توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : >>>> مشکل جدی در whmcs <<<<
sajed78
September 20th, 2014, 23:10
سلام خسته نباشید
من یه مشکل دارم همه جوره پدرمو در اورده
وقتی وارد قسمت پنل مدیریت میشم هر کدوم رو کلیک میکنم صفحه سفید میاره باید رفرش کنم تا بیاره اعصابم رو داخون کرده
کل whmcs رو پاک کردم دوباره نصب کردم بازم همون مشکل بود
پچ جدید نسخه 5.3.10 رو انداختم روش فرقی نکرد همون نسخه 5.3.9 رو نصب کردم بازم نشد
هاستش رو عوض کردم ولی بازم نشد , قالب رو عوض کردم بازم نشد دادم یکی دیگه نصب کردم اونم گفت همین مشکل هست
پوشه ادمین و بقیه پوشه ها رو هم تغییر ندادم دست رسی پوشه ها هم همون هایی که خودشون بودن دست زده نشده
واقعا کلافه ام کرده تو رو خدا کمک کنید مشکلم حل بشه
besthosti.com
September 20th, 2014, 23:24
در بخش general>other tabs> display error را فعال کنید تا لاگ های ارور رو جمع آوری کنه بعدش ببینید که این مشکل ها از چی هست ؟
ولی در کل پوشه های زیر را بررسی کنید :
در بخش general>other tabs> display error را فعال کنید تا لاگ های ارور رو جمع آوری کنه بعدش ببینید که این مشکل ها از چی هست ؟
ولی در کل پوشه های زیر را بررسی کنید :
سیستم دیگه ندارم ولی با مروگر دیگه تست کردم بازم همون مشکل هست حتی کش ها و کوکی ها رو هم پاک کردم ولی بازم همون مشکل هستش
mhiizadi
September 21st, 2014, 00:45
توی public_html یا فولدر ادمین ؛ اگر سی پنل هست یه فایل هست error_log بازش کنید
sajed78
September 21st, 2014, 01:01
توی public_html یا فولدر ادمین ؛ اگر سی پنل هست یه فایل هست error_log بازش کنید
درود
نگا کردم همچین فایلی نبود !
تیک گزینه قابلیت دیدن فایل های مخفی رو هم زدم
mhiizadi
September 21st, 2014, 01:32
احتمال داده می شود از php سرور باشد
اما به هر حال اگر whmcs را همراه با مجوز استفاده از آن استفاده می کنید با پشتیبانی whmcs در تماس باشید یا بر روی سروری دیگر تست نمایید .
sajed78
September 21st, 2014, 10:29
احتمال داده می شود از php سرور باشد
اما به هر حال اگر whmcs را همراه با مجوز استفاده از آن استفاده می کنید با پشتیبانی whmcs در تماس باشید یا بر روی سروری دیگر تست نمایید .
اخه همین اسکریپت همین نسخه روی یه هاست دیگه داره سالم کار میکنه
ServerDL.com
September 21st, 2014, 11:26
متاسفانه این مشکل رو گاهی اوقات در ارسال تیکت هم بنده دارم .
با ورزن جدید هم داریم .
a.e
September 21st, 2014, 11:41
براساس تجربه:
این مشکل ار هندلر php است و با یکبار ریلود کردن suphp مشکل برطرف میشود، توجه داشته باشید درصورتی که سامانه پیامکی بر روی whmcs شما نصب هست حتماً قبل از ریلود کردن افزونه مربوطه را غیر فعال نمایید.
sajed78
September 21st, 2014, 13:32
براساس تجربه:
این مشکل ار هندلر php است و با یکبار ریلود کردن suphp مشکل برطرف میشود، توجه داشته باشید درصورتی که سامانه پیامکی بر روی whmcs شما نصب هست حتماً قبل از ریلود کردن افزونه مربوطه را غیر فعال نمایید.
مهندس میشه بیشتر توضیح بدید ؟ ریلود suphp رو از طریق سرور چگونه انجام دهم ؟
a.e
September 21st, 2014, 17:29
منظور از ریلود کردن؛ نصب یا build کردن مجدد suphp است؛ با توجه به نوع کنترل پنل خود در گوگل یا همین انجمن جست و جو فرمایید آموزش های مربوطه موجود است.