توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست رایگان برای سایت حمایتی
elhamgood
September 23rd, 2014, 16:35
سلام . در حال تهیه و برنامه نویسی یک وب سایت حمایتی هستم . در نتیجه جدا از هزینه های طراحی و برنامه نویسی دیگه نمی خوام بابت هاستش هزینه کنم . می خواستم بپرسم این هاست های ۲۰ گیگ ۲۰۰ گیگ خارجی یا داخلی چه محدودیت هایی رو دارن . مثلا اکثرشون بکاپ دیتابیس رو ندارند . می خوام بدونم که قطعی و وصلی این سایت ها چجوره ؟ تبلیغات نمی اندازن ؟ تعداد بازدید ها بالا بره اتومات قطع نمی کنن ؟ اگر تجربه ای دارید ممنون میشم در اختیار امثال من قرار بدید
softlayer
September 23rd, 2014, 17:08
درود
محدودیت های یک هاست رایگان میتونه به صورت زیر باشه:
- عدم وجود یک کنترل پنل کاربردی
- عدم دسترسی به سیستم پشتیبانگیری
- عدم دسترسی و یا محدودیت ایجاد زیر دامنه، اف تی پی، پارک دامین، addon domain و...
- پهنای باند بسیار محدود
و اینکه میزبان شما اجازه داره هر لحظه که اراده کنه محتویات و یا کل هاست شمارو به دلایل خودش پاک کنه
اگر کارشما در حد آزمایش هست میتونید به راحتی استفاده کنید، اما هیچوقت برای تجاری سازی طرح هاتون از هاست رایگان استفاده نکنید
موفق باشید
elhamgood
September 23rd, 2014, 17:30
خیر . کار کاملا حمایتی هستش و قرار نیست تجارتی در کار باشد . یک سوال دیگه هم دارم . تو روزگاری که نفس کشیدن هم پولیه این ۲۰ گیگ ۲۰۰ گیگ از کجا میاد ؟؟
mohamadreza172
September 23rd, 2014, 17:31
با سلام کلا تضمینی در هاست های رایگان وجود نداره و ممکنه هر زمانی که سیاستشون تغییر کنه سرویس های هاست رایگان رو ببندنند یا اینکه کندی سرعت زیادی دارنند چون روی یک سرور بیشتر از حد معمول سایت میزبانی می کنند اگر به صورت حرفه ایی می خواهید شروع به کار کنید توصیه می شه هاست رایگان تهیه نکنید
موفق باشید
sor
September 23rd, 2014, 18:56
با سلام با من مکاتبه کنید 09385356006
شاید بتونیم کاری براتون انجام بدم
softlayer
September 23rd, 2014, 19:13
خیر . کار کاملا حمایتی هستش و قرار نیست تجارتی در کار باشد . یک سوال دیگه هم دارم . تو روزگاری که نفس کشیدن هم پولیه این ۲۰ گیگ ۲۰۰ گیگ از کجا میاد ؟؟
بله صحیح میفرمایید
معمولا این هاستینگ ها نمایندگی یا پنل شرکت خارجی دیگه ای رو دارند(کافیه که یه سرچ بزنید 200 گیگ و 2000 گیگابایت به صورت پنل نمایندگی هم رایگان پیدا میکنید)
هدف از این کار هم صرفا تبلیغات برای برند هست و یا سرمایه گذاری بلند مدت برای تبلیغات روی هاست های مشترکین
HPxf
September 23rd, 2014, 19:27
هاست های خارجی رایگان پشتیبانی ندارند و بیشترشون با ایران مشکل دارند