توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با انتقال هاست سی پنل به دایرکت ادمین
da6276
September 13th, 2014, 19:21
سلام
یک سایت وردپرسی داریم که هاستش سی پنل بود و الان اوردیمش روی هاست اختصاصی دایرکت ادمین ، ابتدا سایت رو بصورت دستی انتقال دادم ولی متوجه شدم که به غیر از صفحه اول سایت هیجی دیگه بالا نمیاد.
سپس با اسکریپت انتقال هاست سی پنل به دایرکت ادمین هم امتحان کردم و با اونم دقیقا همین مشکل هست.
از دوستان کسی تجربه این مورد رو داره؟
HPxf
September 13th, 2014, 19:25
فایل ها رو دستی دالنود کردید یا با ftp منتقل کردید؟ بانک استفاده شده یا فقط html است ؟
da6276
September 13th, 2014, 19:36
فایل ها رو دستی دالنود کردید یا با ftp منتقل کردید؟ بانک استفاده شده یا فقط html است ؟
اون همه فایل رو که نمیشه یکی یکی دانلود کرد خیلی وقت گیره ، با ftp منتقل کردم و عرض کردم که وردپرس هست و دیتابیس هم ایمپورت شده
kool
September 13th, 2014, 19:56
اون همه فایل رو که نمیشه یکی یکی دانلود کرد خیلی وقت گیره ، با ftp منتقل کردم و عرض کردم که وردپرس هست و دیتابیس هم ایمپورت شده
عزیز بعد از انتقال کل فایل ها - دیتابیس جدید ایجاد کردید و بکاپ دیتابیس رو در آن ایمپورت کردید؟ در فایل کانفیگ وردپرس اطلاعات ویتابیس جدید رو ویرایش کردید؟
da6276
September 13th, 2014, 19:58
عزیز بعد از انتقال کل فایل ها - دیتابیس جدید ایجاد کردید و بکاپ دیتابیس رو در آن ایمپورت کردید؟ در فایل کانفیگ وردپرس اطلاعات ویتابیس جدید رو ویرایش کردید؟
سلام
بله هم با دیتابیس جدید امتحان کردم و هم با دیتابیس خودش ، هردفه فایل کانفیگ وردپرس روهم ویرایش کردم.
kool
September 13th, 2014, 20:09
سلام.
آیا در .htaccess کد برای کش کردن استفاده کردید؟
و اینکه اگه قسمت مدیریت در دسترس هست - فعلا تمام پلاگین ها را غیرفعال کنید ... اگه مشکل رفع شد ... تک تک همراه با تست پلاگین ها را دوباره فعال کنید.
اگه نشد نام پوشه پلاگین ها رو تغییر بدید و دوباره امتحان کنید.
کش مرورگر خودتان را نیز پاک کنید.
فعلا اینا به ذهنم میاد
da6276
September 13th, 2014, 20:14
سلام.
آیا در .htaccess کد برای کش کردن استفاده کردید؟
و اینکه اگه قسمت مدیریت در دسترس هست - فعلا تمام پلاگین ها را غیرفعال کنید ... اگه مشکل رفع شد ... تک تک همراه با تست پلاگین ها را دوباره فعال کنید.
اگه نشد نام پوشه پلاگین ها رو تغییر بدید و دوباره امتحان کنید.
کش مرورگر خودتان را نیز پاک کنید.
فعلا اینا به ذهنم میاد
بله دقیقا مشکل از .htaccess بود که با ادیت حل شد ، ممنون
kool
September 13th, 2014, 20:24
بله دقیقا مشکل از .htaccess بود که با ادیت حل شد ، ممنون
خواهش میکنم