PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای اضافه کردن باکس دامین چکر به صفحه اول سایت

b42587
September 13th, 2014, 13:03
سلام . بچه ها من چند وقت پیش یه تاپیک زدم که چون عنوانش خوب نبود کسی کمک خاصی نکرد :( امیدوارم اینجا کسی کمکم کنه
من یه سایت فروش هاست راه انداختم و میخوام که توی یه کادر کوچیک از قالب اصلی سایتم که html هستش بخش دامین چکر داشته باشم مثله تمام سایت های فروش هاست . از کجا میتونم این کارو انجام بدم ؟؟ میشه لطفا دقیق راهنماییم کنین ؟؟ اینکه باید چی سرچ کنم یا .. کمکی نمیکنه بهم . یکی از شما محبت کنه کامل بهم بگه چی کار کنم چه کدی پیدا کنم و چجوری ازش استفاده کنم که بخشی از قالب باشه نه اینکه یک صفحه جداگانه

مثال :

http://www.hotup.ir/upload/wdyw_111.png

HPxf
September 13th, 2014, 13:19
این باکس رو از سایت های ارائه کد گرفتید ؟ مثل پارس تولز ؟
خودشون به شما کد میدهند
اگر نه که باید فریم بسازی

b42587
September 13th, 2014, 13:51
این باکس رو از سایت های ارائه کد گرفتید ؟ مثل پارس تولز ؟
خودشون به شما کد میدهند
اگر نه که باید فریم بسازی

نه اینو از یکی از سایت های فروش هاست عکس گرفتم این بخششو کات کردم !!! فربم سازی چجوری همون iframe ؟؟ اگه اره خب چجوری باید تنظیمش کنم من فقط بلدم که یه قالب مشخص کنم و لینک یک صفحه رو بدم . چجوری باید تنظیم که دقیق بیفته همون جای باکس ؟؟ به قول شما کد اماده نداره ؟

HPxf
September 13th, 2014, 13:55
فرانت پیج دارید ؟2003

b42587
September 13th, 2014, 14:00
فرانت پیج دارید ؟2003

نه متاسفانه . لازمه ؟ یعنی هیچ کد اماده ای نیست ؟؟ :(

a.e
September 13th, 2014, 20:52
پیشنهاد میشود با مدیریت سایت vahabonline.ir مشورت بفرمایید.

mhiizadi
September 14th, 2014, 00:48
نیاز به هیچ گونه طراحی یا مشورت ندارد .
در whmcs در تب Utilities گزینه Integration Code را بزنید ؛

b42587
September 14th, 2014, 23:19
نیاز به هیچ گونه طراحی یا مشورت ندارد .
در whmcs در تب utilities گزینه integration code را بزنید ؛

ای دم شما گرم :d خدایی اینجاس که اهمیت فوز کوزه گری معلوم میشه ها :دی دمت گرم پیدا شد و حل شد مرسی

mhiizadi
September 15th, 2014, 21:16
ای دم شما گرم :d خدایی اینجاس که اهمیت فوز کوزه گری معلوم میشه ها :دی دمت گرم پیدا شد و حل شد مرسی

موفق باشید