PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ▆ نـیـازمـنـد بـازاریـاب و کارمند پشتیبانی ▆

sajed78
September 22nd, 2014, 11:31
درود خسته نباشید به تمامی کاربران عزیز

نیازمند چند بازاریاب هستیم

شرایط خاصی هم ندارد

فروش هم 70% مال شرکت هستش 30% هم برای بازاریاب !

آدرس سایت هم : شرکت اوراتور | فروش سرور و هاست , میزبانی سایت , دامین (http://overator.com)

# در حال حاظر به پشتیبان نیاز نداریم

HPxf
September 22nd, 2014, 12:41
شرکت هستید ؟ ادرس شرکت ؟ نماد دارید؟تلفن ثابت ؟
موارد فروش شما که قابل بازاریابی است بفرمایید

sajed78
September 22nd, 2014, 14:06
شرکت هستید ؟ ادرس شرکت ؟ نماد دارید؟تلفن ثابت ؟
موارد فروش شما که قابل بازاریابی است بفرمایید

درود , بله شرکت هستیم , جزئیات براتون پ.خ شد

موارد فروش هم هاست معمولی , هاست چت روم , هاست پربازدید , سرور مجازی آلمان , سرور مجازی آلمان , پنل پیامک , کانفیگ سرور , انواع لایسنس , ثبت دامین , طراحی سایت ...

sparrow
September 23rd, 2014, 18:27
ببخشید این 30 درصد که به بازاریاب میرسه؛ فقط برای ماه اوله دیگه؟؟؟

OveraTor
September 23rd, 2014, 18:46
ببخشید این 30 درصد که به بازاریاب میرسه؛ فقط برای ماه اوله دیگه؟؟؟

درود , در ماه های بعدی به 40% نیز افزایش می یابد

mohama226
September 23rd, 2014, 19:18
بهتر بود موضوع تاپیک رو میزدید نیازمند بازاریاب و اون پشتیبانیرو نمینوشتید !

OveraTor
September 23rd, 2014, 19:21
بهتر بود موضوع تاپیک رو میزدید نیازمند بازاریاب و اون پشتیبانیرو نمینوشتید !

درود , ممنون از نظرتون !

این پشتیبان قبلیمون هفته بعد قرار دادش تموم میشه منتظرم تموم بشه سپس در این تاپیک اعلام کنم

sparrow
September 23rd, 2014, 19:29
درود , در ماه های بعدی به 40% نیز افزایش می یابد
نه منظورمو متوجه نشدین
به فرض من آقای x رو برای شما میارم و 30 درصد میگیرم. درامد من فقط همان 30 درصد در ماه اول هست یا اینکه با تمدید سرویس هم این 30درصد محفوظه؟؟؟
بعضی جاها این پورسانتو با تمدید سرویس هم میدن بعضی جاها فقط ماه اول میدنش
حالا شما کدومشی؟

OveraTor
September 23rd, 2014, 19:36
نه منظورمو متوجه نشدین
به فرض من آقای x رو برای شما میارم و 30 درصد میگیرم. درامد من فقط همان 30 درصد در ماه اول هست یا اینکه با تمدید دامنه هم این 30درصد محفوظه؟؟؟

به مورد خوبی اشاره کردید اتفاقا داشتم همین الان تایپ میکردم چون قیمت های دامین کم هستش در فروش دامین هیچ درصدی به بازاریاب تعلق نمی گیرد !

خودتون هم باید در جریان باشید که برای خود ما هم سود چندانی ندارید !

اما اگر در فروش هاست مثلا یه هاست فروختید 10 هزار تومان قیمتش بود 3 هزار تومان مال شماست 7 هزار تومان مال ماست !

در ماه بعدی اگر در این ماه فروشتون خوب بود این 30% به 40% افزایش می یابد حداکثر 50% درصد می باشد که اگر شما حداقل در ماه 10 تا هاست معمولی بفروشید این 50% برای شما تعلق میگیرد

فرضا اگر در یک ماه 100 هزار تومان توانستید بفروشید 50 هزار تومان به خود شما تعلق میگیرد !

بازم سوالی بود در خدمتم

موفق و سربلند باشید

sparrow
September 23rd, 2014, 19:43
به مورد خوبی اشاره کردید اتفاقا داشتم همین الان تایپ میکردم چون قیمت های دامین کم هستش در فروش دامین هیچ درصدی به بازاریاب تعلق نمی گیرد !

خودتون هم باید در جریان باشید که برای خود ما هم سود چندانی ندارید !

اما اگر در فروش هاست مثلا یه هاست فروختید 10 هزار تومان قیمتش بود 3 هزار تومان مال شماست 7 هزار تومان مال ماست !

در ماه بعدی اگر در این ماه فروشتون خوب بود این 30% به 40% افزایش می یابد حداکثر 50% درصد می باشد که اگر شما حداقل در ماه 10 تا هاست معمولی بفروشید این 50% برای شما تعلق میگیرد

فرضا اگر در یک ماه 100 هزار تومان توانستید بفروشید 50 هزار تومان به خود شما تعلق میگیرد !

بازم سوالی بود در خدمتم

موفق و سربلند باشید
بله ممنونم
اما باز من جواب سوالمو نگرفتم!
ببینید به فرض من میام یک هاست چت روم برای اقای محمدی بازاریابی میکنم. مبلغ کلش میشه 10 تومن که 3 تومن میشه برا من 7 تومن میشه برا شما.
حالا اگه اقای محمدی همین هاست چت رومشون رو تمدید کنن؛ ایا دوباره مبلغی به من داده میشه؟؟
بعضی از هاستینگا برای یک هاست فقط ماه اول پورسانت میدن. اما بعضیا برای تمدید هاست هم این مبلغ رو میدن (البته با درصد کمتر)
حالا سیاست کاری شما کدوم یکی از این دوتاست؟

OveraTor
September 23rd, 2014, 21:41
بله ممنونم
اما باز من جواب سوالمو نگرفتم!
ببینید به فرض من میام یک هاست چت روم برای اقای محمدی بازاریابی میکنم. مبلغ کلش میشه 10 تومن که 3 تومن میشه برا من 7 تومن میشه برا شما.
حالا اگه اقای محمدی همین هاست چت رومشون رو تمدید کنن؛ ایا دوباره مبلغی به من داده میشه؟؟
بعضی از هاستینگا برای یک هاست فقط ماه اول پورسانت میدن. اما بعضیا برای تمدید هاست هم این مبلغ رو میدن (البته با درصد کمتر)
حالا سیاست کاری شما کدوم یکی از این دوتاست؟

درود بر شما

بله اگه همان مشتری که شما اوردیشون هاست خودشون رو تمدید کنن برای شما 3 هزار تومان تعلق میگیره

OveraTor
September 26th, 2014, 02:16
تایید می شوند

لطف دارید مهندس ! سپاس گزارم