ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود در ریموت دسکتاپ و حجم اینترنت

ixpro
September 15th, 2014, 16:36
سلام
الان حدود یک ماه است از زمانی که اقدام به دانلود و آپلود فایل های سنگین روی سرور انجام می دهم ، ترافیک ای دی اس ال من خیلی خیلی زود تموم میشه...
میخواستم بدونم مگه آپلود و دانلود در وی پی اس (ریموت دسکتاپ ) حجم اینترنت سیستم خودم رو هم کم میکنه؟؟؟ اگر می کنه راهش چیه جلوشو بگیرم؟؟

SainaServer
September 15th, 2014, 16:47
با سلام
خیر عزیز
شما از پهنای باند سرور استفاده میکنید و هیچ دخالتی به نت شما ندارد مگر اینکه از سیستم خودتون اطلاعات را وارد سرور کنید .

HPxf
September 15th, 2014, 16:55
خیر ارتباطی ندارد فقط اتصال شما ارتباط دارد به سرور

ixpro
September 15th, 2014, 18:47
خوب پس چرا اینجوری میشه؟
آخه زمانی که من فایل یک گیگابایتی روی سرور دارم دانلود می کنم دقیقا همون روز همون ساعت تو بخش آمار کارکرد من داخل پنل مبین نت ثبت میشه . در صورتی که روی سیستم شخصی من اون روز حتی 10 مگایابتی هم دانلود نشده چه برسه یک گیگابایت

میزبانی کهکشان
September 15th, 2014, 19:08
یعنی شما وقتی که از سرور اقدام به دانلود یا اپلود می کنید ترافیک مصرف میشه ؟
در کل فقط ترافیک برای اتصال به سرور مصرف میشه و مصرفشم اینقدری که میگید نیست .

ixpro
September 15th, 2014, 19:12
یعنی شما وقتی که از سرور اقدام به دانلود یا اپلود می کنید ترافیک مصرف میشه ؟
در کل فقط ترافیک برای اتصال به سرور مصرف میشه و مصرفشم اینقدری که میگید نیست .

میدونم دوست عزیز ، ولی متاسفانه اینجوری است.
امکان داره که من درایو های کامپیوترمو به سرور وصل کردم (شیر کردم) از اون باشه (شیر میکنم تا بعضی اوقات چیزی لازم بود از سیستم خودم بردارم.)

میزبانی کهکشان
September 15th, 2014, 19:12
میدونم دوست عزیز ، ولی متاسفانه اینجوری است.
امکان داره که من درایو های کامپیوترمو به سرور وصل کردم (شیر کردم) از اون باشه (شیر میکنم تا بعضی اوقات چیزی لازم بود از سیستم خودم بردارم.)
احتمال داره ، شما با برنامه netlimiter چک کنید و مطمئن شوید.

hamid53214
September 15th, 2014, 20:13
بهتره زمانی که دارید فایل دانلود یا آپلود میکنید پنجره ریموت رو ببندید

ms96
September 15th, 2014, 20:49
بهتره زمانی که دارید فایل دانلود یا آپلود میکنید پنجره ریموت رو ببندید

پیشنهاد خوبی دادن. ولی این که یک گیگ دانلود میکنید روی ریموت عینا یک گیگ رو از حجمتون کم میکنه عجیبه! با برنامه networx میتونید پهنای باند سیستم و وی پی استون رو مانیتور کنید

a.e
September 15th, 2014, 20:50
در زمان استفاده و انجام این کار ریز مصرف adsl خود را از طریق پنل کاربری چک نمایید.

irsrev
September 15th, 2014, 21:02
درود

بهترین کار این است که شما از ریموت خارج شوید در زمان آپلود یا دانلود در سرور.

در ضمن برنامه های زیادی هم برای مونیتور adsl وجود دارد.

ixpro
September 15th, 2014, 21:52
پیشنهاد خوبی دادن. ولی این که یک گیگ دانلود میکنید روی ریموت عینا یک گیگ رو از حجمتون کم میکنه عجیبه! با برنامه networx میتونید پهنای باند سیستم و وی پی استون رو مانیتور کنید

لینک دانلود این برنامه رو دارید ؟

pedram795
September 17th, 2014, 15:10
هاردتون رو شیر نکنید و از ftp استفاده نمایید
(پسر عجب سرعت اینترنتی داری با vps رقابت میکنه!)

ipsat
September 17th, 2014, 19:19
لینک دانلود این برنامه رو دارید ؟
سایت مربوطه
NetWorx : bandwidth monitor, connection speed test & traffic usage log (http://www.softperfect.com/products/networx/)
لینک برنامه
http://www.softperfect.com/download/freeware/networx_setup.exe

irjoker
September 17th, 2014, 19:43

دقیقا به همین دلیل هست ! اشتراک گذاری درایو ، چون در ایران ترافیک مصرفی شما فقط دانلود نیست و شامل دانلود و آپلود میشه ، آپلود شما هم بعد از کسر حجم شما از طریق اشتراک بین سرور و درایو کسر می شه

mohsen1aria
September 17th, 2014, 19:48
اگر روی ریموت دسکتاپ دانلود و آپلود انجام بدید ربطی به مصرف اینترنت شما نداره

ولی دقت کنید که خود ریموت دسکتاپ برای انتقال تصاویر از اینترنت شما استفاده میکنه

Mr.Te0
September 17th, 2014, 22:28
بهترین راه چک کردن لاگ های مصرف پهنای اینترنت شماست.
معمولا در 90 درصد سرویس دهنده ها ، این لاگ ها با اطلاعاتی چون زمان اتصال و قطع اتصال ، میزان پهنای مصرف شده در بازه زمانی خاص و موارد دیگر ، قابل مشاهده است.

irjoker
September 17th, 2014, 23:19
دوستان ،ایشون خودشون دلیل رو در پست ها گفتند ، اشتراک گذاری یکی از درایو هاشون با سرور برای انتقال بعضی فایل ها !

لطفا همه پست ها رو بخوندی بعد نظر بدید ! خوندن عنوان مطلب کافی نیست .