PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای خرید نمایندگی هاست؟

firstline
September 17th, 2014, 11:28
با سلام
در حال حاضر یک نمایندگی لینوکس دارم که از راضی هستم ، اما
الان میخوام یک سرویس جدید نمایندگی هاست سی پنل بگیرم که سرعتش خوب باشه، پشتیبانی و سرویس دهی اش هم عالی باشه، فعلا حدود 20 گیگ فضا و پهنای نامحدود و هزینه حدود 50 تومان ماهیانه
لطفا راهنمایی بفرمایید که:
1- بهتره خودم مستقیم مثلا از ریسلرکلاب یا ریسلو یا .. بگیرم یا از دوستان که سرویس را خریداری کرده اند و خرده فروشی میکنند بگیرم؟
2- با توجه به اینکه اینجا همه استاد هستن ، سرویسهای همه خوبه و در لیست فروشندگان نمایندگی تنوع بسیار زیاده، در نتیجه انتخاب شرکت یا فروشنده مطمئن و با سرویس خوب سخته، و نمیدونم چجوری تشخیص بدم که سرویس کدوم یک از دوستان بهتر و پایدارتره
3- البته ابتدایی ترین مشخصه هاست ، سرعت و آپ تایم بالاست که واجب است.
4- البته به راه اندازی یه نسخه whmcs نصب شده و تحویل و پرداخت انلاین هم برای این نمایندگی نیاز دارم
5- تقریبا همه هاستهای من ورد پرس است و مهمه که سرعت سرویس دهی به ورد پرس خوب باشه
6- ترجیحا بتونم با افزایش حجم سرویس کاربر نماینده نیز تعریف کنم

یه آشنا تو کانادا دارم که میتونم آدرسش رو بدم و واسه خرید هم مشکلی نیست چون مسترکارت-گیفت کارت دارم و میتونم خرید کنم

با تشکر

HPxf
September 17th, 2014, 11:30
مستقیم مشکلات خودش را دارد امکان تحریم دارد و ....

Abolijoon
September 17th, 2014, 11:44
بهتره که از غیر مستقیم تهییه نمایید چون اگر اشنایی نداشته باشید یکم کار سخت تر میشه براتون و ممکنه هزینه های اضافی هم خرج کنید

torbatniya
September 17th, 2014, 15:17
با سلام
خرید مستقیم اصلا توصیه نمی گردد.

MhR7
September 17th, 2014, 16:01
خرید مستقیم به صورتی توصیه میشود که خودتون MasterCard یا... تهیه کنید.
برای خرید غیرمستقیم ،
کیفیت نمایندگی رو باید دید ، تو رنج قیمت شما گزینه ی های خوبی پیدا میشود.

a.e
September 17th, 2014, 17:47
در تکمیل فرموده بزرگواران؛

در صورتی که توانایی و امکان خرید مستقیم را دارید حتماً به صورت مستقیم سرویس های مورد نیاز خود را خریداری نمایید و در صورتی که این توانایی را ندارید جهت جلوگیری از پیش آمدها و مشکلات و مسدود شدن سرویس ها و دیگر موارد به صورت واسطه سرویس های خود را خریداری نمایید.

Mr.black-hat
September 17th, 2014, 17:58
الان سرويس دهنده هاي واسط خيلي خوبي تو ايران هستن ،بخواي مستقيم خريد كني به علاوه امكان تحريم و ... اكه مشكلي بوجود بياد دوساعت بايد ارتباط برقرار كني باهاشون و خرج هاي اضافي و سختي كار توش زياده

firstline
September 19th, 2014, 09:50
با سلام
یه آشنا تو کانادا دارم که میتونم آدرسش رو بدم و واسه خرید هم مشکلی نیست چون مسترکارت-گیفت کارت دارم و میتونم خرید کنم
با تشکر

Netfollower
September 21st, 2014, 00:45
درود
ما یه دیتاسنتر بزرگ تو تهران داریم
و....
+ امکانات و... اگر نیاز دارید پیام بدید
هماهنگ کنم با بهترین امکانات و..
نمایندگی جالب نیست.