ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اضافه کردن IP اضافه به cpanel در کمپانی هتزنر آلمان !

ServerDL.com
September 13th, 2014, 20:05
سلام
دوستان نیازمند کمک هستیم به دلیل اینکه برای webmail/ssl در خواست آی پی اضافه کردیم در هاست سی پنل سرور اختصاصی !
متاسفانه چون سرور فاقد مجازی ساز هست نمی دونم چطور تنظیمات مک آدرس رو به سرور بدیم برای فعال سازی آی پی های اضافه منتظر راه حل های شما هستیم .

تشکر.

dakkeh20
September 18th, 2014, 00:34
من هم همین مشکل رو دارم .

و اینکه آیا برای آی پی اضافه شده در سی پنل باید لایسنس مجزا گرفت ؟

ServerDL.com
September 18th, 2014, 00:49

خیر معمولا آی پی رو بدین صورت وقتی اضافه می شود
دلیلش برای ایمیل یا ssl می باشد .
همین .

mohsen1aria
September 18th, 2014, 01:00

خیر نیاز به لایسنس مجزا نیست

mahdiazarnia
September 18th, 2014, 01:01
با سلام
تنظیمات شبکه زیر به فایل ifcfg-eth0 اضافه نمایید
دقت کنید که باید در ادامه اضافه بشه

DEVICE=eth0:1
BOOTPROTO=none
ONBOOT=yes
USERCTL=no
IPV6INIT=no
PEERDNS=yes
TYPE=Ethernet
NETMASK=255.255.0.0
IPADDR=IP
GATEWAY=ip.ip.ip.ip
ARP=yes
HWADDR=Your Virtual Mac Address

درضمن اینکار رو دیتاسنتر دیگه انجام دادم ، ولی باید روی هتزنر هم به اینصورت باشه ( منظورم اینه که انجام ندید دسترسیتون قطع بشه فحش بدید به ما :D )

ServerDL.com
September 18th, 2014, 01:55
کسی تو هتزنر امتحان کرده این موضوع رو ؟

mohsen1aria
September 18th, 2014, 01:58

کسی تو هتزنر امتحان کرده این موضوع رو ؟
بهتره برای اینکه به مشکل برنخورید از خود دیتاسنتر سوال کنید

dakkeh20
September 20th, 2014, 20:45
دوستان مشکل من اینه که ip هایی که دارم سینگل ip هایی هست که از طریق dhcp و mac آدرس ست میشه !

الان مشکل اینه که از روش های موجود در اینترنت و همین که تو انجمن اشاره شده هر کاری کردم ip جدید و نمیتنم اضافه کنم .

من سرورم و مستقیم خرید نکردم و نمیتونم از دیتا سنتر بپرسم .

دوستان راه حل ندارین ؟

ServerDL.com
September 20th, 2014, 20:49
دوستان مشکل من اینه که ip هایی که دارم سینگل ip هایی هست که از طریق dhcp و mac آدرس ست میشه !

الان مشکل اینه که از روش های موجود در اینترنت و همین که تو انجمن اشاره شده هر کاری کردم ip جدید و نمیتنم اضافه کنم .

من سرورم و مستقیم خرید نکردم و نمیتونم از دیتا سنتر بپرسم .

دوستان راه حل ندارین ؟

باید تست کرد
من خودم امشب اگر شرایطش پیش بیاد تست می کنم
2 تا آی پی و 2 تا مک آدرس !
خدا !

Yas-Host
September 20th, 2014, 21:07
در هیج کدام از دیتاسنتر و در هیچ سرور اختصاصی شما نمیتوانید از دو آی پی با دو مک مجزا استفاده کنید برای مثال در هتزنر باید مک آی چی های single را بر روی سرور اختصاصی ست کرد و مک رو غیرفعال کرد و بر روی سرور های OVH مک هارو یکی قرار داد تا بشود در سرور اختصاصی (یا مجازی فقط در ovh) آی پی اضافه ادد کرد!

در مجازی سازی vmware می شود کارت شبکه جدید ادد کرد.

اگر سرور اختصاصی میخواهید استفاده کنید براحتی مک آی پی آدرس single اون سرور رو بر روی سرور اصلی قرار داده و مک نزنید! سپس از whm براحتی میتوانید cp1 اضافه کنید!

زنده باشید!

- - - Updated - - -

با سلام
تنظیمات شبکه زیر به فایل ifcfg-eth0 اضافه نمایید
دقت کنید که باید در ادامه اضافه بشه

DEVICE=eth0:1
BOOTPROTO=none
ONBOOT=yes
USERCTL=no
IPV6INIT=no
PEERDNS=yes
TYPE=Ethernet
NETMASK=255.255.0.0
IPADDR=IP
GATEWAY=ip.ip.ip.ip
ARP=yes
HWADDR=Your Virtual Mac Address

درضمن اینکار رو دیتاسنتر دیگه انجام دادم ، ولی باید روی هتزنر هم به اینصورت باشه ( منظورم اینه که انجام ندید دسترسیتون قطع بشه فحش بدید به ما :D )

اصلا این مورد امکان ندارد! در سی پنل امکان اضافه کردن آی پی به سایت ها یا share وجود نخواهد داشت! تنها راه اضافه کردن از پنل اصلی whm می باشد!

ServerDL.com
September 20th, 2014, 21:12
در هیج کدام از دیتاسنتر و در هیچ سرور اختصاصی شما نمیتوانید از دو آی پی با دو مک مجزا استفاده کنید برای مثال در هتزنر باید مک آی چی های single را بر روی سرور اختصاصی ست کرد و مک رو غیرفعال کرد و بر روی سرور های OVH مک هارو یکی قرار داد تا بشود در سرور اختصاصی (یا مجازی فقط در ovh) آی پی اضافه ادد کرد!

در مجازی سازی vmware می شود کارت شبکه جدید ادد کرد.

اگر سرور اختصاصی میخواهید استفاده کنید براحتی مک آی پی آدرس single اون سرور رو بر روی سرور اصلی قرار داده و مک نزنید! سپس از whm براحتی میتوانید cp1 اضافه کنید!

زنده باشید!

- - - Updated - - -

اصلا این مورد امکان ندارد! در سی پنل امکان اضافه کردن آی پی به سایت ها یا share وجود نخواهد داشت! تنها راه اضافه کردن از پنل اصلی whm می باشد!

یاسین جان
الان بنده می خوام برای یک سایتم آی پی اختصاصی قرار بدم whm dedicated می باشد
میشه مرجله ای توضیح یدید ؟
تشکر .

dakkeh20
September 20th, 2014, 22:01
در سی پنل امکان اضافه کردن آی پی به سایت ها یا share وجود نخواهد داشت! تنها راه اضافه کردن از پنل اصلی whm می باشد!

حالا من دارم از vps واسه هاستینگ استفاده میکنم . یه IP که از همون سینگل IP ها از طریق DHCP , MAC رو خود vps هست و میخوام یکی دیگه از همین سینگل ها به WHM اضافه کنم . یعنی راهی نداره؟

Yas-Host
September 20th, 2014, 22:07
یاسین جان
الان بنده می خوام برای یک سایتم آی پی اختصاصی قرار بدم whm dedicated می باشد
میشه مرجله ای توضیح یدید ؟
تشکر .

سرور اختصاصی یا مجازی ؟

- - - Updated - - -

حالا من دارم از vps واسه هاستینگ استفاده میکنم . یه IP که از همون سینگل IP ها از طریق DHCP , MAC رو خود vps هست و میخوام یکی دیگه از همین سینگل ها به WHM اضافه کنم . یعنی راهی نداره؟

باید کارت شبکه جدید ادد کنید و اون رو به سی پنل بشناسونید که عملا در بیشتر مواقع بنده سعی کردم ولی راه حل اساسی پیدا نشده است!

ServerDL.com
September 20th, 2014, 23:50
سرور اختصاصی یا مجازی ؟

سرور اختصاصی هست . ( بدون مجازی ساز )

mizbanwebhost
November 8th, 2014, 22:49
سلام
دوستان نیازمند کمک هستیم به دلیل اینکه برای webmail/ssl در خواست آی پی اضافه کردیم در هاست سی پنل سرور اختصاصی !
متاسفانه چون سرور فاقد مجازی ساز هست نمی دونم چطور تنظیمات مک آدرس رو به سرور بدیم برای فعال سازی آی پی های اضافه منتظر راه حل های شما هستیم .

تشکر.

خدمت شما جناب افشار :

مک آدرس ست شده روی آی پی باید پاک شود و با مک آدرس همون کارت شبکه ست شود .

برای پاک کردنشم در همین robot که دادید به ما روبروی آی پی های اضافه یک کامپیوتر هست روی اون کلیک کنید و reset mac را بزنید مک پاک میشه .

بعد با همون مک اصلی سرور قابل اضافه شدن هست .

DjMohsen
March 13th, 2015, 15:42
اضافه کردن آی پی تکی به سی پنل (vm) به هر صورت ممکن کسی بلد هست؟ مستفیض کنه

اگه راه داره با اضافه کردن کارت شبکه مجازی به وی ام و استفاده از دو یا چند آی پی به صورت پارالل روی سی پنل چگونه خواهد بود؟

ServerDL.com
March 13th, 2015, 15:45
جناب مردانیان توضیح دادند ...
شما بایستی وارد پنل روبوت بشید و سینگل آی پی خود را reset نید به main ip

DjMohsen
March 13th, 2015, 21:10
مشکل فقط در سی پنل مجازی هست. چیزی که شما می گید برای زمانیه که از خود دیتاسنتر سی پنل روی یک سرور گرفته باشی و آی پی های جدید رو مک آی پی اصلی هستند و تغییرات نیاز نداره