PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اجاره سرور

downmovie
September 16th, 2014, 12:21
سلام دوستان یک عدد سرور با فضای 30 گیگ و رم 256 و پهنای نامحدود از المان دارم به خاطر دلایلی دارم یه سرور قوی تر میگیرم این سرور رو اگه بخواین اجاره میدم قیمت رو خودتون بدید29 روز مهلت داره

HPxf
September 16th, 2014, 12:24
از چه کسی و قیمت تمدید ؟

downmovie
September 16th, 2014, 12:29
قیمت تمدید 12 تومن

tabrizcity
September 16th, 2014, 17:01
الان که دارن رم 1 گیگ رو میدن 10 تومن با تخفیف طرف مرض نداره که بیاد 12 تومن بده واسه رم 256 البته کسی هم بخواد بخره به نظرم حداکثر ارزشش 6-7 تومن هست

RoobinaServer
September 16th, 2014, 17:06
الان که دارن رم 1 گیگ رو میدن 10 تومن با تخفیف طرف مرض نداره که بیاد 12 تومن بده واسه رم 256 البته کسی هم بخواد بخره به نظرم حداکثر ارزشش 6-7 تومن هست

گرون میگیرید عزیز

بگردی تو انجمن رم 1 گیگ 5-6 تومان هم هست و اگر هم صبر کنید به ماهی 1 - 2 تومن شاید برسه. داره ارزون میشه تو انجمن.

myserver
September 16th, 2014, 17:37
گرون میگیرید عزیز

بگردی تو انجمن رم 1 گیگ 5-6 تومان هم هست و اگر هم صبر کنید به ماهی 1 - 2 تومن شاید برسه. داره ارزون میشه تو انجمن.

این پایین اومدن قیمت باعث هزارتا مشکلی میشه طرف بخواد رم 1 گیگ رو 5 الی 6 هزار تومان بده چطوری میتونه سرور رو تمدید کنه ؟ (( نکنه میخواد از جیب خودش بزاره خب اخه بیشتر از دو ماه میتونه از جیب خودش بزاره؟ ))

فردا روزی دوستان میان اینجا میگن سرور ما قطع شده و سایت طرف هم بالا نمیاد و شاکی هم هستند که اطلاعاتمون از دست رفته.

جدیدا هم خیلی جالبه شده طرف درخواست میکنه سرور با رم 2 گیگ و هارد ... و غیره ، زیرش هم مینویسه دوستان بالای 10 هزار تومان افر ندهند که اسپم محسوب میشود.!

فقط میتونم بگم باید امیدوارم به آینده بود که شاید ......

mehrshad.ho
September 16th, 2014, 17:41
گرون میگیرید عزیز

شما چقدر گران حساب کردید ؟
به زوری 500-600 تا تک تومان برای رم 1 در نظر میگیرن

irsrev
September 16th, 2014, 17:58
درود

متاسفانه برخی از دوستان آنقدر اورسل دارند که روی یک سرور با 64 گیگ رم 100 اکانت 1گیگ می فروشند و قطعی زیاد و کرش سیستم!!!

مشتری نیز در این زمینه مقصر است. فقط به دنبال ارزانی ست و فروشنده هایی که فقط سودجویانه از این مساله سوءاستفاده می کنند

موفق باشید

tabrizcity
September 16th, 2014, 21:04
گرون میگیرید عزیز

دوست عزیز ما یه بار فریب ارزونی رو خردیم واسه هفت پشتمون بسه الان دیگه سرور مفت هم بدن من نمی گیرم دیگه عادت پیدا کردم از شرکت های مطرح و حداقل ثبت شده سرویس بگیرم البته چند هفته ی پیش از یه شرکت ثبت شده با نماد اعتماد هم سرویس گرفتیم اونم پولمون رو خرد در رفت

AbtinServer
September 20th, 2014, 17:17
گرون میگیرید عزیز

جناب سجادی دقیقا همینی میشه که می فرمایید
دبروز با یکی از دوستان صحبت می کردیم گفتم دلار 1000 تومان بود و یورو و پوند فلان بود رم 1رو 30 میدادیم الان بعد 3 سال و 3 - 4 برابر شدن ارز مثلا دلار 3200 تومنی رو همون پله هستیم.
دلیلشم این فصل تابستون و تعطیلی مدارس و آفرهای دانشجویی به موقع از سمت هتزنر و رداستیشن است :دی
تخفیف بالای 100% اولین بار من اینجا دیدم طرف یه چیزی هم دستی میده که سرور بفروشه :)

mohsen1aria
September 20th, 2014, 17:23
هیچ ارزونی بی علت نیست و هیچ گرونی بی حکمت نیست

netmelli
September 20th, 2014, 17:43
گرون میگیرید عزیز

جناب سجادیه فوق العاده بود حرفی که زدی

داره ارزون میشه تو انجمن :d
از صبح نخندیده بودم ، اعصابم خورد بود
جملت رو که خوندم یک دل سیر خندیدم

موفق باشید