توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هک شدن دامنه یعنی چی؟
nasa_de
July 1st, 2010, 22:01
هک شدن دامنه یعنی چی؟
آیا میشه دامنه رو پس گرفت؟
Amir.Mansoury
July 1st, 2010, 22:44
منظور فکر کنم بدست گرفتن پنل دامین و انتقال اون به یک پنل دیگر است که از کنترل شما در بیاد.
فکر کنم به icann شکایت کنید بشه یک کاری کرد. ولی مطمئن نیستم
Rezash
July 1st, 2010, 22:49
اگه بتوني ثابت كني مال شماست ميشه پس گرفت.
دومين ملي يا غير ملي؟
HematYar
July 1st, 2010, 22:51
هک شدن دامنه یعنی چی؟
یعنی بد بخت شدن :d
بعید میدونم بشه پس گرفت دیگه !
nasa_de
July 1st, 2010, 22:56
منظورم .com هست.
سو تفاهم پیش نیاد هنوز هک نشدم همه سوالاتم در مورد اینه که میخوام یک کار بزرگی راه بندازم اما ترسم از اینه که وقتی سایت گرفت هک شده و تمام زحماتم به باد بره.
مشخصات هم واقعی هست و کاملا معتبر که توسط یکی از معتبرترین شرکت ها ثبت شده از اون بایت نگرانی ندارم.
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
خود دامین گوگل که هک شد چطوری پس گرفتن یا بانک سامان اگه هک بشه چطوری میتونه دامینش رو بگیره؟
1eng.ir
July 1st, 2010, 23:07
چرا این همه وسواس داری ؟
اگه بخوای با ترس و لرز شروع کنی 100% به بن بست خواهی خورد و موفق نخواهی شد.
Name.Com ثبت کن خودتو راحت کن! کسی ازت نمیپیچونه! به شرطی که ایمیلت هک نشه.
nasa_de
July 2nd, 2010, 00:03
چرا این همه وسواس داری ؟
اگه بخوای با ترس و لرز شروع کنی 100% به بن بست خواهی خورد و موفق نخواهی شد.
Name.Com ثبت کن خودتو راحت کن! کسی ازت نمیپیچونه! به شرطی که ایمیلت هک نشه.
آره قبول دارم که وسواس به خرج میدم.
پ.ن : جایی سراغ دارید معتادان اینترنتی تو ایران رو معالجه کنن. من دیگه به اینترنت معتاد شدم فکر میکنم از عواقب اون هست. رفتم یک کاسپر با لایسنس از اواژنگ گرفتم چون مشکوک بودم که نکنه کاسپری ها طوری .... و خیلی از این طور چیزا. :(
Woshka
July 2nd, 2010, 01:13
کاسپری ها چی؟
کار زیاد با کامپیوتر نوعی وسواس به نام وسواس فکری رو به ارمغان میاره
nasa_de
July 2nd, 2010, 01:54
من به جز زمان خواب بیشتر اوقات جلوی کامپیوترم , یا دارم رو سایتم کار میکنم یا دارم میل میزنم یا دارم برنامه مینویسم یا دارمpcb طراحی میکنم یا یا یا و...
خسته نمیشم اما واقعا فکر میکنم باید یه کاری بکن این جوری نمیشه از روی پست هام میتونید متوجه بشید که تا کی بیدارم آخه خواب هم ندارم :(
sohrab.khan
July 2nd, 2010, 02:02
دامنه روی رسیلر شرکتی هست که ثبتش کرده . کافیه شرکت مزبور دکانش رو جمع کنه یا خودش دومین رو ... مثل قضیه p30download مرحوم . پس برای هک شدن حتما نباید هکر محترم از رو دیوار بالا بره . می تونه از در هم وارد بشه .
هک شدن دامنه یعنی چی؟
khudeman
July 2nd, 2010, 02:46
اگر اون شرکتی که میگی معتبره ایرانی باشه مطمئن باش وقتی کارت گرفت کله پا میشی. دومین را فقط خودت مستقیم ثبت کن
Woshka
July 2nd, 2010, 02:57
اگر اون شرکتی که میگی معتبره ایرانی باشه مطمئن باش وقتی کارت گرفت کله پا میشی. دومین را فقط خودت مستقیم ثبت کن
همه شرکت ها اینچنین نیستند
شرکت های خوبی مثل پویا سازان هم هستند
جا داره از پویا سازان که برای انتقال دامنه ازشون کاملا همکاری کردند قدردانی کردکاملا
nasa_de
July 2nd, 2010, 03:29
دامنه روی رسیلر شرکتی هست که ثبتش کرده . کافیه شرکت مزبور دکانش رو جمع کنه یا خودش دومین رو ... مثل قضیه p30download مرحوم . پس برای هک شدن حتما نباید هکر محترم از رو دیوار بالا بره . می تونه از در هم وارد بشه .