی بودش... و وقتی برگشت زدم مدیر هاست هم آقا محسن دوباره مشکل بالا رفتن حجم دیتابیس رو حل میکنن...

و اینکه مدیر هاستنیگم خیلی حرفه ای هستن خدا رو شکر و ب خوبی میدونن که چی رو باید دستکاری کنن و مشکل از طرف ایشان نبودش و در ضمن پوشه install همونطوری که گفتین قبلا خودشون انجام داده بودن ولی خو اشتباه پیش میاد فقط یک کلمه جابجا شده بودش که این اررو ها پیش اومده بودش... فردا انشالله همه چیز رو اوکی میکنن...

و اینکه از دوست sardarn عزیزمون هم کمال تشکر رو دارم که بهم نشون دادش که مشکل کجاست و از ایشون هم ممنونم...

در کل از اینکه وقتتون رو گذاشتین ب تاپیکم رسیدگی کردین خیلی ممنون...

با سپاس از شما ممنون و موفق باشید آمین...

هاست هم از

فناوري اطلاعات پاسارگاد (http://pasargadit.co)

دارم که پشتیبانیشون عالیه....