PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با مجنتو

khoramdesign
September 14th, 2014, 11:05
دوستان عزیز کسی با مجنتو اشنایی داره من یک سری مشکلات دارم اگه کسی میتونه کمک کنه

HPxf
September 14th, 2014, 11:38
بهتر است مشکلتون اینجا مطرح کنین تا شاید مشکل فرد دیگری باشد به جواب برسد نه با پیام خصوصی نه یاهو

khoramdesign
September 14th, 2014, 12:43
دوست عزیز مشکل من اینه که توی مجنتو محصولات رو ساختم سایت رو هم تقریبا اماده کردم ولی الان نمیدونم چطور باید لینک محصولات و دسته هارو تعریف کنم اینم سایتم

shop.khoramdesign.ir

sht-design
September 14th, 2014, 14:25
دوست عزیز مشکل من اینه که توی مجنتو محصولات رو ساختم سایت رو هم تقریبا اماده کردم ولی الان نمیدونم چطور باید لینک محصولات و دسته هارو تعریف کنم اینم سایتم

shop.khoramdesign.ir

با سلام خدمت شما
اول از همه اينكه محل تاپيكتون زياد مناسب نيست ! و توي يه اسكريپت ديگه گذاشتيد
بعد از اون قبلا كه با شما تماس داشتيم گفتيم كه براي اسكرپت قبليتون شايد مشكل از نبود داده نمونه باشه
بايد دسترسي چك بشه و ببينيم كه اسكريپت مشكلي دارد يا خير اما براي محصولات و قرار گيري آن در قسمت دسته بندي بايد در قسمت مديريت محصول دسته بندي مربوطه انتخاب بشه

متاسفانه قبلا كه با هم توي ياهو چت ميكرديم من بهتون پيام دادم شما جواب بنده رو نداديد اگر خواستيد در خدمتيم