PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور Temporarily unreachable در گوگل وبمستر

taha_2011
September 26th, 2014, 17:23
سلام دوستان
چند روزی هست با ارور Temporarily unreachable موقع fetch کردن در گوگل وب مستر مواجه میشیم.(عکس ضمیمه شد)
جالبیش اینه همه سایت های روی سرور با این مشکل مواجه هست که این باعث شده ایندکس مطالب بنده به کندی صورت بگیره.
از دوستان کسی تا به حال با این ارور مواجه شده است؟
اگر در این مورد تجربه ای دارید ممنون میشم در اختیار بنده قرار بدید.
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f250/22774-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%B1-temporarily-unreachable-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%D9%88%D8%A8%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%B1-eroor-webmaster-png

- - - Updated - - -

دوستان کسی نمیتونه کمکمون کنه؟:-?

meysamz
December 7th, 2014, 15:58
منم همین مشکل رو دارم. کسی نمیدونه؟

menalgeya
December 10th, 2014, 20:13
با سلام

این ارور به دلیل قطعی موقت سرور ایجاد میشه

یه به زبان ساده تر مربوط به اپ تایم بودن سرور هست

میتونید سرور رو تغییر دهید یا با ادمین سرور صحبت کنید مشکل شمارو حل خواهند کرد

موفق باشید

fmehdi99
December 20th, 2015, 16:52
اصلا نگران نباشین مشکل خاصی نیست برای رفع این مشکل ابتدا وارد Fetch as Google شوید ادرس صفحه ی مورد نظرو بنویسید و روی Fetch کلیک کن . بعد از چند ثانیه که مراحل تموم شد روش کلیک کن
سورس کدی که بیننده و روبات میبینه نمایش داده میشه . اروری که روبات میبینه به شما گفته میشه مثل این

http://www.folder98.ir/1394/09/1450618310.jpg

بعد برید وارد سورس کد سایتتون و این کدو یا ویرایش یا حذف کنید تا مشکل بر طرف بشه
.

spider3d
December 21st, 2015, 18:18
سلام این مشکل به دلیل قطعی سرور است.
برای حل مشکل باید مشکل را به ادمین سرور بگید.
زمانی که سرور مشکلی نداره و سایت بالا میاد یه قسمت crawl-> crawl errors بروید و error های مربوط به این مشکل را پیدا کنید و روی Mark as fixed بزنید تا گوگل دوباره اون صفحه را کرول کنه.
اگر دیدید که مشکل قطعی سرور ادامه دارد حتما سرور را عوض کنید.

seoman
February 24th, 2016, 14:23
شرمنده بابت آپ تاپیک قدیمی
آقا سایت ما آنلاین هست ولی نمیتونیم Fetch کنیم ارور میده Temporarily Unreachable
مشکل از چیه؟

mizfa
July 2nd, 2017, 23:41
یکی از خطاهای مرسوم در سرچ کنسول هست که فکر نکنم تا حالا کسی باهاش روبه رو نشده باشه
نباید نگران این خطا باشید چرا که خیلی وقت‌ها موقت هست، البته نه همیشه
باید مواردی رو بررسی کنید و ببینید مشکل کار شما کجاست
به دلیل طولانی نشدن پاسخم میتونید برای رفع مشکل به لینک زیر برید

رفع ارور Temporarily unreachable (https://mizfa.com/blog/error-temporarily-unreachable-google-fetch/)

Farid Saadat
July 3rd, 2017, 12:18
یکی از خطاهای مرسوم در سرچ کنسول هست که فکر نکنم تا حالا کسی باهاش روبه رو نشده باشه
نباید نگران این خطا باشید چرا که خیلی وقت‌ها موقت هست، البته نه همیشه
باید مواردی رو بررسی کنید و ببینید مشکل کار شما کجاست
به دلیل طولانی نشدن پاسخم میتونید برای رفع مشکل به لینک زیر برید

رفع ارور Temporarily unreachable (https://mizfa.com/blog/error-temporarily-unreachable-google-fetch/)
بسیار هم عالی فقط یک مورد رو دیدم گفتم بگم خدمتتون.
آپتایم نبودن سرور زده بودید داخل سایت که اصطلاح چندان مناسبی نیست. تغییر اون به بالا نبودن سرور و یا آپ نبودن سرور فکر می کنم تصمیم اشتباهی نباشه.
با احترام

mizfa
July 3rd, 2017, 20:10
بسیار هم عالی فقط یک مورد رو دیدم گفتم بگم خدمتتون.
آپتایم نبودن سرور زده بودید داخل سایت که اصطلاح چندان مناسبی نیست. تغییر اون به بالا نبودن سرور و یا آپ نبودن سرور فکر می کنم تصمیم اشتباهی نباشه.
با احترام
سلام
ممنونم به خاطر این دقت شما
آپتایم یعنی یک دوره زمانی که تجهیزات بدون خرابی کار میکنن که در اصطلاح فارسی میشه بالا بودن (ی همچین چیزی) پس وقتی میگیم آپتایم نبودن سرور یعنی اینکه سرور در اون دوره زمانی نیست و مشکل داره یا به فارسی همون‌طوری که شما گفتید بالا نبودن سرور میشه، و اصولا آپتایم سرور رو ۹۹ درصد میزنن و ما با ۱ درصدش کار داشتیم :)
حالا اینکه شما گفتید آپتایم نبودن سرور ممکنه اصطلاح مناسبی نباشه رو من متاسفانه خوب متوجه نشدم
ممنون

Farid Saadat
July 3rd, 2017, 20:51
سلام
ممنونم به خاطر این دقت شما
آپتایم یعنی یک دوره زمانی که تجهیزات بدون خرابی کار میکنن که در اصطلاح فارسی میشه بالا بودن (ی همچین چیزی) پس وقتی میگیم آپتایم نبودن سرور یعنی اینکه سرور در اون دوره زمانی نیست و مشکل داره یا به فارسی همون‌طوری که شما گفتید بالا نبودن سرور میشه، و اصولا آپتایم سرور رو ۹۹ درصد میزنن و ما با ۱ درصدش کار داشتیم :)
حالا اینکه شما گفتید آپتایم نبودن سرور ممکنه اصطلاح مناسبی نباشه رو من متاسفانه خوب متوجه نشدم
ممنون

منظور اینه آپتایم نبودن اصطلاح اشتباهیه. آپ نبودن درسته. آپ تایم یعنی زمانی که آپ بوده، در نتیجه آپتایم نبودن اصطلاح اشتباهیه ( منظور رو میرسونه ولی به صورت حرفه ای اشتباه هست ). همونطور که معلومه، آپ تایم مربوط به زمان هست که سرور آپ بوده. در نتیجه وقتی سرور داون شده باشه، آپ نیست نه اینکه آپتایم نیست.

با آرزوی موفقیت روزافزون
با احترام.