PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با پنل centoswebpanel - لود نشدن سایت

Nicdata
September 15th, 2014, 16:42
درود
من یه سایت تازه راه اندازی شده دارم که می خواستم روی یک سرور مجازی با پنل رایگان راه اندازیش کنم
دوستان پنل centoswebpanel رو پیشنهاد کردن و نصب کردم . باهاش آشنایی نداشتم، بعد از نصب یک سری تنظیماتی که درست آموزش داده نشده بود انجام دادم . حالا سایتم رو روش اوکی کردم ولی سایت لود نمیشه و گویا کلا مشکل داره و سرور درست با دومین ارتباط نداره . کلا گیج شدم
یک بار هم سرور رو ریلود کردم ولی بازهم مشکل پابرجاست یا اینکه من نتونستم درست کانفیگ کنم پنل و دی ان اس ها رو

intoDNS: 1online.ir - check DNS server and mail server health (http://intodns.com/1online.ir) مشاهده کنید

- - - Updated - - -

از سرویس free dns سایت centoswebpanel استفاده کردم . فعلا صبر می کنم تا تغییرات تو سایت نیک حاصل بشه

elementary
September 15th, 2014, 16:56
ns1.1online.ir.
ns2.1online.ir.

شما اینارو به عنوان نیم سرور تو پنل قراربده

Nicdata
September 16th, 2014, 00:11
ns1.1online.ir.
ns2.1online.ir.

شما اینارو به عنوان نیم سرور تو پنل قراربده

من ست کردن نیم سرور و دی ان اس اختصاصی و از این قبیل چیزها رو خوب بلدم . چند روز بود که ست شده بودن توی پنل و مشکل وجود داشت .

- - - Updated - - -

ببخشید شما فایل named.conf از این کنترل پنل رو دارید بهم بدید ؟ فایلش رو حذف کردم و نمیدونم چطور دوباره به حالت پیش فرض برگردونمش

- - - Updated - - -

up