ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به نویسنده سایت فیلم و سریال

amirreza0
September 16th, 2014, 19:44
با عرض سلام و احترام

دوستان به یک نویسنده برای گذاشتن فیلم نیازمندیم

سایت ما کلا خارجی است و اطلاعات فیلم ها را از سایت IMDB میتوانید راحت بگیرید, زدن پست هم خیلی سادست و کار زیاد ندارد

فقط کار با وردپرس و اپلودسنتر ها را بلد باشید

سایت وی ای پی نیست و لینک مستقیم ندارد فقط از اپلودسنتر ها استفاده میشود

از انجایی که درامد وی ای پی نداریم برای درامد شما تنها کاری که میتوانیم انجام دهیم در یک سایت پاپ اپ ثبت نام کنید کد ان را در سایت میگذارم هرچی درامد داشت خدمت شما ( با بالا رفتن ای پی های سایت درامد خیلی خوبی میتوانید داشته باشید )

دوستان برای انجام هماهنگی های لازم و دریافت لینک سایت و بازدید سایت لطفا با ای دی من تماس بگیرید : amirreza.akcent@yahoo.com

موفق باشید

alirezarz62@gmail.com
September 16th, 2014, 21:45
با عرض سلام و احترام

دوستان به یک نویسنده برای گذاشتن فیلم نیازمندیم

سایت ما کلا خارجی است و اطلاعات فیلم ها را از سایت IMDB میتوانید راحت بگیرید, زدن پست هم خیلی سادست و کار زیاد ندارد

فقط کار با وردپرس و اپلودسنتر ها را بلد باشید

سایت وی ای پی نیست و لینک مستقیم ندارد فقط از اپلودسنتر ها استفاده میشود

از انجایی که درامد وی ای پی نداریم برای درامد شما تنها کاری که میتوانیم انجام دهیم در یک سایت پاپ اپ ثبت نام کنید کد ان را در سایت میگذارم هرچی درامد داشت خدمت شما ( با بالا رفتن ای پی های سایت درامد خیلی خوبی میتوانید داشته باشید )

دوستان برای انجام هماهنگی های لازم و دریافت لینک سایت و بازدید سایت لطفا با ای دی من تماس بگیرید : amirreza.akcent@yahoo.com

موفق باشید

برای هر پست 300 تومان میگیریم مطالب هم اختصاصی
با اِی دِی یاهو ما در تماس باشید: info.endownload

mojtabas6595
November 9th, 2014, 23:28
سلام

بنده نویسنده هستم
با سيستم های وردپرس و نيوک کارکردم
با وي پي اس و اف تي پي و لیچر آشنایی کامل دارم
با فيلمها و سريال هاي روز و انکودرهای مختلف کار میکنم
روحيه کار گروهي هم دارم

سابقه نويسندگي در