ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه هاستی بگیرم؟؟

eeeeeeehsan
September 17th, 2014, 02:45
سلام دوستان

یه سایتی رو قراره بزنیم در مورد زیست شناسی، یه جورایی اگه جور بشه میخوایم مث 1pezeshk.com فعالش کنیم و اخبار روز رو براش بذاریم. انجمن فارسی هم قراره داشته باشه.
میخواستم بپرسم چه هاستی مناسبه بگیرم؟
چند مگ/گیگ باشه؟
پهنای باندش چقدر باشه؟

یه توضیح جامعی بدین، ممنونم ازتون.

yastheme
September 17th, 2014, 02:50
به صورت خام حدود 50 مگ نیاز دارید, به مرور زمان با اضافه شدن عکس و محتوا این حجم بیشتر میشه,
برای شروع هم 20 گیگ پهنای باند فکر کنم مناسب باشه

eeeeeeehsan
September 17th, 2014, 03:00
به صورت خام حدود 50 مگ نیاز دارید, به مرور زمان با اضافه شدن عکس و محتوا این حجم بیشتر میشه,
برای شروع هم 20 گیگ پهنای باند فکر کنم مناسب باشه

ممنون از توضیحاتت.
یه متن 10000 حرفی تقریبن چقدر هاست اشغال می کنه؟
این سایت رو می تونی تخمین بزنی چقدره هاستش؟
olumpezeshki.ir

yastheme
September 17th, 2014, 03:06
ممنون از توضیحاتت.
یه متن 10000 حرفی تقریبن چقدر هاست اشغال می کنه؟
این سایت رو می تونی تخمین بزنی چقدره هاستش؟
olumpezeshki.ir

معمولا متن فضای زیادی رو اشغال نمی کنه,
عکس ها و فایل هایی که ضمیمه می شوند تاثیر گزار هستند, یکی از مشتریان ما فقط وردپرس نصب کرده است ولی سایتش 7 گیگ فایل دارد!

besthosti.com
September 17th, 2014, 03:11
سعی کنید به خاطر این که از ابتدا بازدید کننده زیادی نداره از هاست های ابتدایی و ارزان استفاده کنید تا پول زیادی خرج نشه ولی این به این معنا نیست که شما از هاست های بی کیفیت و بدون شناسنامه استفاده کنید سعی کنید که از شرکت های معتبر تهیه کنید.
موفق باشید

eeeeeeehsan
September 17th, 2014, 03:12
معمولا متن فضای زیادی رو اشغال نمی کنه,
عکس ها و فایل هایی که ضمیمه می شوند تاثیر گزار هستند, یکی از مشتریان ما فقط وردپرس نصب کرده است ولی سایتش 7 گیگ فایل دارد!

خب واسه عکس محدودش می کنم به 500 کیلو بایت.
ویدئو هم نمیذارم ضمیمه کنن، میگم آپلود کنن یه جا دیگه. آهنگم همینطور.

در مورد
olumpezeshki.ir نظری نداری؟

yastheme
September 17th, 2014, 03:24
اینطوری نمیشه فضای یک سایتو تخمین زد, باید دسترسی به هاست داشته باشید, به نظرم با 1 گیگ فضا شروع کنید تا یه مدت دغدغه کمبود فضا نداشته باشید.

eeeeeeehsan
September 17th, 2014, 03:26
اینطوری نمیشه فضای یک سایتو تخمین زد, باید دسترسی به هاست داشته باشید, به نظرم با 1 گیگ فضا شروع کنید تا یه مدت دغدغه کمبود فضا نداشته باشید.

ممنونم ازت
در مورد پهنای باند هم توضیح میدی؟ چیه؟ جقدر نیازه؟؟

yastheme
September 17th, 2014, 03:32
پهنای باند هم رابطه مستقیم با تعداد کاربرانت و نوع استفاده داره,اگه فرض کنیم روزی 1000 بازدید داشته باشید(بدون دانلود فایل) شاید در ماه حدود 10 الی 15 گیگ نیاز داشته باشید.البته به صورت تخمین است و بستگی به قالب و محتوای سیستم های مدیریت و محتوا شما دارد.

mahmoodi.1313
September 17th, 2014, 04:11
سلام دوستان

یه سایتی رو قراره بزنیم در مورد زیست شناسی، یه جورایی اگه جور بشه میخوایم مث 1pezeshk.com فعالش کنیم و اخبار روز رو براش بذاریم. انجمن فارسی هم قراره داشته باشه.
چند مگ/گیگ باشه؟
پهنای باندش چقدر باشه؟

در مورد حجم میتوانید از هاست 300 مگابایت شروع کنید . خود بنده یک شرکت را سراغ دارم که قیمت 37 تومان در سال با ترافیک ( پهنای باند ) نامحدود از کشور آلمان و سرور hetzner در اختیار مشتریان قرار میده . آپتایم واقعی 99.99 درصد صد در صد تضمینی هم داره که می توانید جزئیات بیشتر رو از خود پشتیبانی هاستینگ بپرسید.
آدرس سایت رو پیام خصوصی میکنم.
موفق باشید.

aligoli
September 17th, 2014, 05:03
سلام دوستان

چند مگ/گیگ باشه؟
پهنای باندش چقدر باشه؟

نظر من هاست ایران برای شروع گزینه خوبی است.

Abolijoon
September 17th, 2014, 11:47
درود

دوست عزیز اول کار با 1 گیگ یا دو گیگ شروع کنید بهتره کمتر یا بیشتر از این به دردتون نمیخوره

HPxf
September 17th, 2014, 12:03
بهتر است با 500 مگ شروع کنین و سرویس های ماهانه بگیرید

mahmoodi.1313
September 17th, 2014, 16:43
درود

دوست عزیز اول کار با 1 گیگ یا دو گیگ شروع کنید بهتره کمتر یا بیشتر از این به دردتون نمیخوره
فکر نکنم به هاست 1 گیگ کافی باشه ، چون خود من داخل یک هاست 200 مگابایت حدود 1000 تا مطلب با عکس گذاشتم با سیستم مدیریت محتوای وردپرس بدون مشکل ، یک گیگ زیاد هستش.