توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی سایت اجتماعی
FILMHOO
September 15th, 2014, 13:04
به یک قالب حرفه ای و کاربر پسند برای سیستم phpfox نیازمندیم ...
دوستان کودوم سیستم رو برای راه اندازی سایت پیشنهاد میدن؟
شیر ترانیکس
phpfox
یا legendary.ir
؟
دوستان اگر پیشنهادهای دیگری در این رابطه دارند بگن ...
HPxf
September 15th, 2014, 13:19
phpfox بهتر است
sor
September 15th, 2014, 13:37
ب نظر من دیگه شبکه اجتمایی جواب نمیده
ولی در مورد سوالتون
phpfox و شیر ترانیکس خوبه
FILMHOO
September 15th, 2014, 13:46
ب نظر من دیگه شبکه اجتمایی جواب نمیده
ولی در مورد سوالتون
phpfox و شیر ترانیکس خوبه
همه چی بستگی به تبلیغات داره
الان چه چیزایی رو بورسه ؟
TN Projects
September 15th, 2014, 13:54
با درود و احترام.
به هیچ وجه لجندری یا همون "legendary.ir" پیشنهاد نمیشه. بشدت ...... هست. دلیلش بماند اما به هیچ وجه پیشنهاد نمیشن از نظر بنده.
بنظر بنده برای ساخت جامعه مجازی : اول : شیرانیکس و دوم : phpfox در اولویت هست.
موفق باشید
sor
September 15th, 2014, 14:08
همه چی بستگی به تبلیغات داره
الان چه چیزایی رو بورسه ؟
تبلیغات درسته
ولی ببنید ( نمیخوام منصرف کنم ولی نظرم رو میگم تصمصم گیرنده اصلی هم شما هستین) ببنید سیستمی که شما میخوایید بسازیید چه خصوصیاتی داره که کاربر بیاد ثبت نام بکنه ؟
الان هم فیس نما . کلوپ و ... جایی خودشون رو پیدا کردنه تو این سبک سایت ها دنبال ایده های بهتری باشید!
باز هم میگم نمیخوام منصرفت کنم . اگه سیستم اختصاصی باشه و یه چیز جدید امکانش هست بیاد بالا و لی در طول زمان !
قبل از انجام هر چیز هم خوب مشورت کنید بعد اجرا کنید
FILMHOO
September 15th, 2014, 17:11
با درود و احترام.
به هیچ وجه لجندری یا همون "legendary.ir" پیشنهاد نمیشه. بشدت ...... هست. دلیلش بماند اما به هیچ وجه پیشنهاد نمیشن از نظر بنده.
بنظر بنده برای ساخت جامعه مجازی : اول : شیرانیکس و دوم : phpfox در اولویت هست.
موفق باشید
طبق ادعای این سایت legendary.ir اسکریپتی که طراحی کردند ( خیلی شبیه به phpfox ) فشار زیادی به سرور نمیاره و ...
میخاستم از این سایت تهیه کنم که پشیمون شدم ...
- - - Updated - - -
یه سوال مهم پیش میاد برای کار با شیرترانیکس چه هاستی مناسبه
نیاز به سرور داره یا با هاست اشتراکی یا اختصاصی میشه راه اندازی کرد ؟
برای مثال سایت تا اندازه ای پیشرفت کنه که 100 یوزر آنلاین داشته باشه به چه هاستی نیاز خواهد داشت ؟
TN Projects
September 15th, 2014, 17:28
طبق ادعای این سایت legendary.ir اسکریپتی که طراحی کردند ( خیلی شبیه به phpfox ) فشار زیادی به سرور نمیاره و ...
میخاستم از این سایت تهیه کنم که پشیمون شدم ...
- - - Updated - - -
یه سوال مهم پیش میاد برای کار با شیرترانیکس چه هاستی مناسبه
نیاز به سرور داره یا با هاست اشتراکی یا اختصاصی میشه راه اندازی کرد ؟
برای مثال سایت تا اندازه ای پیشرفت کنه که 100 یوزر آنلاین داشته باشه به چه هاستی نیاز خواهد داشت ؟
ابتدا در مورد قسمت ابتدایی این متن یکسری توضیحات بدم خدمتتون : بنده شخصا تمام کدهای و دستورات برنامه نویسی لجندری که مربوط به یکی از مشتریهامون بود و شخصا این تقاضا رو از ما کردن رو بررسی کردم که متاسفانه اکثرا بصورت ریپ شده بود!!! و از لحاظ امنیت بشدت مشکل داره و حتی در برخی از فایلها کدمخرب موجود بود.! اما بقیش بماند چون محیط این انجمن بیشتر آموزشی و تجاری هست نمیخوام درگیری پیش بیاد.
اما خودتون هم میتونید مقداری بیشتر تمرکز کنید : بنظرتون تیم بزرگ phpfox از یک فرد با یکسری ویژگیهای .... ضعیف تر هست؟ درضمن این مورد رو هم اضافه کنم این سورسهای ایشون هم اکثرا بصورت کــرک شده چندین سورس هست!
فکر کنم نیازی نیست بیشتر توضیحات باشه اما میتونید شکایتهای این تارنما (سایت) رو در بین مشتریهاشون و یا اینترنت مشاهده کنید. :)
----------------------
اما در مورد مورد دوم متن بالا : هاست اشتراکی باید سه خصوصیت رو رعایت کنه اگر بخواید استفاده کنید : "سرور مخصوص (که دارای هارد SSD باشه) و کانفیگ مرتبط و خاصیت پربازدیدی و حرفه ای بودن هاست"/ این سه مورد پایه ای برای خرید هاست برای این اسکریپت هست.
اما بعدا قاعدتا باید به سرور شخصی انتقال بدین.
اما اگر دنبال بحرانهای کمتر و اینکه نسبتا صرفا تمرکزتون روی تارنما (سایت) باشه بهتون پیشنهاد میدم : یک سرور (در حال حاضر سرور مجازی بخوبی جوابگو هست) + کانفیگ مخصوص و حرفه ای + اگر هم امکانش هست مقداری هزینه به یک مدیر سرور ، هاستینگ یا کانفیگر بدین ماهانه هوای سرور رو برای حملات هک یا... داشته باشه.
درصورت تمایل خود ما هم میتونیم درخدمت باشیم.
mr-programer
September 15th, 2014, 18:38
با ثابقه طراحی بیش از 10 شبکه اجتماعی و سئوی 5 شبکه اجتماعی با سیستم PHPFOX درخدمتیم .
دوست من لجندری با نام ( لجن داری ) معروفه خرید از اون = باخت .
phpfox امکانات فوق العاده ای داره ولی دیتابیسش بهینه نیست و سرعت پایینش به همین خاطر هست ( بنا بر این اگه نمیتونی هزینه کنی برای بهینه سازی و طراحی اینو انتخاب نکن )
شیرترانیکس هم بهتره نزنی چون فایده نداره .
سایر سیستم ها هم هستن از جمله phpdoxialnetwork و ... که کم کم دارن جا میوفتن بنابر این میتونه انتخاب خوبی باشه ولی ریسک داره ( چون تازه اومدن رو بورس و ایراداتشون هنوز برطرف نشدن )
برای دریافت مشاوره میتونی بام تماس بگیری .
09142616197
امیدوارم بتونم کمکی کنم .
FILMHOO
September 16th, 2014, 12:22
با ثابقه طراحی بیش از 10 شبکه اجتماعی و سئوی 5 شبکه اجتماعی با سیستم PHPFOX درخدمتیم .
دوست من لجندری با نام ( لجن داری ) معروفه خرید از اون = باخت .
phpfox امکانات فوق العاده ای داره ولی دیتابیسش بهینه نیست و سرعت پایینش به همین خاطر هست ( بنا بر این اگه نمیتونی هزینه کنی برای بهینه سازی و طراحی اینو انتخاب نکن )
شیرترانیکس هم بهتره نزنی چون فایده نداره .
سایر سیستم ها هم هستن از جمله phpdoxialnetwork و ... که کم کم دارن جا میوفتن بنابر این میتونه انتخاب خوبی باشه ولی ریسک داره ( چون تازه اومدن رو بورس و ایراداتشون هنوز برطرف نشدن )
دوستان لطفا در مورد این اسکریپت اگر اطلاعاتی دارند یا استفاده کردند بفرماییند
phpDolphin - Social Network Software (http://phpdolphin.com)
psfa
October 3rd, 2014, 12:15
سلام
در زمینه ی طراحی در خدمتتون هستیم
hasanazizi
October 3rd, 2014, 12:30
با سلام خدمت شما
در مورد فشار و سرعت شیرترانیکس و پی اچ پی فاکس
ما هردوی این اسکریپت رو سرورمون هست
از لحاظ فشار شیرترانیکس خیلی از پی اچ پی فاکس فشارش بیشتری وارد میکنه
اما از لحاظ دیتابیس پی اچ پی فاکس بیشتر از شیرترانیکس فشار وارد میکنه
چون سرور ها دارای سیستم مانیتورینگ هستند با هر دامنه و تمام موارد رو ذخیره میکنه این امار کوچیکو دارم
اما اگه میخواهید پیشرفت داشته باشید و همچنین کاربر از پی اچ پی فاکس استفاده کن البته هزینه داره
اما اگر دنبال هزینه کمتر هستین و...... شیرترانیکس
در هر حال موفق باشید
roozbeh837
October 14th, 2014, 12:29
با سلام خدمت شما با بنده در ارتباط باشید
بکاپ کامل سایت خودمو میفروشم با امکانات کاملا حرفه ای در صورت نیاز با ما در ارتباط باشید قیمت توافقی