songkadehnew
September 19th, 2014, 12:31
با عرض سلام و احترام
نویسندگی سایت های موزیک ، فیلم و سریال پذیرفته می شود
با تمامی تابع ها هم آشنایی لازم رو دارا هستم و نیاز به آموزش مجدد ندارم ( وردپرس - نیوک - سرور مجازی و ... )
سرور مجازی هم خودم دارم در صورتی که نیاز داشته باشید
حدودا 4-5 سال سابقه در این زمنیه داشتم
سر قیمت ها هم باهاتون راه میام در صورتی که تعداد پست روزانه زیاد باشه
مثلا سایت های مجاز که خب کم تر معمولا تعداد پستایی که در روز میدن ولی سایت های غیر مجاز تا هر چندتا که باشه میزنم و باهاتون خوب راه میام
مثلا برای سایت های مجاز موزیک یا فیلم هر قطعه 400 ت و حداقل هم 5 قطعه در روز باید ارسال بشه
و همچنین برای غیر مجاز کم تر حساب میکنم چون تعداد پستا بیشتر هستش سریال هم همینطور خیلی کم تر
بعضی از موزیک ها هم که پخش هماهنگ هستن رو براتون پخش هماهنگ میزنم ( ارتباط مستقیم با اکثر خواننده ها دارم )
ایدی یاهوم reza_2016 دوست داشتید مکاتبه کنیم در مورد این موضوع
آرزوی موفقیت برای تک تکتون
یا علی
- - - Updated - - -
up
- - - Updated - - -
up
- - - Updated - - -
up
- - - Updated - - -
up
نویسندگی سایت های موزیک ، فیلم و سریال پذیرفته می شود
با تمامی تابع ها هم آشنایی لازم رو دارا هستم و نیاز به آموزش مجدد ندارم ( وردپرس - نیوک - سرور مجازی و ... )
سرور مجازی هم خودم دارم در صورتی که نیاز داشته باشید
حدودا 4-5 سال سابقه در این زمنیه داشتم
سر قیمت ها هم باهاتون راه میام در صورتی که تعداد پست روزانه زیاد باشه
مثلا سایت های مجاز که خب کم تر معمولا تعداد پستایی که در روز میدن ولی سایت های غیر مجاز تا هر چندتا که باشه میزنم و باهاتون خوب راه میام
مثلا برای سایت های مجاز موزیک یا فیلم هر قطعه 400 ت و حداقل هم 5 قطعه در روز باید ارسال بشه
و همچنین برای غیر مجاز کم تر حساب میکنم چون تعداد پستا بیشتر هستش سریال هم همینطور خیلی کم تر
بعضی از موزیک ها هم که پخش هماهنگ هستن رو براتون پخش هماهنگ میزنم ( ارتباط مستقیم با اکثر خواننده ها دارم )
ایدی یاهوم reza_2016 دوست داشتید مکاتبه کنیم در مورد این موضوع
آرزوی موفقیت برای تک تکتون
یا علی
- - - Updated - - -
up
- - - Updated - - -
up
- - - Updated - - -
up
- - - Updated - - -
up