ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استخدام پشتیبان هاستینگ پاره وقت حضوری در اصفهان - خانم

bidari
September 18th, 2014, 19:29
با سلام و درود
جهت افزایش توان یک شرکت ثبت شده در زمینه هاستینگ با سابقه 4 ساله نیازمند یک خانم اشنا به مسائل هاستینگ جهت کار حضوری در اصفهان میباشد...شرایط :

شرایط فردی:

فرد مورد نظر حتی الامکان خانم باشند . ( به دلیل محیط کاری که ایشان فعالیت میکنند )
داشتن حداقل سن 19 سال
ساکن اصفهان باشند
روابط عمومی بالا

شرایط فنی:

آشنایی با مسائل مربوط به هاست و دامنه نظیر پنلها (دایرکت ادمین،سیپنل،WHM،ریسلو و ... )
آشنایی کامل با WHMCS

سطح اطلاعاتی دیگر (ترجیحا) :

کار با مجازی ساز ها به خصوص vmware
نصب و تنظیم سیستم عامل ها به خصوص کلودلینوکس و centos و همچنین ویندوز 2008-2008R2-2012
توانایی نصب و تنظیم کنترل پنلها به خصوص سیپنل و دایرکت ادمین و وبسایت پنل
سایر توانایی ها نیز ممکن است در آینده مورد نیاز باشد اما لزومی ندارد : مانند کانفیگ سرور های کریو و میکروتیک

ساعات کاری ایشان 9 صبح تا 2 عصر میباشد.
سطح کاری: بخش عمده فعالیت ایشان مربوط به پشتیبانی فروش و فنی مشتریان هاستینگ است و برای پپشتیبان فنی سرور های مجازی و اختصاصی فرد دیگری نیز هستند...
پشتیبانی فروش: تلفنی و تیکت و چت / پشتیبانی فنی از طریق تیکت

حقوق و مزایا : در ابتدا برای این ساعات کاری که سنگین هم نیست بسته به توانایی حداقل 300 هزار تومان خواهد بود...در صورت رضایت از کار شامل بیمه و افزایش حقوق تا 750 تومان در ماه های بعدی خواهد بود.

جهت اعلام آمادگی جهت مصاحبه و صحبتهای بیشتر از طریق پ.خ با بنده در ارتباط باشید.

همکاران گرامی اگر فردی با این شرایط سراغ دارند به بنده در پ.خ اعلام کنند.

تلفن تماس : 03137761251
ممنون

هیچ گونه پست حاشیه ای و نظر و انتقاد و پیشنهاد را در این تاپیک ارسال نکنید . اگر سوالی دارید بفرمایید .

mohama226
September 18th, 2014, 19:45
اینجا همه آقا هستند :)
بصورت ریموت مد نظر ندارید ؟ حتما باید حضوری باشه ؟

mehrshad13and11
September 18th, 2014, 20:27
بصورت ریموت در خدمتم
اگر خواستید اطلاع بدید

- - - Updated - - -

در ضمن در جواب دیگر دوستان منم میگم خانم شما اینجا نمیتونید پیدا کنید اکثر اقا هستن اندک شمار خانم هست.
که در این زمینه ها بتونند فعالیت کنند بنده خودم در سایت های مختلفی فعالیت داشتم و با همکاران دیگه کار کردم.
به طوری که میتونم شما رو با کارم راضی کنم به قرار دادی هم نیاز ندارم هفتگی یا ماهانه باید تسویه کنید + چت و تیکت میتونم به مشتریان شما خدمات بدم.
و مشکلات تا حد امکان که بهم دسترسی داده شده باشه حل کنم.
یا حق