PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور بعد از نصب دایرکت ادمین

DreamVps
September 17th, 2014, 21:33
سلام
من دایرکت ادمین رو نصب کردم الان این مسیج برام اومده تو پنل دایرکت ادمینم

This message has been automatically generated notifying you that the service lfd is currently down.

راهنمائی لطفا

nginxweb
September 17th, 2014, 21:38
درود

دوست گرامی ارور فوق به این معنی هستش که شما فایروال csf روی سرور نصب کردید و سرویس lfd که مربوط به این فایروال هستش به عللی از کار افتاده است

یکبار فایروال را غیر فعال و مجددا فعال کنید اگر حل نشد باید لاگ های خود فایروال را بررسی نمایید تا علت را بیابید

ارادت
:53:

DreamVps
September 17th, 2014, 21:42
درود

دوست گرامی ارور فوق به این معنی هستش که شما فایروال csf روی سرور نصب کردید و سرویس lfd که مربوط به این فایروال هستش به عللی از کار افتاده است

یکبار فایروال را غیر فعال و مجددا فعال کنید اگر حل نشد باید لاگ های خود فایروال را بررسی نمایید تا علت را بیابید

ارادت
:53:

میشه دستور ریستش رو بفرمائید؟

nginxweb
September 17th, 2014, 22:17
میشه دستور ریستش رو بفرمائید؟

خواهش میکنم

غیر فعال کردن فایروال:

csf -x

فعال کردن مجدد:

csf -e

myserver
September 17th, 2014, 22:21
سلام

فایروال رو غیرفعال کنید مشکل برطرف میشود.

DreamVps
September 17th, 2014, 23:25
خواهش میکنم

غیر فعال کردن فایروال:

csf -x

فعال کردن مجدد:

csf -e

مرسی با ریستش درست شد دست شما درد نکنه
میشه یه راهنمائی دیگم بکنید؟

من این سرور هزینه کردم گرفتم فقط برای تمرین ، حالا dns های تو administrator setting ست شدن رو اون دومینی که موقع نصب زدم
من تو کنترل پنل سیپنلی که دامین ست شده روش 2 تا A Record زدم برای dns ها و گذاشتمشون رو ای پی سرور

آیا این کارم درست بوده برای تنظیم دی ان اس؟

بعد مورد دوم ست کردم سرور رو با پنل whmcs ولی موقعی که پرداخت میشه محصول تو قسمت Pending میمونه حتی دستی هم وقتی تیکش رو میزنم اکسپت میکنم باز ریلود میشه هنوز تو Pendinge موقعیم که داره از گت وی بانک برمیگرده ارور 500 میده !! مشکل از هاستیه که روش whmcs نصب کردم یا از سروره مشکل؟

DreamVps
September 18th, 2014, 15:29
Up
یکی کمک کنه به من

chatsaz
September 18th, 2014, 16:56
درورد

مطمعن هستید نسخه whmcs که نصب کردید بدرستی کار میکنه؟؟