توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواسن لایسنس سی پنل
Mehdi 130
September 21st, 2014, 20:00
سلام
من برای آشنایی با نصب و کانفیگ سی پنل میخوام اونو روی یک سرور CentOS خانگی و با یک خط اینترنت ADSL یک مگ نصب کنم آیا امکانش هست ؟
آیا لایسنس یا نسخه آزمایشی 15 روزه یا یک ماهه وجود داره ؟
چقدر برام در میاد ؟
Mr.Te0
September 21st, 2014, 20:06
سلام
من برای آشنایی با نصب و کانفیگ سی پنل میخوام اونو روی یک سرور CentOS خانگی و با یک خط اینترنت ADSL یک مگ نصب کنم آیا امکانش هست ؟
آیا لایسنس یا نسخه آزمایشی 15 روزه یا یک ماهه وجود داره ؟
چقدر برام در میاد ؟
همانطور که میدانید ایران همچنان در تحریم های سی پنل میباشد و امکان قطع دسترسی شما با ای پی ایرانی وجود دارد.
سی پنل 15 روز استفاده رایگان را برای هر ای پی به شما میدهد.
بعد این دوره شما میبایست لایسنس تهیه فرمایید.
HPxf
September 21st, 2014, 20:24
سیپنل با ایران مشکل دارد ولی ورژن 9 کرک شده است ولی مشکلات و باگ های خودش دارد و همچنین امکان اپدیت ندارد
و با ای پی ایران نمی توانین سیپنل بگیرید راه حل دارد اما به درد تست و ازمایش نمی خورد اموزش نصب برای ای پی ایران در انجمن موجود است
Mehdi 130
September 21st, 2014, 21:56
همانطور که میدانید ایران همچنان در تحریم های سی پنل میباشد و امکان قطع دسترسی شما با ای پی ایرانی وجود دارد.
هنوز هم با ip ایران مشکل داره ؟ هاست های روی سرور های ایران که سی پنل رو با هست میفروشند از چه روشی استفاده کردند ؟
سی پنل 15 روز استفاده رایگان را برای هر ای پی به شما میدهد.
بعد این دوره شما میبایست لایسنس تهیه فرمایید
من برای تست روی یک سرور خونگی میخوام اونم با اینترنت adsl یک مگ
جوابگوی من هست این خط اینترنت ؟
اموزش نصب برای ای پی ایران در انجمن موجود است
اگه ممکنه لینک دانلود رو بزارین من گوگل کردم اما زیاد موفق نشدم
HPxf
September 21st, 2014, 22:08
امکان گذاشتن لینک به دلیل قوانین امکان پذیر نمی باشد بهتر است سرچ نمایید در سایت های خارجی و انجمن هایی مثل مجید انلاین
ای پی ایران مشکل دارد
روش هایی برای نصب سی پنل در انجمن موجود است و با سرعت 1 مگ شما شاید 2-3 روز طول بکشد :|
besthosti.com
September 21st, 2014, 22:12
سرعت 1 مگ برای سی پنل خیلی کم هست با سرعت 100 مگابایت 2 ساعت طول کشید نصب سی پنل.
اگر آیپی سفید باشه و قبلا روش سی پنل تریال نصب نشده باشه که می تونید سی پنل نصب کنید در غیر اینصورت نمی توانید.
خوب شما می توانید برای یادگیری سنت او اس و سی پنل اون رو روی یک سرور بگیرید و نصب کنید و یاد بگیرید.