PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی ماه اول رایگان

mahdibt52
September 23rd, 2014, 08:47
سلام یه سرور اختصاصی میخواستیم با هارد 2.5 و رم 4 که دوستان در یاهو بامن در ارتباط باشند در مورد ماه اول توضیح داده بشه
عجله داریم لطفا فقط اگه قصد تحویل سرور دارید فقط پیام بدید
Id:"OscarMov

majidisaloo1
September 23rd, 2014, 09:12
با سلام

هیچ کس به شما ماه اول را رایگان نمیدهد
ممکنه هزینه دو ماه را یکجا بگیرد و به شما بگه ماه دوم رایگان اما در اصل دارید خودتون را گول میزنید
هیچ شرکتی نمیاد سرور اختصاصی اونم مفتی به ارائه دهنده ها بده و آنها هم به امید اینکه شما در ماه های آینده تمدید بکنید یا خیر به صورت رایگان به شما سرویس بدهند
امید وارم از حرفم ناراحت نشده باشید اما تماما گفتن حقیقت بوده است

با تشکر

HPxf
September 23rd, 2014, 09:20
کسی به شما ماه اول را رایگان نمیدهد
میتوانم دیتاسنتری معرفی کنم 72 ساعت رایگان بدهد تست کنین سپس پرداخت نمایید اما ماه اول خیر
بعضی دیتاسنترها هم مثل انگلیس هزینه ماه اول میگیرند ماه دوم رایگان می شود

smhnw
September 23rd, 2014, 09:20
با سلام

ممکنه هزینه دو ماه را یکجا بگیرد و به شما بگه ماه دوم رایگان اما در اصل دارید خودتون را گول میزنید
هیچ شرکتی نمیاد سرور اختصاصی اونم مفتی به ارائه دهنده ها بده و آنها هم به امید اینکه شما در ماه های آینده تمدید بکنید یا خیر به صورت رایگان به شما سرویس بدهند

با تشکر

جناب عیسی لو منم همین رو دارم بهشون عرض میکنم ...

ولی قبول نمیکنن !

HPxf
September 23rd, 2014, 09:22
دلیلش هم عدم ضمانت پرداخت بعد از یک ماه است به همین دلیل کسی ارائه نمی دهد

mahdibt52
September 23rd, 2014, 09:26
دوستان حق دارید این حرف رو بزنید چون واقعا تضمینی نیست که بشه ارایه داد اما فرد یا شرکت ارایه دهنده به عنوان شریک سایت قرار میگیره تا وقتی پولش پرداخت بشه و دسترسی به همه سایت داره
و همینطور ادرس سایتش به عنوان اسپانسر در سایت قرار میگیره

company_hosting
September 23rd, 2014, 10:57
سلام یه سرور اختصاصی میخواستیم با هارد 2.5 و رم 4 که دوستان در یاهو بامن در ارتباط باشند در مورد ماه اول توضیح داده بشه
عجله داریم لطفا فقط اگه قصد تحویل سرور دارید فقط پیام بدید
Id:"OscarMov

با سلام

در صورت تضمین پرداخت ماه دوم میتوانیم ماه اول را به شما سرور رایگان از دیتا سنتر رداستیشن ارائه بدهیم

در افر و پست فروش سرور اختصاصی سوالات خود را مظرح کنید تا به شما پاسخ بدهیم

http://www.webhostingtalk.ir/f11/123819/

3 ماه پیش هم چنین افری از طرف شرکت ارائه شد و پست های اون در انجمن هست

به همکاران فروش در یاهو پیغام بدهید

Id Yahoo:
company_hosting

Id Yahoo:
sahosseini2005

لینک ما در سایت دیتاسنتر (https://my.redstation.com/partners/servervds.aspx) رداستیشن

صفحه اصلی پورتال - شرکت داده گستر سینا شیراز (http://clients.servervds.ir/)

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f11/18068-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-ex40-%D9%87%D8%AA%D8%B2%D9%86%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%B3%D8%AA-%D8%A2%D9%BE-%D9%88-%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%86%D8%A7-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF-logohetzner-jpg (http://www.servervds.ir/)

Servervds.ir

با تشکر

arc1o0
September 23rd, 2014, 12:25
سلام

هیچ دیتاسنتر پدر مادر داری ، سرویس رایگان یا با تخفیف غیر معقول ارائه نمی دهد!

یادتان باشد، اشانتیون روی جنس های بنجل داده می شود تا حواس شما از کلاهی که به سرتان رفته است پرت شود ، و احساس موفقیت در معامله را به شما تلقین کند ;) :71:

iranwhsrver
September 23rd, 2014, 12:33
سرور اختصاصی یه سروری هستش که حتما باید هزینه هاش حساب بشه..مجازی باز میشه یه کاری کردش اما اختصاصی رو به خاطر خرید محصولاتش از دیتاسنتر و رم و هاردش و ملزومات دیگر باید حتما پرداخت وج داشته باشید...شخصی نمی یادش ماه اول از جیب خودش پول ذاره..

mahdibt52
September 23rd, 2014, 12:35
سرور اختصاصی یه سروری هستش که حتما باید هزینه هاش حساب بشه..مجازی باز میشه یه کاری کردش اما اختصاصی رو به خاطر خرید محصولاتش از دیتاسنتر و رم و هاردش و ملزومات دیگر باید حتما پرداخت وج داشته باشید...شخصی نمی یادش ماه اول از جیب خودش پول ذاره..
مجازی هم شد اشکال نداره فقط هارد 2

mrasol
September 23rd, 2014, 12:37
سلام

یادتان باشد، اشانتیون روی جنس های بنجل داده می شود تا حواس شما از کلاهی که به سرتان رفته است پرت شود ، و احساس موفقیت در معامله را به شما تلقین کند ;) :71:

سلام،والا چی بگم!!بعضی از فروشنده ها ببینن تاپیک رو ممکنه ارایه بدن:)))) نمونش تو همین تاپیک دیده شد!!دو سه روز پیش طرف قسمت آموزشی تاپیک زده بود،دیتاسنتر با کیفیت هارد بالا معرفی کنین،دوستان خوب فروشنده همون دیتاسنتری ک خودشون میفروشن معرفی کردن و حتی آفر هم دادن!!!

lastwall
September 23rd, 2014, 12:56
درود
اگر برای تست بخواید میشه یه کاریش کرد که برای یه زمان کوتاه میتونیم خدمتتون ارائه کنیم
ولی اگر میتونید تضمین کارتون + مورد استفاده + تضمین پرداخت از ماه های بعد + سود رو بفرمایید قابل مذاکره و رای زنی است!

company_hosting
September 23rd, 2014, 13:10
با سلام

با تشکر

با سلام جناب عیسی لو

با توجه به سابقه شما

میتوانیم در صورت نیاز به شما یک سرور رایگان بدهیم
در صورت نیاز لطفا اعلام بفرمایید

سلام

با سلام جناب کریمی

متاسفانه از نظر شما هیچ دیتا سنتری پدر مادر دار نیست و این در تمام بحث ها و گفتگو های شما به اثبات رسیده و شکلی نیست
و نمیخواهم بحث کنم اما

لطفا از الفاظ ضعیف و بد استفاده نکنید (کلا رفته سرتون میگذارند و ...)

ما تمایل داشتیم با همکارن در اینجا wht روابط متقابل داشته باشیم نه این که از الفاظ این چنینی استفاده بشه برای همکار و یا هر شخصی و

برای شما خوب نیست و جز اخلاق تجارت نیست

اگر شما نیز مایل باشید سررو رایگان به شما میدهیم بدون پرداخت هیچ گونه هزینه حتی پرداخت ماه اول نظرتان چیست ؟ برای اثبات دادن سرور به صورت رایگان به شما !!

جناب عیسی لو منم همین رو دارم بهشون عرض میکنم ...

ولی قبول نمیکنن !

سرور رایگان امکان پذیر هست

با تشکر

mahdibt52
September 23rd, 2014, 13:28
حالا سر کل کل با هم به هم سرور رایگان تعارف میکنن یکی که نیاز داره و سایتش داره به فنا میره رو نمیدن
ببخشید از الفاظ بد استفاده میکنم
ما حدود 7 ماهه سرور داریم ولی وقتی پول تو جیبت نیست باید به این روز بیوفتی
بی پولی ام بد دردیه

arc1o0
September 23rd, 2014, 13:57
با سلام جناب کریمی

متاسفانه از نظر شما هیچ دیتا سنتری پدر مادر دار نیست و این در تمام بحث ها و گفتگو های شما به اثبات رسیده و شکلی نیست
و نمیخواهم بحث کنم اما

لطفا از الفاظ ضعیف و بد استفاده نکنید (کلا رفته سرتون میگذارند و ...)

ما تمایل داشتیم با همکارن در اینجا wht روابط متقابل داشته باشیم نه این که از الفاظ این چنینی استفاده بشه برای همکار و یا هر شخصی و

برای شما خوب نیست و جز اخلاق تجارت نیست

اگر شما نیز مایل باشید سررو رایگان به شما میدهیم بدون پرداخت هیچ گونه هزینه حتی پرداخت ماه اول نظرتان چیست ؟ برای اثبات دادن سرور به صورت رایگان به شما !!

سلام

برادر حسینی،

بنده به هیچ وجه منظورم شما یا سایر همکاران نبوده است. بنده هیچ گاه به خودم این اجاره رو نمی دهم که به همکاران یا اساتید جسارت کنم.

به هیچ وجه هم منظور بنده دیتاسنتر خاصی نبوده است.

بنده یک قضیه اجتماعی رو تعمیم دادم به صنف هاستینگ، مثلما شما نیز بارها با تخفیف های غیر معمول یا یکی بخر 2 تا ببر مواجه شده اید!

بنده به جز رداستیشن که شما اشاره می کنید، 7-8 دیتاسنتر دیگر سراغ دارم که سرویس رایگان و یا تخفیف های بالای 50% ارائه می کنند.

منظور بنده کلی بود من ، به قول آقای سجادیه، پنیر مجانی تو تله موش پیدا میشه...

mrasol
September 23rd, 2014, 14:48
به به سرور اختصاصی رایگان هم امکان پذیر شد :)) دوستان بشتابید

alirezahacker
September 25th, 2014, 01:31
یه دیتاسنتر آمریکایی میشناسم که سرور اختصاصی رایگان میده اما ظرفیت محدوده و امکانات پایین !
کل سرور های رایگانی که ارائه میدن 42 عدد هست که همیشه پر هست میتونید ثبت نام کنید بعد از یکی دو ماه شاید بهتون تحویل بدن !
پورت به اسم 100Mbps هست ولی نهایت سرعتش 4Mbps هست آپتایم زده 99% ولی تو سرویس های رایگان زده آپتایم جلوش زده 90% !
فقط یک ای پی بصورت سینگل بهتون میدن ! هارد 240 گیگ هست رم 1 گیگ هست سی پی یو هم سلرون ! تازه بعد از 6 ماه هم سرور رو ازتون میگیرن دوباره باید در خواست بدید !
هر ابیوزی بیاد بعد از 24 ساعت اگر رفع نشه سرور رو میدن یکی دیگه :D
هزینه سرور های پولی این دیتاسنتر هم از 255$ شروع میشه !
اگر بفهمن ایرانی هستید که کلا پولی یا رایگان با قید همه چی رو بزنید چون همرو آف میکنن .
اگر میخواید تا براتون سفارش بدم :D

mahdibt52
September 25th, 2014, 01:32
مشکل ما حل شد ممنون از دوستان
لطفا تاپیک رو ببنیدید

sssoheil
September 26th, 2014, 16:26
سلام

واقعا به کدام سمت و سو میرویم!!سرور اختصاصی ماه اول رایگان!!؟

mahdibt52
September 26th, 2014, 21:38
سایت شرکت فناوری اطلاعات فاوا (http://favagroup.ir/) با شرایطی که خواسته بودیم در اختیارمون قرار دادند

irsrev
September 26th, 2014, 22:12
سایت شرکت فناوری اطلاعات فاوا (http://favagroup.ir/) با شرایطی که خواسته بودیم در اختیارمون قرار دادند

درود

به تعداد 10 سرور با شرایط عالی امکان واگذاری می باشد.

1ماه پرداخت با 20درصد تخفیف + ماه دوم 100درصد تخفیف + ماه سوم به بعد 20درصد تخفیف دائم

برای اطلاعات بیشتر با من در تماس باشید