توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند شریک برای سایت موزیک
downmovie
September 15th, 2014, 20:39
سلام دوستان به یک شریک نیاز داریم برای این دامنه دانلود اهنگ جدید (http://www.spacemusic.ir) این دامنه رو من خریدم بعد از یه مدت فروختم ولی مشتری جدیدش پشیمون شد و دوباره پولشو پش گرفت و الان من روش سایت زدم قالب سایت هم خریداری شده و هاست و سرور هم خریداری شده چند روز پیش مشکلاتی به وجود اومده بود با این کاربر hossein1210 ولی این مشکل برطرف شد ولی ما که از این کاربر دلخوریم.وارد حاشیه نشم .
برای سایت به یه شریک نیاز دارم که بتونه هزینه هارو با من بده و بتونه سایت رو اپ نگه داره دوستانی که مایل هستند با ای دی من در ارتباط باشن amir.hj1998
با ارزوی موفقیت برای همه وب هاستینگی ها
موفق باشید
Mr.Pouria
September 15th, 2014, 20:53
سلام دوستان به یک شریک نیاز داریم برای این دامنه دانلود اهنگ جدید (http://www.spacemusic.ir) این دامنه رو من خریدم بعد از یه مدت فروختم ولی مشتری جدیدش پشیمون شد و دوباره پولشو پش گرفت و الان من روش سایت زدم قالب سایت هم خریداری شده و هاست و سرور هم خریداری شده چند روز پیش مشکلاتی به وجود اومده بود با این کاربر hossein1210 ولی این مشکل برطرف شد ولی ما که از این کاربر دلخوریم.وارد حاشیه نشم .
برای سایت به یه شریک نیاز دارم که بتونه هزینه هارو با من بده و بتونه سایت رو اپ نگه داره دوستانی که مایل هستند با ای دی من در ارتباط باشن amir.hj1998
با ارزوی موفقیت برای همه وب هاستینگی ها
موفق باشید
به نظر من اگه طرف بخواد هزینه هارو بده و خودشم سایتو بروز نگه داره چه کاریه ! میره یه سایت میزنه سود 100 درصد رو هم برمیدراه !
اگه فقط دامنه بود میشد یه کاریش کرد اما کل هزینه ها و بروز رسانیشو نمیتونم قبول کنم ;)
- - - Updated - - -
همچنین اگه خواستین میتونید تیو سایت مزویک فعلی من که در خصوص رپ فعالیت میکنه شریک بشید ... (هیچ پولی نیمخاود بدید فقط روزی 3 تا 10 مطلب ارسال کنید ! 35 درصد از سود سایت برای شما )
همچنین سایت در حال حاظر یک شریک دیگر هم داره ...
downmovie
September 15th, 2014, 21:58
به نظر من اگه طرف بخواد هزینه هارو بده و خودشم سایتو بروز نگه داره چه کاریه ! میره یه سایت میزنه سود 100 درصد رو هم برمیدراه !
اگه فقط دامنه بود میشد یه کاریش کرد اما کل هزینه ها و بروز رسانیشو نمیتونم قبول کنم ;)
سلام
داداش طرف نمیخواد همه هزینه ها رو بده که این شرایط برای کسی خوبه که میخواد برای سایتش کم پول خرج کنه.اگه یه نفر بخواد تنهایی سایت بزنه مثلا اگه هزینه سئو 400 تومنه باید همه رو خودش بده ولی اگه با یکی شریک بشه نیازی نیست همه رو خودش بده این پول نصف میشه 200 تومن اون میده و 200 تومن یکی دیگه . پس چرا خودش بره سایت بزنه وقتی اینجوری کم تر پول خرج میکنه؟>
- - - Updated - - -
دوستان اگه میتونند فقط سایت رو اپ نگه دارند هم اعلام کنند
Mr.Pouria
September 15th, 2014, 22:55
سلام
داداش طرف نمیخواد همه هزینه ها رو بده که این شرایط برای کسی خوبه که میخواد برای سایتش کم پول خرج کنه.اگه یه نفر بخواد تنهایی سایت بزنه مثلا اگه هزینه سئو 400 تومنه باید همه رو خودش بده ولی اگه با یکی شریک بشه نیازی نیست همه رو خودش بده این پول نصف میشه 200 تومن اون میده و 200 تومن یکی دیگه . پس چرا خودش بره سایت بزنه وقتی اینجوری کم تر پول خرج میکنه؟>
- - - updated - - -
دوستان اگه میتونند فقط سایت رو اپ نگه دارند هم اعلام کنند
وقتی مثل شما میشه یه قالب حرفه ای به قیمت 50 هزرا تومن خریداری کرد چه کاریه طرف بره 400 تومن پول مثلا سئو بده :d
downmovie
September 16th, 2014, 07:58
وقتی مثل شما میشه یه قالب حرفه ای به قیمت 50 هزرا تومن خریداری کرد چه کاریه طرف بره 400 تومن پول مثلا سئو بده :d
این یعنی چی الان؟
- - - Updated - - -
دوستانی گه فقط میتونند توی سایت پست بذارن هم اعلام کنند
mizbanwebhost
September 16th, 2014, 09:01
سلام میتونم با شما کار کنم ولی روی سایت بنده http//5music.ir
از دامین شما هم استفاده میکنیم
تمامی هزینه ها با بنده 50 درصد مالکیت هم ماله شما اگر مایلید اددتون کردم پیام بدین
ramin.alidoost@ymail.com
ebiram1
September 16th, 2014, 10:01
عزیز با این حرفتون سئو رو زیر سئوال بردین یعنی شما یه قالب با سئو خوب بگیرین یعنی دیگه تموم شد ؟