ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر حذف شدن سرویس Privacy Protection حقیقت دارد؟

clever
September 21st, 2014, 10:28
سلام
من از شرکت ابتین وب دامین info گرفتم که گفته بودن Privacy Protection هم داره،اما حالا که ثبت کردم، میگن این امکان در ریسلو نیست و بزودی هم به صورت جهانی حذف میشه،همچین خبری صحت داره؟
اگر نه،شرکتی رو میشناسید که این کار رو برام انجام بده؟

ممنون

HPxf
September 21st, 2014, 10:31
بعضی دامنه ها و شرکت ثبت کننده ها این امکان ندارد

a.e
September 21st, 2014, 10:46
این امکان در رجیسترار ریسلو غیرفعال است اما در دیگر ثبت کننده ها مانند رسیلرکلاب یا گاد ددی یا ... فعال است که متأسفانه مشکل تحریم وجود دارد و امکان کار مستقیم با این شرکت ها وجود ندارد.

mhiizadi
September 21st, 2014, 12:57
سلام
من از شرکت ابتین وب دامین info گرفتم که گفته بودن Privacy Protection هم داره،اما حالا که ثبت کردم، میگن این امکان در ریسلو نیست و بزودی هم به صورت جهانی حذف میشه،همچین خبری صحت داره؟
اگر نه،شرکتی رو میشناسید که این کار رو برام انجام بده؟

ممنون

به صورت جهانی خیر ؛ اما اطلاعیه مدتی پیش توسط ایکن منتشر شد که باید اطلاعات هوویز درست و دقیق باشد و عمل verify ایمیل انجام شود
اما با توجه به محرمانگی اطلاعات ؛ امکان درج اطلاعات صحیح نیست .

MOHAMMAD MOHSEN
September 21st, 2014, 13:06
خیر حذف نشده و تا اونجا که اطلاع دارم حذف نمیشه

تنها موضوعی که جدیدا دارند سخت می گیرن اینکه اطلاعات باید درست باشه و در فاز اول ایمیل رو verify می کنن و اگر ایمیل جعلی باشه دامین به حالت معلق درمیاد

privacy protect امکان خوبی هست برای جلوگیری از spam!

clever
September 21st, 2014, 14:59
1-الان کدوم ثبت کننده ها این سرویس رو در اختیار قرار میدهند که ایران رو تحریم نکردند؟
2-به هر شرکتی برای انتقال مراجعه میکنم، میگن نباید در دامین 0098 یا ایران وجود داشته باشد که متاسفانه هست.چه راهی پیشنهاد میدین که در سریع ترین زمان ممکن بتونم این دامین رو با مشخصات جدید ثبت کنم بدون ایران و 0098 و شماره و اینها؟

MOHAMMAD MOHSEN
September 22nd, 2014, 01:06
Internet.BS
البته تا 60 روز از ثبت دامین نگذره امکان انتقال ندارید!

ULTRAWEB
September 22nd, 2014, 01:11
انلاینیک هم میتونین ثبت کنین
گو ددی هم میتونین ثبت کنین
این سرویس هم جذف نخواهد شد هیچ وقت و هیچ گاه و شایهه است .
بعضی از کمپانی ها
امکان ارائش رو ندارن همین

Menrva
December 1st, 2014, 20:12
سلام

پس این سرویس حذف نشده درسته ؟
دوستان الان از بین شرکت های معتبر ثبت دامین در ایران شرکتی هست که در کنترل پنل امکان privacy protection رو به صورت فعال داشته باشه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

Netfollower
December 1st, 2014, 20:15
کی گفته حذف میشه؟
فقط به خاطر تحریما شرکتایی که میتونن رو نمیشه ازشون گرفت
اینام متاسفانه امکانشو ندارن
ولی حذف شدنی نیس !

yastheme
December 1st, 2014, 20:52
یکی هست همین موقع ها پیداش میشه, الان میاد میگه " مرگ بر استکبار مرگ بر آمریکا " :d

Menrva
December 1st, 2014, 21:59
دوستان چه شرکت هایی در ایران هنوز این سرویس رو برای دامین های ثبت شده به صورت فعال دارند؟ ( یکی از دوستان لطف کردن یه شرکت رو تو پیغام خصوصی معرفی کردن اگر شرکت دیگه ای هم هست ممنون میشم معرفی کنید )

در رجیسترار tocows این سرویس فعال هست ؟

چه رجیسترارهایی این قابلیت رو دارن ؟

برای دامنه هایی که قبلا ثبت شدن یعنی قبل از تحریم این امکان هنوز فعال هست ؟ یا فقط شامل دامنه هایی میشه که بعد از تحریم میخوان ثبت شن ؟

فرقی در پسوند دامنه ها وجود داره ؟ مثلا پسوند biz. اینطور که شنیدم این امکان رو به صورت فعال داره

ممنون میشم راهنمایی کنید.

novin-web
December 1st, 2014, 22:28
سلام
بله گفته ایشون درست هست
و دامنه ها باید اطلاعات ثبت کننده رو نمایش بدن
و بصورت جهانی اجرا خواهد شد

speednet
December 1st, 2014, 23:04
سلام
اینطور نیست
الان ما برای مشتریانمون با پرویت هویز میدیم ؟ !!! دامنه

سرزمین
December 1st, 2014, 23:36
یکی هست همین موقع ها پیداش میشه, الان میاد میگه " مرگ بر استکبار مرگ بر آمریکا " :d

الآن دقیقاً منظورت کیه؟