PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل یکی از فایل هایmysql

roozbeh837
September 21st, 2014, 19:31
با سلام خدمت دوستان بنده سرور دیروز حل بود که یه مشکل کوچیک داشت.یکی از دوستان انجمن مشکل رو بررسی کردن و بجای درست شدن مشکل بدتر شد. من میزبانی چت روم میکنم الان سایت های عادی بالا میان ولی چت روم ارور میدن و اروری که نشون میده مربوط به تابع InnoDB

این مشکل رو چطور حلش کنم نمونه کد چت روم

Array ( [0] => 42000 [1] => 1286 [2] => Unknown storage engine 'InnoDB' ) select etchat_config_reloadsequenz, etchat_config_messages_im_chat, etchat_config_style, etchat_config_loeschen_nach, etchat_config_lang,chatroom_title,chatroom_des,cha troom_keywords,expir_date,maxonline,usrsallowpm,cl ose_room FROM db1_etchat_config where etchat_config_id=1

Mr.Te0
September 21st, 2014, 19:49
با سلام خدمت دوستان بنده سرور دیروز حل بود که یه مشکل کوچیک داشت.یکی از دوستان انجمن مشکل رو بررسی کردن و بجای درست شدن مشکل بدتر شد. من میزبانی چت روم میکنم الان سایت های عادی بالا میان ولی چت روم ارور میدن و اروری که نشون میده مربوط به تابع InnoDB

این مشکل رو چطور حلش کنم نمونه کد چت روم

Array ( [0] => 42000 [1] => 1286 [2] => Unknown storage engine 'InnoDB' ) select etchat_config_reloadsequenz, etchat_config_messages_im_chat, etchat_config_style, etchat_config_loeschen_nach, etchat_config_lang,chatroom_title,chatroom_des,cha troom_keywords,expir_date,maxonline,usrsallowpm,cl ose_room FROM db1_etchat_config where etchat_config_id=1

محتویات فایل my.cnf
را ارسال کنید.

برای Repair تابع Inno DB از آموزش زیر استفاده کنید.

InnoDB Corruption Repair Guide - cPanel Forums (http://forums.cpanel.net/f402/innodb-corruption-repair-guide-418722.html)

roozbeh837
September 21st, 2014, 19:52
چیز خاصی نداره

[mysqld]
local-infile=0
default-storage-engine=MyISAM
innodb_file_per_table=1

myserver
September 21st, 2014, 19:58
سلام

در صورت نیاز به رفع مشکل و کانفیگ سرور با بنده در ارتباط باشید.

roozbeh837
September 21st, 2014, 20:00
بنده خواستم مشکل مطرح بشه دوست عزیز نمیخوام که بدم کانفیگش کنم . متاسفانه به یکی از دوستان انجمن دادم که این مشکل رو برام به وجود اورد

myserver
September 21st, 2014, 20:05
بنده خواستم مشکل مطرح بشه دوست عزیز نمیخوام که بدم کانفیگش کنم . متاسفانه به یکی از دوستان انجمن دادم که این مشکل رو برام به وجود اورد

باسلام

هر جور مایل هستید ، ولی بدون بررسی نمیشه که چیزی گفت.

مطمن هستید mysql سرورتون کانفیگ شده ؟!!

[mysqld]
local-infile=0
innodb_file_per_table=1

roozbeh837
September 21st, 2014, 20:07
mysql سرور به مشکل برخورده میخوام حل بشه دستور کانفیگ مجددش رو میشه بدید دوست عزیز

Mr.Te0
September 21st, 2014, 20:09
چیز خاصی نداره

[mysqld]
local-infile=0
innodb_file_per_table=1

کانفیگ mysql شما ناقص است.
با استفاده از MySQLTuner-perl میتوانید با توجه به مشخصات سرور و وضعیت آن ، توابع لازم را بدست آورید و در فایل my.cnf جایگزین کنید.
MySQLTuner-perl by major (http://mysqltuner.com/)

(پیشنهاد میکنم اگر سررشته ای ندارید با توجه به سایت های موجود روی سرور ، این کار را به یک فرد متخصص بسپارید)

roozbeh837
September 21st, 2014, 20:10
یه سوال دوست عزیز.دستور مورد نظر رو زدم تمام دستور های که اسکریپ MySQLTuner (http://mysqltuner.com/) میاره در فایل my.cnf بذارم بدون دستکاری و تغییرات؟

myserver
September 21st, 2014, 20:12
mysql سرور به مشکل برخورده میخوام حل بشه دستور کانفیگ مجددش رو میشه بدید دوست عزیز

این کانفیگ بسته به منابع سرور ، مشخصات و استفاده شما می باشد.

Mr.Te0
September 21st, 2014, 20:18
یه سوال دوست عزیز.دستور مورد نظر رو زدم تمام دستور های که اسکریپ MySQLTuner (http://mysqltuner.com/) میاره در فایل my.cnf بذارم بدون دستکاری و تغییرات؟

پس از وارد کردن دستور :
perl mysqltuner.pl

با قسمت های زیر روبه رو میشوید.
که باید در قسمت recommendation میزانی که این تابع تشخیص داده است را در فایل my.cnf جایگذاری کنید.

General Statistics

در این بخش اطلاعاتی درباره پایگاه‌داده و موتورهای قابل استفاده آن می‌دهد.
Security Recommendations:

این بخش نتیجه‌ی بررسی موارد امنیتی که باید در پایگاه داده رعایت شده‌باشد را نمایش می‌دهد.
Performance Metrics:

در این بخش نتیجه‌ی اندازه گیری مقادیر مشخص کننده‌ی کارایی پایگاه‌داده را نمایش می‌دهد.
Recommendations:

بر اساس اطلاعاتی حاصل شده در مرحله قبل، و مقایسه آن‌ها با مقادیر فایل my.cnf (در صورت وجود) اسکریپت پیشنهادات خود را در دو زیربخش General recommendations و Variables to adjust ارایه می‌نماید، در زیربخش فعالیت‌هایی که جهت بهینه‌سازی پایگاه داده شما ضروری و متغیرهایی که باید آنها را فعال نمایید، و در بخش دوم مقدار پیشنهادی این متغیرها (بیشتر این متغییرها در فایل/etc/my.cnf و زیر تگ [mysqld] است.) ارایه شده‌است.

( در صورتی که توابع اشتباه جایگزین شود و یا تغییراتی اشتباه در فایل my.cnf رخ دهد ، ممکن است سرویس sql شما با مشکل روبه رو شود - مجددا تاکید میکنم در صورت عدم آشنایی با یک فرد متخصص مشورت کنید)

roozbeh837
September 21st, 2014, 20:33
واضعتر توضیح بدید در مورد این کانفیگ mysql یه آموزش کامل هست در مورد کانفیگش؟

موقعی که اون توابع ها رو میذارم داخل فایل مورد نظر my.cnf موقع ریستارت mysql

Starting MySQL.The server quit without updating PID file (/var/lib/mysql/hostname.yourdomian.com.pid).

این ارور به وجود میاد و وقتی اون توابع رو پاکش میکنی mysql بدون مشکل ریستارت میشه

Mr.Te0
September 21st, 2014, 23:10
واضعتر توضیح بدید در مورد این کانفیگ mysql یه آموزش کامل هست در مورد کانفیگش؟

موقعی که اون توابع ها رو میذارم داخل فایل مورد نظر my.cnf موقع ریستارت mysql

Starting MySQL.The server quit without updating PID file (/var/lib/mysql/hostname.yourdomian.com.pid).

این ارور به وجود میاد و وقتی اون توابع رو پاکش میکنی mysql بدون مشکل ریستارت میشه

همانطور که خدمت شما پیشتر عرض شد ، این موارد تخصصی است و باید توسط فردی متخصص و آشنا به امور رسیدگی شود.

roozbeh837
September 21st, 2014, 23:37
دوست عزیز میدونم ولی متاسفانه نمیشه سرور رو به هر کسی داد تو تاپیک هم اعلام کردم دیروز مشکل رو نداشتم ولی به شخصی دادم بجای اینکه حلش کنه بدترش کرد به این دلیل راهنمائی میخواستم برای حلش گویا باید توابع 'InnoDB حلش کنم یه راهنمائی میخواستم که این رو چطور حلش کنم. درسته تخصصی هستش ولی بلاخره راهنمائی یا آموزشی در این زمینه هستش

myserver
September 21st, 2014, 23:48
دوست عزیز میدونم ولی متاسفانه نمیشه سرور رو به هر کسی داد تو تاپیک هم اعلام کردم دیروز مشکل رو نداشتم ولی به شخصی دادم بجای اینکه حلش کنه بدترش کرد به این دلیل راهنمائی میخواستم برای حلش گویا باید توابع 'InnoDB حلش کنم یه راهنمائی میخواستم که این رو چطور حلش کنم. درسته تخصصی هستش ولی بلاخره راهنمائی یا آموزشی در این زمینه هستش

باسلام

میتونید به افراد مطمئن و باسابقه مراجعه کنید.

پیشنهاد میکنم خودتون این کار را انجام ندهید.

roozbeh837
September 21st, 2014, 23:52
دوستان با تجربه که شما میشناسید رو میشه معرفی کنید بنده عجله دارم

و مورد دوم اینکه دوست عزیز دستور مگه موجود نیست برای تعمیر mysql?

myserver
September 21st, 2014, 23:55
دوستان با تجربه که شما میشناسید رو میشه معرفی کنید بنده عجله دارم

و مورد دوم اینکه دوست عزیز دستور مگه موجود نیست برای تعمیر mysql?

سلام

اگر شتاب ندارید ما داریم اموزش کانفیگ سی پنل رو در انجمن قرار میدم انشالله فردا فصل های دوم ، سوم ، چهارم منتشر میشود.

فصل های دوم و سوم درباره کانفیگ اپاچی و mysql هست که میتونید با اون اموزش ها مشکل خودتون رو حل کنید.

http://www.webhostingtalk.ir/f93/124270/new/

roozbeh837
September 22nd, 2014, 00:51
مشکل حل گردید کارشناس یا فرد حرفه ای نیاز نبود.دوست عزیز خواستن توانستن هست

این آموزش که به کارتون میاد

http://www.webhostingtalk.ir/f14/124392/

Yas-Host
September 22nd, 2014, 08:24

همیشه یک راه کار ساز نیست!

کاری که شما انجام داده اید عملا خودکشی هست! ان شا ا.. مشکل حاد بیشتری پیش نخواهد آمد!

موفق باشید

- - - Updated - - -

پس از وارد کردن دستور :
perl mysqltuner.pl

با قسمت های زیر روبه رو میشوید.
که باید در قسمت recommendation میزانی که این تابع تشخیص داده است را در فایل my.cnf جایگذاری کنید.

General Statistics

در این بخش اطلاعاتی درباره پایگاه‌داده و موتورهای قابل استفاده آن می‌دهد.
Security Recommendations:

این بخش نتیجه‌ی بررسی موارد امنیتی که باید در پایگاه داده رعایت شده‌باشد را نمایش می‌دهد.
Performance Metrics:

در این بخش نتیجه‌ی اندازه گیری مقادیر مشخص کننده‌ی کارایی پایگاه‌داده را نمایش می‌دهد.
Recommendations:

بر اساس اطلاعاتی حاصل شده در مرحله قبل، و مقایسه آن‌ها با مقادیر فایل my.cnf (در صورت وجود) اسکریپت پیشنهادات خود را در دو زیربخش General recommendations و Variables to adjust ارایه می‌نماید، در زیربخش فعالیت‌هایی که جهت بهینه‌سازی پایگاه داده شما ضروری و متغیرهایی که باید آنها را فعال نمایید، و در بخش دوم مقدار پیشنهادی این متغیرها (بیشتر این متغییرها در فایل/etc/my.cnf و زیر تگ [mysqld] است.) ارایه شده‌است.

( در صورتی که توابع اشتباه جایگزین شود و یا تغییراتی اشتباه در فایل my.cnf رخ دهد ، ممکن است سرویس sql شما با مشکل روبه رو شود - مجددا تاکید میکنم در صورت عدم آشنایی با یک فرد متخصص مشورت کنید)

mysqltuner همیشه جوابگو نیست! فقط در همان لحظه مقدار هایی رو خواهد داد! این مقدار ها در فشار بالاتر جوابگو نیستند و همین باعث کرش شدن mysql خواهد شد!

در هاستینگ های بزرگ همیشه با استفاده از افراد با تجربه و استفاده از تحربه کانفیگ mysql انجام خواهد شد و کاری به my-huge / my-large یا mysql tuner یا آموزش های دیگر ندارند!

موفق باشید

mahdiazarnia
September 22nd, 2014, 08:33
mysqltuner که راه حل نیست
به علاوه منابع سرور باید به نوع وبسایت هایی که روی سرور هستند هم بررسی بشه

Mr.Te0
September 22nd, 2014, 19:45
mysqltuner همیشه جوابگو نیست! فقط در همان لحظه مقدار هایی رو خواهد داد! این مقدار ها در فشار بالاتر جوابگو نیستند و همین باعث کرش شدن mysql خواهد شد!

در هاستینگ های بزرگ همیشه با استفاده از افراد با تجربه و استفاده از تحربه کانفیگ mysql انجام خواهد شد و کاری به my-huge / my-large یا mysql tuner یا آموزش های دیگر ندارند!

موفق باشید

بله همینطور است.
مقادیر باید با توجه به بسیاری از موارد همچون :
منابع سرور - وب سایت هایی که روی سرور هستند و از صد البته تجربه فرد متخصص در زمینه بهینه سازی و کانفیگ وارد شوند.
ایشون اصرار داشتند که خودشون میخواند کانفیگ انجام بدند و تنها راهی که میشد مقادیری درست حداقل برای همان زمان ، محاسبه کرد ، استفاده از Mysqltunner بود.
این تابع برای افراد مبتدی به نظر بنده بسیار مفید است و خیلی میتونه در بهینه سازی sql کمک کند.
افراد متخصص نیازی به این نوع توابع ندارند و با بررسی سرور میتوانند بهترین مقادیر را انتخاب کنند.

- - - Updated - - -

mysqltuner که راه حل نیست
به علاوه منابع سرور باید به نوع وبسایت هایی که روی سرور هستند هم بررسی بشه

زمانی که شخص اصرار دارد که کانفیگ را به تنهایی انجام دهد و از فردی متخصص کمک نگیرد ، به نظر بنده برای حداقل بهینه سازی درست ، بهترین راه حل است.

isoroush
September 22nd, 2014, 20:36

حفظ کپی رایت از اخلاق نیک پارسی زبانان بود !

http://config-server.ir/mysql-doesnt-run-for-innodb-crash/

دوست عزیز کپی رایت رو رعایت می کردید بهتر نبود !؟

نکته تکمیلی : پس از ران شدن کلیه تیبل ها فقط read only هستند ، باید در صورت امکان به myisam تغییر داده یا بک آپ بگیرید !

اینم آخر عاقبت وب پارسی !

roozbeh837
September 23rd, 2014, 16:12
دوست عزیز حرف شما کاملا متین.ولی اگر توجه کنید زدم نویسنده و گرد آوری.یعنی جمع اوری اگر منبع رو میزدم که دیگه چرا گرد اوری کردم.در هر صورت ممنونم بابت اموزشتون