ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشورت در مورد داشتن dns اختصاصی، مشکلات و ...

mjp
September 21st, 2014, 00:18
سلام و عرض ادب خدمت دوستان.
بنده میخواستم برای یه سایت که روی هاست اشتراکی هست دی ان اس اختصاصی تعریف کنم.
برای اینکار دی ان اس های مورد نظرم رو توی سایت نیک وارد کردم و در قسمت آی‌پی کارگزار آی پی های هاست رو وارد کردم.
الان دی ان اس های بنده به اصطلاح اختصاصی و همنام سایت شدن.
اما حالا میخواستم بدونم آیا این کار هیچگونه مشکل و احیانا تاثیری بر سرعت لود سایت نداره؟
با تشکر

spark3r
September 21st, 2014, 07:51
با سلام
هیچ گونه تاثیری روی سرعت لود سایتتون نداره.

omid3963
September 21st, 2014, 08:05
تاثیری بر سرعت لود نداره..

mjp
September 21st, 2014, 12:22
با تشکر از دوستان.
فقط بنده یکم درگیرم با صحبت یکی از دوستان در انجمن وردپرس پارسی که متن صحبتشون رو میزارم:

رو هاست های اشتراکی خیلی کم روی سرعت تاثیر داره چون dns هایی که برای شما به نام دامین خودتون ست میشه به صورت مجازی هست و بعد از اینکه درخواست داده میشه برای لود به ns های اختصاصی شما ، میره سراغ ns هایی که برای سرور ست شده و این درخواست فرستادن کمی تاثیر میزاره در لود ...

ولی اگر ns اختصاصی نباشه همون درخواست اول مستقیم برای ns سرور ارسال میشه ...

همونطور که گفتم انقدری سرعت کم نمیشه که به چشم بیاد ولی اگر با برنامه هایی مثل tamper data تست کنید تعداد درخواست ها رو مشاهده میکنید و زمانش رو اگر بسنجی میبینی از 0.7 ثانیه تا گاهی 3 ثانیه روی هاست های اشتراکی مشکل ایجاد میکنه

اینی که شما میگی در سرور که آیپی اختصاصی داره صدق میکنه نه هاست اشتراکی که ده ها وب سایت روی اونه

توی وب هاستینگ تالک قبلا بحثش رو با دوستان داشتیم ....

خود ما برای کاربرایی که dns اختصاصی گاهی میدیم همیشه از کندی بارگذاری توی سایتشون در بعضی ساعات گله میکنن که با لاگی که سرور میده چک میکنیم و میبینیم که مشکل از همین جاست ...

mohsen1aria
September 21st, 2014, 12:30
سرعت لود دامین بین المللی از دامین ir به میزان یک دهم ثانیه بالاتر است